Bosch WAK20202TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch WAK20202TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    harika bir makine

    makine kapiya iki gun icerisinde ulasti kargo calisanlari cok yardimci oldular evinize kadar teslimat yapiliyor paketi acip kontrol edebilme olanagi sunuyorlar size kurulum devreye alma ve garanti icin servisi cagriyorsunuz cok hizli bir sekilde size geri donuyorlar ve gelen eleman en ince ayrintisina kadar makinenin ozelliklerini anlatiyor bu bakimdan hem saticidan hem hem kargo firmasindan ve servisten memnun kaldim makineye gelirsek kac kilo camasir koydugunuzu,kalan sureyi dijital ekranda size gosteriyor hazir programlari mevcut istenildigi takdirde sikma devri,yikama derecesi,speed perfect fonksiyonu sayesinde daha hizli yikama (daha cok elektrik harcaniomus bu modda ama sureyi bi miktar kisaltiyor) eco perfect modunda ise ters orantili olarak daha uzun bi sure fakat ekonomik daha az enerji kolay utuleme modu devri azaltiyor boylece camasirlariniz daha az kirisiklik olmasi saglaniyor start/pause dugmesine bastiginiz zaman programin hangi asamasinda olursaniz olun kapagini acip camasir ekleyebiliyorsunuz su tasmasi hicbir sekilde olmuyor onun disinda kalan sure fonksiyonu var makineyi istenildigi sure boyunca kurabiliyorsunuz ornek olarak yikama suresi sectiginiz programa gore bir saat ise siz 3 saat kurup isinize bakabiliyorsunuz makine 2 saat standby durumunda kalip 2.saatin sonunda otomatik calismaya baslayip 3.saatin sonunda camasirlariniz teslim ediyor tek eksik yani sureye herhangi bir ayar cekemiyorsunuz sectiginiz programla birlikte otomatik ayarliyor makine sadece speed perfect modu sureyi kisaltabiliyor ki o da otomatik olarak kisa program modu 15,30 dakika ve mix(her turden karisik pamuksu,sentetik,kot vb) modu en kullanilabilir olanlari sessiz calisiyor herhangi bir sarsinti yapmiyor kisacasi memnun kalicaginiz bir bir makine servis ucret karsiligi ek garanti suresi veriyor 7 yila kadar 85cm yukseklige sahip tezgahlara tam sigiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    bosch demek güven ve kalite demek!..

    ürün kısa sürede ulastı horoz lojistik tarafından saglam ve düzgün geldi gelmeden once arayıp bilgilendirdiler.aldıgım bayi benim adıma servis kurulum icin kayıt bile açmıs şaşırdım ilgili bir bayi teşekkür ederim.makina cok kullanışlı sessiz calısıyor.bircok programı var kendiniz belirleyebiliyorsunuz.digital ekranı var.kendi sehrimdeki bosch bayisine aynı makineyı sordum fiyat olarak arada 300 tl fark vardı.bu indirimleri kacırmamalısınız ve makina gercekten kullanıslı ve parasını hak eden güvenilir bir marka.pişman olmassınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel görünüyor

    Horoz lojistik tarafından gayet güzel bir şekilde teslim edildi. Firmada sağolsun güzelce sarmış ürünü. Yalnız anlam veremediğim olay makinanın camında su damlacıkları vardı. Firmaya bu konuyu sorduğumda ürünlerimiz orijinal şüpheniz olmasın şeklinde bir açıklama yapıldı. Henüz kurdurmadım çeyizlik ürün yaza kurulum yaptıracağım kısmetse..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürünü beğendim

    Olumlu yönleri: son derece kullanışlı sessiz, şık ve programları kullanışlı kesinlikle tavsiye ediyorum. Temiz yıkıyor, ayrıca satıcı firma da ürünün kargolanması ve teslim almamla çok ilgilendi hatta Kargodan çamaşır makinasını evin içine bırakmalarını rica etti sağolsun Sürat Kargo evin içine kadar getirdi. paketlenmeside gayet güzeldi. teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.11.2019

    2 yıl önce aldım, hiç memnun değilim. Şu an yarı fiyatını vereni bulsam satarım. Sıkma desenizde ara sıkmayı yapıyor, perdelerimi yırttı, bekar makinası olabilir ancak. Çok pişmanım Bosch beni hayatta göremez bir daha.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: cok kullanışlı sessiz calısıyor. bircok programı var kendiniz belirleyebiliyorsunuz. digital ekranı var. makina gercekten kullanıslı ve parasını hak eden güvenilir bir marka. pişman olmassınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Çamaşır makinemden çok memnunum. Walla çok temiz yıkıyor. En önemlisi beyazlı çamaşırlar benim için bembeyaz olmalı. Tam da istediğim gibi çıkıyor çamaşırlarım. Kesinlikle bembeyaz çıkıyor çamaşırlarım. 7 kilo kapasitesi var. A+++ enerji tasarrufu ile çalışıyor. Üstelik fiyatı da bu kalitede ki çamaşır makinelerine göre çok daha uygun. Yani bu fiyata göre olduça kaliteli bir makine. Almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    Beş Yıldız

    ürün çok geç geliyor doğum günü hediyesi olarak almıştım malesef tam bir hayal kırıklığı

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2019
    Teşekkürler

    Teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürün paketlemesi sağlam.

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2019
    Beğeni

    Ürün ideal, tavsiye ederim. Beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tesekkürederim

    Olumlu yönleri: Tesekkürederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    Beş Yıldız

    Herkese tasfiye ederim cok güzel bir makina

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Beş Yıldız

    ürün de bır sıkıntı yok bosch kalıtesı ne de olsa. yalnız firma kargomu geç verdi bunun yanında horoz lojıstıkde sagolsun bır turlu getıremedı kargo surecınden hıc memnun kalmadım . şipariş sırasında yazan 20 dk içinde kargo da ya inanmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre gayet iyi bir ürün.Satıcı firmada çok ilgiliydi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2019

    Ürün anlatıldığı gibi sadece daha az sessiz diye düşünmüştüm ses düzeyi beklediğimden biraz fazla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2019
    "Ürün iyi"

    Olumlu yönleri: İyi Olumsuz yönleri: Kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2019
    Çok kaliteli

    Ürün kısa sürede elime ulaştı çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2018
    Teşekkür ederim.

    Ürünün markası belli zaten. Evimizde bulaşık makinası da vardı ve bizi hiç üzmedi(14 yıldır)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAK20202TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAK20202TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat