Bosch WAW28560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch WAW28560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    Eski makinemde Bosch markaydı. 17 yıl kullandım. Fakat bu makinenin yıkaması, sessizliği, performansı diğerinden çok üstün, özellikle 1400 devirde sıktırdığım çamaşırlar kuruya yakın çıkıyor. Kesinlikle yırtma falan yapmıyor. Ben kendi bayisinden aldım. Alacak olanlar hiç tereddüt etmesinler. Kullanınca kaliteyi anlayacaklar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.03.2022

    5 yıldır kullanıyorum. Boschun kendi mağazasından aldım. İthal olanından. Çok memnunum. Kirli olmayıp, sadece ter nedeniyle yıkamak istediklerimi 15 dk.lık programda yıkıyorum. Battaniyelerimi yıkıyorum. Üstelik sesi komşuları rahatsız etmiyor. 14 programlı ama beş program benim için yeterli. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2021

    Horoz lojistik tam bir baş belası.ürünler hem çok geç hemde geç saatte teslim ediliyor.trendyol'dan biraz örnek almalısınız

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2021
    ilgi, alaka, urun ve hizmet 10 numara

    Urun zaten Almanya üretimi ve 8 serisi olmasi ile ayri kategoride bence. Bir tik daha sessiz bekliyordum ama yine de super.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.09.2021
    Fiyat ve performans ürünü

    İlk günden beri çok menun olarak kullanıyorum. Ürün çok ekonomik daha az deterjanla daha az su sıcaklıgında cok iyi sonuçlar alıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2021
    Bosch WAW28560TR

    Olumsuz yönleri: Bu kadar paraya bu makineyi kimseye tavsiye etmem tasarrufları açtınmı +++ ların bi önemi kalmıyor. Deterjanı eritiyor koyu reng çamaşırların deterjan lekesi oluyor Çamaşırları yırtıyor yorgan yıkadım idrar lekesi vardı onu bile çıkarmadı.kapak kısmında defo vardı eve geldiğinde. Servisi çağırdım bi sıkıntı yok dedi deterjanın tarihi geçmiştir dedi gittim en pahalı deterjanı aldım ariel yine aynısı oldu hiç tavsiye etmiyorum. Bide reklam veriyorlar insanların güvenini kaybedeceğime para kaybederim diye.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2021
    ALMANYA ÜRETİLEN MODEL

    Çok uzun süredir kullanıyoruz. Sessiz ve tasarruflu çok memnun kaldık. 8 seri kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2021
    Bosch çamaşır makinesi

    Bosch çamaşır makinesi kapataki fırsat sayfasından tedirginlikle sipariş verdim hem buyuk bir eşya olması sebebiyle hemde güvenilir mi sıkıntı çıkarsa iade uğraş dur ... Velhasıl kelam internet alışveris sistemi çok güzel gelişti ve mağdur olma ihtimali minimuma indi diyerek kendime cesaret verdim mağaza yorumlarina bakarak kapıdaki fırsat sayfasıyla güzel bir alış veriş gerçekleştirdik çok güzel ürün ve ilgili bir satıcıyla harika bir makinaya sahip oldum . Ayrıca belirtmek istediğim bir konu daha var Googlela horoz lojistik yazdığımda hiç hoşuma gitmeyecek hatta beni baya tedirgin eden yorumlar okudum Allah a şükür horoz lojistik dağıtıma çıkardığı günün yarınsi gün teslim etti bir sıkıntı yaşamadık ve için rahat şuanda makinami kullanıyorum güzel alışveriş ler dilerim ,,☺️

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2021
    T.M

    HOROZ LOJİSTİK ÇOK HIZLI VE SORUNSUZ BİR TESLİMAT OLDU TEŞEKKÜRLER.

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2020
    horoz lojistik dışında her şey mükemmel

    ürün gerçekten sessiz programlama biraz karmaşık zamanla öğrenilir pek sıkıntı değil bazı firmalar içine deterjan ve deterjan ölçeği koyup jest yaparda o jesti göremedim tambur içi ıslak ve kirliydi kullanımda herhangi bir sıkıntı yok bu arada saticıya teşekkür ederim gerçekten çok hızlı ama horoz lojistik sinir stres sahibi yaptı 15 günde ulaştırdı

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2020
    dürüst ucuz satıcı

    ürün çok güzel kalitesiniz hissettiriyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: " Bosch çamaşır makinesi sessiz çalışması ve kusursuz görünümü ile her evde yerini almış durumda bir dünya markasının en beğeniler arasında yer almış durumda.A+++ enerji tüketimine sahip olur tasarruf yapmanızda yardımcı olur korkmadan her vakitte çalıştırabilirsiniz.9 kg kadar çamaşır yıkayabilme özelliğine sahip olup rahatlıkla çamaşırlarınızı tertemiz ilk günkü elde etmiş olucaksınız ve ömürlük olan bu makine her evde olunması gereken tercih listesinde en başında yer alması gereken kullanışlı kolay pratik oluşuyla rahatlıkla kullanabilirsiniz."

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2020
    dürüst satıcı

    dürüst ilgili satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli, Almanya' da üretilip ithal edilmiş ürün teslim edildi. Servis yetkilisi ürünü çok övdü. Almanya' da yapılan ürünlerin daha kaliteli olduğunu dile getirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2020
    HERŞEY KUSURSUZ

    ÜRÜN HAKKINDA YORUM YAPMAYA GEREK YOK. ZATEN HARİKA. SATICI ÇOK GÜVENİLİR VE KURUMSAL HER AŞAMASINDA HABERLEŞTİK KESİNLİKLE DÜŞÜNMEDEN ALABİLİRSİNİZ.BOSCH YETKİLİ SERVİSİNDEN ALSAYDIM BU KADAR İLGİLENMEZDİ.FATURANIZ E-POSTA OLARAK GELİYOR.YETKİLİ SERVİS KURULUMUNA SATICI HABER VERİYOR.BİZE SADECE MAKİNAYI KULLANMAK KALIYOR.MAĞAZA HARİKA HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER BÖYLE İLGİLİ MAĞAZALAR VE SATICILAR HEP OLSUN. PARASINI SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR

  • Media Markt aracılığıyla, 17.06.2020
    Hiç kullanışlı değil

    Bu modeli alalı yaklaşık bir sene olacak ama 2-3 defa servis çağırmak zorunda kaldım. Her yerinden su akıtıyor. Bu şikayetle servis çağırdım servis gittikten bir gün sonra yine yerler su içinde kaldı çamaşır yıkarken. 15 dk kısa programa atıyorum çamaşırı süreye baktığımda yarım saate çıkarıyor. Bu kadar paraya yazık gerçekten kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Çamaşır makinem çok temiz yıkıyor. Bundan önceki makinem arçelikti ve hiç memun değildim. Bir türlü annemin çamaşırları kadar temiz olmuyordu çamaşırlarım. Çok şükür bu makineyi aldıktan sonra artık benim çamaşırlarım da annemin çamaşırları kadar temiz oluyor. Beyazlılar bembeyaz oluyor gerçekten. Çok sessiz çalışıyor. Özellikle 1400 devir de çok güçlü bir motoru var. Eğer çamaşır makinesi alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim bu makineyi.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    Çamaşırlara hiç zarar vermeden tertemiz yıkıyor valla. 9 kg oldukça büyük bir kapasite. !400 devir çamaşırı kuru gibi çıkarıyor. A+++ enerji tüketimine sahip neredeyse hiç elektrik kullanmıyor. Çok sessiz çalışıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    Kapasite ve sıkma devrini başka markalarda da bulabilirim ancak elektrik tüketimi A+++ bunu bulmak zor. Sırf o yüzden seçtim. 9 kg yıkama ve 1400 devir .Ecosilence özelliğiyle çok sessiz çalışıyor. Çamaşırları da gayet iyi temizliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAW28560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAW28560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat