Samsung WW70J3263KW-AH Çamaşır Makinesi Yorumları

Samsung WW70J3263KW-AH Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    Güzel ürün satıcı ilgisiz

    Ürün güzel satıcı berbat

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    Hızlı Kargo, Mükemmel Marka

    Kesinlikle tavsiye ediyorum, mutlaka Samsung marka elektronik ürünleri tercih ediyorum. çift kişilik yün yorganı bile sığdırdım. Program seçenekleri de gayet güzel. 15 dk hızlı yıkaması büyük avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2016
    Beklediğimizden çok hızlı geldi

    Çok teşekkür ederiz ürün istediğimiz gibi çok hızlı geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    Tanjuysl

    Urun ıkı gunde elime ulaştı ama daha actırıp kulanmadım umarım kargo gbi makinanın performansıda ıyıdır tesekurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    20 saatte teslim

    Ürün, sipariş etmemden henüz 24 saat bile geçmeden elime ulaştı. Aynı ürünü MediaMarkt gibi teknoloji zincirlerinden de alsanız cihazı yine Horoz Lojistik ve benzeri firmalar getiriyor. Günün sonunda hiçbir şey değişmiyor yani. Üründen memnunuz. Kurutmalı almayacaksanız bu tarz makineler yeter hatta fazla bile gelir. Fiyat performans oranını başarılı buluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2016
    Teşekkürler Hepsiburada

    Ürünü aldiktan 2 gun sonra elime ulaştı, hepsiburadaya teşekkür ederim. Kaliteli hizmet. Aldığımız ürün ise çok güzel ve memnunuz. yikama suresi 2,5 saat. sadece 1 tane kısa proğram var o da 15 dk. olmasi..bu da eksikligi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    Çamaşır makinelerini almadan iyi inceleyiniz.

    Çamaşır makinesi 7 kilo ama eski kullandığımız makinellerin 5 kilo yıkama kapasitelerine eşdeğer..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    Orta Gelirli Aileler İçin İdeal

    Ürünü cumartesi günü sipariş verdik ve ürün Horoz Lojistik tarafından pazartesi günü teslim edildi. Çarşamba günü makinenin kurulumu servis tarafından yapıldı, kutu açıldıktan sonra makinenin arka tarafında bir ezik olduğunun farkında vardık. Servis elemanı sorun olmayacağını belirttiği için kurulumu kabul ettik. Hepsiburada ekibine hızlı gönderi için teşekkür ederiz, umarım uzun ömürlü bir ürün olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WW70J3263KW-AH Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WW70J3263KW-AH Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat