Bosch WAW2856XTR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

Bosch WAW2856XTR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler....

    İnternetten alışveriş yapmak konusu hala bir tedirginlik yaratıyor insanda ve bu sebeple ben burada yapılan yorumlara çok kıymet veririm yani referans noktam olur çoğu zaman... Hepsiburada'ya başta olmak üzere, tedarik eden firmaya ve Horoz lojistik'e hızlı ve sorunsuz teslimatları için teşekkür ediyorum. 08.10.2018 Pazartesi günü satın aldığım çamaşır makinamızı, 10.10.2018 Çarşamba günü sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde teslim ettiler. Bosh teknik servisin de aynı gün oldukça hızlı kurulumu sayesinde kendimizi çok iyi ve güvende hissettik. Her şeyde olduğu gibi beyaz eşyada da satış sonrası destek çok önemli. Henüz makinamızı kullanmadık ama bu serinin inoxu gerçekten çok şık, umarım yıkama performansından da mutlu kalırız. Gelişmeleri paylaşıyor olacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.08.2021
    duygu uygun

    Olumlu yönleri: Ürünü 2016 yılında almıştım. Cok memnunum. Sessiz çalışması dışında çok temiz yıkıyor. 15 dk lik program bile güzel yıkıyor. Şuana kadar bir arıza vermedi. Alacak olanların gönlü rahat olsun. Tesekkurler bosch

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.04.2021

    Ne diye bilirimki tek kelimeyle anlatılmaz yaşanır süper süper süper 😊

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Beyaz eşya dendiğinde Bosh’dan şaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çamaşır makinemi yenilemek aklımda zaten vardı, bir de Gittigidiyor’da bu fiyata görünce hemen sipariş ettim. Çok memnunum, çamaşırlar tertemiz şekilde çıkıyor makinadan. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.01.2021

    1 buçuk senedir kullanıyorum deterjan koyma kapağının köşesi paslandı internetten araştırdım servise baktım bu modelin kronik hastalığıymış dediler açıkçası bu sorun dışında kusursuz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.12.2020

    Makina sessiz ve enerjiyi az harcıyor. Fakat sıkarken titreme sorunu var. Az yyükelbise yani koyarsanız makina daha çok sallanıyor. İlginç bir mâkina. Amartisor sistemi bence zayıf. Bochs 24480tr bu makinadan daha iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2020
    ÇOK İYİ

    MÜKEMMEL

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2020

    Bende bu makineden aldım ama perdeler ve kot pantolon köyü renklileri hangi programda yikicaz bilmiyorum yardımcı olurmusunuz litfen

  • Teknosa aracılığıyla, 22.05.2020

    Yüksek yıkama kapasitesinin olması ve enerji verimliliği dikkatimizi ilk çeken oldu. Eski kullandığınız çamaşır makinesi hem çok sarsıntı ve ses yapıyordu hem de devri yüksek olmasına rağmen sıkması iyi olmadığı için çamaşırlar epey ıslak çıkıyordu. Özellikle enerji verimliliğinin A+++ olması sayesinde hem elektrikten, sudan tasarruf ediyoruz hem de diğer makinemiz 6 kilogramdı bu 9 kilogram olduğu için iki kez çalıştırmak yerine bir kez çalıştırıp çamaşırlarımızı yıkayabiliyoruz. Estetik olarak çok şık diyemem ama dijital ekranın ve panelin kullanımı çok kolay.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.05.2020

    eski makinemizin motoru yanmıştı tamir ettirmek istediğimiz zaman makine kadar fiyat çıktı bu yüzden 10 yıl motor garantisi görünce satın almak bizim için öncelikle oldu 9 kilogram zaten yeterli oldu ekstra kurutma makinemiz olduğu için kurutma özelliği de aramadık iyi tarafı A+++ enerji verimliliği çocuklardan dolayı her gün bir kere makine açıyoruz buna rağmen tasarruf ediyor sıkması da iyi olduğu için çamaşırlar çok ıslak çıkmıyor ve çabuk kuruyor teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 18.05.2020

    1400 devir gayet yapıyor ve enerji sınıfı konusunda çok başarılı faturada sorun çıkartmadı. Akşam 10' dan sonra çalıştırırsanız elektrik daha az gelecektir. inox serisi olduğundan parmak izi belli etmiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.05.2020

    Eşim uzun zamandır ınox çamaşır makinesi istiyordu. Bende araştırdım ve bu modeli almaya karar verdim. 9 kg olması ve 1400 olması eşimin tercihiydi. Motor gücü çok iyi ve 10 yıl garantisi var. Çok sessiz çalışıyor. Çamaşırları ise gerçekten iyi temizliyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.05.2020

    Beyaz eşyada dayanıklılık çok önemli. !0 yıl motor garantisi benim için tercih sebebiydi. 9 kg oldukça büyük bir kapasite, 1400 devir fazlasıyla iyi. Sessiz de çalışıyor komşuları rahatsız etmeden gece geç saatte bile açıyorum. Elektrik ve su tüketimi oldukça az. Çamaşırları tertemiz yıkıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    fiyatı belki alacaklara çok gelebilir ama iyi ki almışız diyorum. 9 kg iç hacmi 1400 devir. eşim çok memnun bu üründen gerçekten. 10 yıl da garanti daha ne olsun.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    1400 devir gayet yapıyor ve enerji sınıfı konusunda çok başarılı faturada sorun çıkartmadı. Akşam 10' dan sonra çalıştırırsanız elektrik daha az gelecektir. inox serisi olduğundan parmak izi belli etmiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    eşime hediye olarak aldım eski makineden dolayı çok sıkıntı çekiyordu ama bu sayede hallettik bununla bütün çamaşır eziyeti bitti çok teşekkür ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 15.05.2020

    Eşimin isteği üzerine bosch marka aldık. beni ilgilendiren kısmı elektrik ve su tasarruflu olmasıydı. 4 kişilik bir aileyiz 9 kg olmasını o yüzden istedi. bir çok programı var. sessiz çalışıyor. ınox aldık esasında beyaz rengi de vardı ve fiyatı daha uygundu eşim bunu almakta ısrar edince kırmadım.

  • Teknosa aracılığıyla, 15.05.2020

    ınox olmasını istedim, uzun yıllardır klasik beyaz renkte kullanıyordum. en az 10 yıl kullanırım diyerek satın aldım motoruna 10 yıl garanti verdiğine göre. son derece sessiz çalışıyor. 9 kg yıkama kapasitesi süper, 1400 devir de şahane. çamaşırlarımı tertemiz yıkıyor aynı zamanda şık görünümü ile banyo da yerini aldı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.01.2020

    Sessiz çalışması ve şıklığı tartışılmaz..ancak havluları yıkadığımda hayal kırıklığına uğradım..sıkma ayarını ve sıcaklığını düşürerek yeniden yıkama yaptığımda sonuç aynı oldu maalesef..resmen ezerek en kalın havlularımı bile zayıf hale getirdi..on yıllık makinemde hiç böyle bir şey görmedim..

  • NI1 aracılığıyla, 03.09.2019
    Urun harika magazada dort dortluk

    Arastirdigim bir urundu beğenerek aldım elime kazasız belasız ulaştı .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAW2856XTR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAW2856XTR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat