Samsung WD70J5410AW/AH A Sınıfı 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WD70J5410AW/AH A Sınıfı 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Önceki makineme göre, temizleme farkı beyazlarda net olarak görünüyor. Çamaşırlar daha yumuşak, kolay ütülenebilir biçimde çıkıyor. Kurutmayı kısa süreli programlıyorum ama sentetikler ve spor giysileri dahil sorun yaşamadım. 1 veya 2 kişi için kapasite de ideal. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.02.2019
    birdaha düşünün

    4 yıl oldu alalı. çamaşırlarda tahriş ufaktan oluyor hep düşük ısıda kullanılmasına rağmen. kurutmada gömleğimi yakmışlığıda var. ayrıca 4 yıl sonunda deterjan haznesi çatladı değişti. kurutma arıza yaptı. en son anakartı yandı. makine çöpe gitti yazık günah.

    Dezavantajlar : Beklentileri karşılamıyor

    Ürünü önermiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2018
    Bir Yıldız

    çok sesli bir makine. özellikle sıkmada iş makinesi gibi ses çikarıyor. üstundeki her şey savruluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Beş Yıldız

    günlük yıkama programında 1400 devir de yıkıyor çıktığında deniz şortları tamamen kuru çıkıyor tişört vs neredeyse kuru çıkıyor ayrıca kurutma programına gerek bile kalmıyor ama yer sorunu olanlar için kurutma özelliği güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    ürün iyi servis vasat

    ürünü teslime gelen servis ekibi hızlı bir sunum yaptı ve gerisini kılavuzdan okumamı söyledi. öyle hızlı hareket etmişler ki makinenin su tahliye hortumunu düzgün yerleştirmemişler. kurutma yapmaya çalışıyorum , çamaşırlar sırılsıklam çıkıyordu. 1-2 gün sonra servisten aradılar anket yapmak için; hediye deterjanı vermeyi unuttukları için tekrar birini yönlendirdiler. neyse ki tecrübeli biri geldi ve hortumu düzgün yerleştirince sorun ortadan kalktı. üründen gayet memnunum, ayaklarını düzgün yerleştirirseniz titremiyor, henüz elektrik faturası gelmedi ama performansından memnunum diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2018
    Guzel urun ciddiyetsiz servis.

    Urun guzel, Eskisehir Samsung servis personeli gayet ciddiyetsiz. Umarim bozulmaz da mecbur kalmayiz onlara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    Beş Yıldız

    Makina gayet 1400 devirde çok anormal sesli değil ve 1200’de sesini çok duyamayacağınız halde yıkıyor. Başlarda bu yüzden bozuk mu diye Arada gidip makinayı kontrol etmek durumunda kalıyordum. Yıkama sonrası kurutma yapmak ve makinayı 7 saat 30 dk çalıştırmak yerine yıkama sonrası az bekleyip kurutmaya programlamak daha mantıklı. Ayaklarının ayarlarının mutlaka düzgün yapılması lazım yoksa sallantısı kalp kırar. Makinayı kesinlikle tavsiye ediyorum ve add wash olanların para tuzağı olduğunu bilen kardeşlerime bu aleti öneriyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2018
    Teslimat yavaş satıcı ilgisiz

    Bayramdan önce sipariş verdiğim ürün anca bugün elime ulaştı yaklaşık 10 gündür yolunu gözledik satıcı ve kargo firması ilgisiz ürün istediğim gibi sıkıntı Yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2018
    servis

    ürünü başka bir siteden puan kampanyası ile biraz daha ucuza aldım. 5 günde elime ulaştı çalıştırma fırsatı bulamdım yalnız bir konuda alacak arkadaşları uyarmak istiyorum. servis kuruluma geldiği zaman akım koruma priz ve kireci 5 yıl önleyen musluk öneriyor ve bunları 80+80 tl bir ödeme telep ediyor. tabi mantıklı almak yalniz bu iki ürünü internet mağazalarından daha ucuza yarıyarıya almak mümkün. makineyi almaya karar veren arkadaşlara bunları da temin etmelerini tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.01.2018
    Uzak Durun!

    Kesinlikle uzak durulması gereken bir makine. Çamaşır düşmanı! Çamaşırları düzgün yıkamadığı gibi aşırı yıpratıyor. Bazı çamaşırlarımı yırtmışlığı bile var. Tüm çamaşırlar içinden tüy-kıl vs bulanmış bir şekilde ve keçe gibi çıkıyor. Yumuşacık çamaşırlarım sayesinde mahvoldu. Hem yırttı hem de keçe gibi yaptı. Kurutması desen ayrı bir rezalet, bir şeyi kuruttun mu bir daha ütülemesi imkansız! O derece karışık yapıyor! Daha alalı 4 ay oldu. Çok pişmanım. Sakın almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    Beş Yıldız

    makine çok kapsamlı çok memnun kaldım. kargo belirtilen tarihte geldi paketlemesi sağlamdı. ilginize teşekkür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    Memnun kaldım

    Ürün sorunsuz teslim edildi. 1 bucuk aydır kullanıyorum. Yıkama performansından çok memnun kaldım. 1400 devirde yıkayınca cok az bir titreşim oluyor bunun dışında su sesi duyuluyor sadece. Kurutma işlemi manuel en az yarım saatten başlayarak artırılabiliyor. 1400 devirde yıkama işleminden sonra 1 saatlik kurutma ince ürünler için yeterli oluyor. Kırışma normal düzeyde, çekme olmadı. Hassas kıyafetler için 1400 devir fazla geliyor daha düşük devirde yıkamak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    Mükemmel

    Çamaşır makinesi almak istiyorsanız kesinlikle bu modeli alın . Tüm fonksiyonları Harika. Köpükte bekletme, zaman ayarı programlama, kazan temizleme, 15 dk hızlı yıkama gibi daha saymadığım bir sürü özellikleri var. 1400 devir olması kurutmayı bile aratmıyor. Oda sıcaklığında hemen kuruyor zaten. Ayrıca makine çok sessiz, çok gürültü çalışıyor diyenlere inanmayın. makinenin gönyesi iyi ayarlanmadıysa sıkma evresinde tabiki makine sallanır gürültü çıkartır. 1400 devir sonuçta ... makinenin ayaklarından ayarlanabilir . 1,5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunun. Başka makinelerle macera aramayın .

  • Media Markt aracılığıyla, 25.09.2017
    kaliteli satış ve sonrası rahatlık

    hem çamaşır makinemden çok memnun kaldım hemde servis hizmetinden samsung ile ilgili türlü sitelerdeki saçma yorumlara inanmayın servis 1 gün sonrasında geliyor ve bi ücret talep etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Çook memnunuz

    O kadar memnunuz ki anlatamam. Koku giderme ve sterilizasyon ve kurutma özellikleri kolay kullanımı ve şıklığıyla iyi ki almışız dediğimiz bir ürün oldu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Beş Yıldız

    Ses yapıyor ama benim için sorun değil. 15 dak. hızlı yıkama, spor kıyafet yıkama extra özelliklerinden en çok kullandıklarım. Kurutmayı aşırı buruşuk çıkartıyor. Nevresimler için harika.Kot pantalonlar ve tshirtler kurutmaya girmemeli yada çok az kurutulmalı. Tahminimce kuruturken fazla ısıya maruz kaldığından çekiyor. Tüm yazdığım kötü özelliklere rağmen makinamdan memnum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Tercih ettiğiniz takdirde pişman olmazsınız.

    Yeni aldığımız Samsung çamaşır makinasından çok memnun kaldım.Bir haftadır kullanıyorum.Yıkaması ve kurutması çok güzel, hiçbir sorun yaşamadım.Hiç ses çıkarmıyor.Umarım böyle devam eder.Servis ve kurulum sorunsuzdu.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2017
    yeriniz küçük ise

    Eğer probleminiz varsa ve bu tarz bir ürün almak istiyorsanız hiç düşünmeyin. Piyasadaki derinliği 55 cm olan tek makine (kapak ve hortum boşluklarıyla 59 cm oluyor ve bizde ancak sığdı.) O beyaz eşya satıcıların "abi hepsi standarttır" laflarına kanmayın. derinlik hepsinde değişiyor. Teşekkürler HEPSİBURADA ürün özelliklerini ayrıntılı verdiğiniz için

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    çok güzel

    yaklaşık 6 ay önce aldım. sentetik ürünler gömlekler kotlar ve nevresim kuruturken ya çok kırışık çıkarıyor ya da kot paça boylarında hafif çekme yapıyor . O yüzden onları kurutmuyorum. 5 kg çamaşırı yaklaşık 3 saatte kurutuyor. bunları kurutmayacaksak almaya değer mi demeyin. yikama ve kurutmayı hiç durdurmadan pes peşe programlarsanız çamaşır olursa olsun 1200 devirde sıkıyor. O yüzden ben yıkama bitince kurutmayı ayrıca programliyorum. bütün bu özelliklerine rağmen muhteşem bir ürün. ıyi ki almışım çok memnunum. kurutmali makina elektrik faturasını etkiler mi diye korkmuştum sadece 5 10 lira fark etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Beş Yıldız

    Harika bir Çamaşır Makinası, boşuna daha fazla paralar ödeyerek başka makina almayın derim. Çok sessiz, sıkarken yerinden kıpırdamıyor, koku giderici,sterilizasyon birçok güzel programları var. Özellikle ter vs. kokan giysilerinizi ceket de dahil 20 dakikada sıcak buhar ile mükemmel yapıyor. Kurutması çok iyi makinadan al katla koy.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WD70J5410AW/AH A Sınıfı 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WD70J5410AW/AH A Sınıfı 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat