Samsung WF90F5EGU4W A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WF90F5EGU4W A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    satıcı ve ürün harika

    hepsiburada ve horoz lojistikle iletişim ve bilgi sıkıntı yaşasamda satıcı ve ürünü çok sevdik teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.10.2019

    Eski Arçelik makinemiz 20 hizmet yılını takiben arızalandı, (mekanik beyinden duman çıktı ve birdaha çalışmadı) sadece 1 defa amortisör değişimi yapıldı. Başkada arızası olmadı. Neyse gelelim wf90f5egu4w model samsung çamaşır makinesine, eski makinede 0 titreşim varmış, 15 HAZİRAN 2019 tarihinde aldığımız makine inanilmaz derecede titreşim ve sarsıntılı çalışıyor, su terazisi ile hassas bir şekilde dengeye getirmeme rağmen sonuç değişmedi, servis dengesiz yük, uygun olmsyan çamaşır vs. çaresiz bu durumu kabullendik. Eve gelen servis elemanına eski makine 20 yıl çalıştı deyince, abi bu 10 yıl çalışırsa öp başına koy dedi ve ayrıldı. O yüzden naçizane tavsiyem işinizi gören minimum fiyatlı ürün alın hiç olmazsa bozulunca üzülmezsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.06.2019

    Bazen cok sessiz bazende sanki uçak iniyor😁ama çok temiz yıkıyor 15 dakikalık program özelliği de iyi 9kilo fakat tek kişilik yorgan yıkayamadım yük hassasiyeti var ben 7 litrede tek kişilik yıkarken bu üründe istediğim sonucu alamadım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.02.2019

    Makina sesiz ve temiz yıkıyo herkese tavsiye ederim 10numara 5yıldız ayrıca az detarjanla iş görüyor meğer önceden çok deterjan kullanıyomuşum👍👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2017
    harika

    köpük köpük yıkaması ve ıstedıgınız kadar durulaması aynı zamanda çamasırların kırısık cıkmaması özelliğiyle çok kullanıslı bır makıne

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo, uygun fiyat. Ürün çok başarılı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2017
    Çok Kötü

    Gördüğünüz üzere kutudan çıkış hali.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2017
    Yetkili bayii. Kargo rezalet (SÜRAT KARGO)!

    Öncelikle ürün anlatıldığı gibi bir sorun yok, firma zaten yetkili Samsung bayisi, iletişimleri de gayet iyi. İki tane problemden bahsedeceğim 1) ürünü satın aldıktan sonra daire önüne kadar getirilmeyeceği belirtildi (keşke ürün sayfasında belirtilmiş olsaydı). Neyse ki giriş katında olduğumdan sorun yaşamadım. Üst katta oturanlar için sorun olacaktır. 2) Anlaşmalı kargo şirketi *SÜRAT KARGO* ürün ambalajını darma duman etmiş, tutanak tutturmak istediğimde bir anda tüydüler. Çok şükür ürüne zarar gelmemiş. Lütfen kargonuzu değiştirin.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2017
    Samsung 9kg Çamaşır Makinesi

    Gayet güzel bir alışveriş oldu. İlgi alaka ve hızlı kargo için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2017

    Makine gayet sessiz çalışıyor ve temiz yıkıyor, kazanı baya büyük. Tabi beyaz eşya işi biraz da şans yani uzun vadeli sonuçlara bakmak gerekir, umarım hep böyle iyi gider, Samsung bence gayet iyi. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2017
    Sıkıntılı Süreç - İyi ürün - Hasarlı Teslim.

    Ürünü beğenerek aldım. Sadece internetten aldığıma bin pişman oldum.100-200 fazla verip bayiden almak daha mantıklı bu yaşadığım süreçten sonra. Firmayı aradım kargo takipde ev adresim görünüyor servis adresi görünmüyor diyorum zaten sizin eve gelecek servis getirmeyecek diyor açıklamalarında bu şekilde yazmıyor diyorum yanlış yazılmıştır diyor telefon görüşmesinden sonra açıklama kaldırılıyor. Kargo ile geldi paketlemesi sıkıntılı (kutu içerisinde gelmedi) Kargo ile gönderilen bu tarz ürünlerin en azından kutu içerisinde yer alması gerek. kargo ön saçı yamultmuş poşetleri söküldükten sonra servis farkedip resmini çekti raporunu tuttu, ama ürün açılmış olduğu için geriye iadesi söz konusu değil, velevki iade edildi yine aynı durumun oluşmama garantisi yok. Yeni aldığım ürünün garanti kapsamında parçası değişecek. Kim suçlu herkes :) internetten bir şey almadan önce 3 kere düşünün firmayı düşünün kargoyu düşünün fiyatını zaten düşünüyorsunuzdur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü internetten araştırdıktan sonra aldım fiyatına göre çok iyi. Ayrıca hepsiburada da en ucuz fiyata sahipti. Herşeyden önce sessiz. Sıvı deterjan için ayrı bir aparatı var ancak pratik. Temiz ve bence sessiz.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Beş Yıldız

    gayet güzel kullanışlı ve sessiz bir makina fiyatıda uygun..............

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Bir Yıldız

    urunu hic begenmedik susuz yikiyo resmen hic memnun degilim bence sakin almayin

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2016
    yurtiçi kargo firması değiştirilmezse almayın eve çıkarmıyor

    ürün güzel ve anlatıldığı gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    çok güzel

    ben çamaşır makinesini araştırarak aldım 5 günde geldi aynı gün samsung ytkili servis kurdu bece gayet sessiz dizaynı çok iyi kaliteli kullanışlı bir makine alan pişman olmaz hepsiburdaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    mukemmel

    urunu farklı sıtelerden de arastırarak aldım.oncelıkle ecobubble teknolojısınde yarım cay bardagı deterjan ıle bol kopuk elde edılerek yıkanıyor.tertemız cıkıyor 15 .20.30 dk lık programlar da cok guzel yıkıyor.muzıkle bıtıyor camasırlar kapak acılmadan once. dolap ıcıne koyacaklar ıcın bıraz boyutu buyuk on kapakta bombe var.sıvı deterjan ıcın ayrı bır aparatı var. ses bıraz fazla geldı bana eskı makınama gore ama temız ve kuru yıkama ıcın deger. farklı sıkma programları da mevcut.tskler tavsıye ederım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Teşekkürler

    Ürünü Anneme aldım ben daha hiç görmedim açıkcası ama pazar gece sipariş verdim çarşamba ulaştı bu ilk teşekkürüm. İkinci olarakta ürünün samsung türkiye garantisi altında olmamasından çekinmiştim oda boşunaymış :) kullanım olarak ilk izlenimlerimiz çok iyi samsung servisininde kurulumda dediği en çok satan makinemiz bu şuanda ilerleyen zamanalrda yine yorum yaparım kullandıkça.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WF90F5EGU4W A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WF90F5EGU4W A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat