Samsung WD90J6410AS-AH A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

Samsung WD90J6410AS-AH A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün muhteşem. Yıkama performansı oldukça iyi, çocuk kilidi olması küçük çocuğu olan aileler için oldukça kullanışlı. Sessiz modu olduğundan dolayı gece yatarken çamaşırlarınızı rahatla yıkayabilirsiniz, neredeyse hiç ses çıkartmıyor. Kurulum için gelen arkadaşlar da makine ile ilgili bilgileri size veriyor makineyi size tanıtıyorlar. Gözünüz kapalı alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Kesinlikle tavsiye edilir.

    3 yıldır kullanıyorum bu makineyi. çok memnunum. koku giderme, leke çıkarma, köpüklü yıkama, 15 dk kısa program gibi özellikleri çok kullanışlı. 1 saatlik programda bile yıkasam çamaşırlar tertemiz çıkıyor. En sevdiğim özelliği de durulama sayısı seçilebilmesi. 5 kereye kadar durulama seçilebiliyor. kurutmayı ben beyazlarda kullanıyorum. çünkü biraz buruşuk çıkarıyor. kurutmadan sonra çamaşırlarda lastik kokusu gibi bir koku asla olmuyor. elektrik sarfiyatından da memnunum. genellikle beyaz eşyaları çok araştırıp alırım. gayet memnunum tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2016
    Samsung WD90J6410AS/AH 9 Kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makines

    Mükemmel bir ürün. çok sessiz çalışıp çalışmadığı bile belli olmuyor. teşekkürler,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WD90J6410AS-AH A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WD90J6410AS-AH A Sınıfı 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat