Samsung WF80F5EFW2W/AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WF80F5EFW2W/AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    Ürünü temiz yıkama konsunda çok beğendik. Ama sessizlik konusunda bilhassa sıkarken gürültülü buldum. Ancak fiyat/performans ve marka güvencesi ile tam not veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Dört gün içinde horoz lojistik aracılığı ile eve teslim edildi. Ürün güzel ve fiyatına göre avantajlı. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    ürün çok güzel ve çok hızlı geldi almak isteyene tavsiye ederim. ucuz sepet satıcıya ve Hepsiburada. ya çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung tan Memnunuz

    Horoz nakliyat 2 günde teslim etti. Samsung servis randevu günü geldi. Kurulum yaptı. Makine çok güzel yılıyor. Çok gürültüleri değil ama fısıltı modunda öalışma sesi oluyor. Sıkmada kapı kapalıysa duyulmuyor. Avartılı değil, çok sessiz de değil.Memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    ürün görüntü olarak çok şık. yıkama performansı gayet güzel. çok sesli sıkma yaptığını yazanlar olmuş. bu yorumlar alacak kişileri yanıltabilir. 3.000 liralık makinalardan daha sesli sıktığı doğrudur fakat fiyat performans olarak karsılaştırmanız daha iyi olur. sesi bence gayet az. bu fiyata daha iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    nazar değmesin

    ben ürün ciddi indirime girdiğinde aldım, ürün nazar değmesin gayet güzel ve iyi çalışıyor. horoz lojistik hemen kurulumu sağladı. teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2019
    Beş Yıldız

    Egeizo firmasını ilgileri için teşekkür ederim.Bugün ürünü sorunsuz talep etmiş olduğum zamanda teslim ettiler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Beş Yıldız

    Yorumlara bakarak aldım.Çok güzel bir makina. Tekno dünya teşekkürler. Kargo ve serviz on numara.

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2019

    Ürün zamanında ve özenli ambalajlanmış bir şekilde geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2018
    Dört Yıldız

    B...h marka çamaşır makinem iyiki bozulmuş. Zaten yıkamasından hiç memnun değildim. Yeni kıyafetlerimi iki yıkamada berbat yapıyordu. Bu ürün gayet başarılı. Şimdilik memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2018
    Güzell!!

    Ürün piyasada aynı fiyatta olan diğer çamaşır makinelerini ezer . Makineyi alalı 1 seneyi geçti çok memnun kaldım gerek sıkması gerek yıkaması sessiz olması falan , ürünün kullanması ayırca güzel ve çok basit. sesli uyarı sistemi falan var . . Ayrıca sende kaldı mağazasından aldığım ikinci elektronik eşya ürünleri gerçekten çok güzel paketliyorlar ve defolu ürün göndermiyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2018
    Beş Yıldız

    ürünü aldım .cuma sipariş verim, pazartesi bana ulaştı.kargo hizmetini beklediğimdende hızlı oldu çünki teslim zamanı baya ileri bir tarih olmasına rağmen en kısa sürede ulaştırdılar ürünü.bunun için teşekkür ederim. makinayı alırken buradaki yorumları önemseyip okudum ve karar vermemde etkili oldu bu yorumlar.ürünü alıp yorum yapan ve bana katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. son olarak bütün programlarını kullanamadım ama gayet memnunum kullandığım kısmından ayrıca sesi rahatsız edicek kadar yüksek değil.müzikli açma kapama sesi gayet güzel :) fakatt kurutma makinasıda aldım ayrıca bu aynı marka olmadeığı için üst üste koyamıyormuşum.üzerine koyacaksam aynı marka olmalıymış..samsung marka kurutma makinasını oldukça pahalı bulduğum için alamamıştım.dolayısıyla üstüste koymak üzere düşündüğünüzde aynı marka almaya özen gösterin.çünki samsung servisinin verdiği bilgiye göre bunun yapılması halinde garantisinin iptal olmasına bile neden olabilir bu durum dediler... bu arada serviste kısa sürede kurulumunu sağladı... katkısı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2018
    Makine güzel fiyat/performans iyi

    Makine güzel yıkaması iyi ama hepsiburada ve Horoz lojistik biraz sıkıntılı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Gayet güzel

    Ürün gayet sessiz çalışıyor. Sıkma sesi de son derece az. Tabi ben 19 senelik makineden buna geçtiğim için ciddi bir atlama oldu. Servis de bir sonraki gün gelip ürünü kurdu.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Gayet İyi Net

    1 nisan günü siteden aldım. 4 nisan günü teslim aldım kurulumu yapıldı. Fiyatına göre gayet iyi. Kullanışlı ve şık. Samsung marka telefonlardan sonra yavaş yavaş diğer elektronik eşyalarını da kullanmaya başlayacağız gibi...

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2018
    gecikme çok fazla

    ürun göründugu gibi 10 beklemek isterseniz alın kargo ve servis çok uzun

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2018
    Hizli teslimat

    Teslimat dusundugumden cok hizli gerceklesti henuz urunu acmadik umarim sorunla karsilasmayiz su ana kadarki hizmetten memnun kaldim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2018
    düşünmeden mağazadan alış veriş yapabilirsiniz.

    urun sorunsuz .anlatıldığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    gayet memnunum

    buradaki yorumları takip ederek aldık. çok arastirmistik, o dönem en uygun fiyata Hepsiburada güvencesiyle aldık. kısa zamanda geldi ve kurulum yapıldı. sonrasındaki müşteri hizmetleri için de teşekkür ederim. ürün en düşük su ve elektrik tüketimi ile çok temiz yıkama yapıyor. ecobouble özelliği mükemmel. içindeki çamaşıra göre yıkama süresini ve kullanılacak suyu ayarlıyor. bitiş melodisi çok hoş:) ses konusu biraz sıkıntı, biz hiç rahatsız olmadık. kulak tirmalayan bir sesi yok abartı değil ama son teknoloji ürünlere nazaran biraz fazla gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    çok memnun kaldım

    makineyi alalı 1 ay oldu, 2 gün içerisinde teslimi ve kurulumu tamamlandı, çok daha temiz yıkıyor, sıkması mükemmel, kuru gibi neredeyse.. sıkması öyle gürültülü değil, ayaklar iyi ayarlanmazsa gürültü oluyor, ayaklar tam oturursa sıkma sesi az.. özellikleri zaten güzel.. çok memnun kaldım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WF80F5EFW2W/AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WF80F5EFW2W/AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat