Samsung WD80J5410AW-AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

Samsung WD80J5410AW-AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2 yıldır kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2020

    samsung 8 kg yıkama 6 kg kurutma özelliği olan çamaşır makınamı 2 hafta önce aldım.Çamaşırlarımdakı kokuyu tahmın edemezsınız.omo ile yumoş deterjan kullanıyorum .çok üzgünüm:((bu gibi sorunlar ile karşılasan hanımefendıler yorumlarınızı beklıyorum:(samsung yetkılı servıstende çözüm için tavsiye için ivedi şekilde yardım beklıyorum .teşekkür ederm

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2018

    Mağaza siparişimizin ertesi günü makineyi kargoya verdi. Ürünü sabah kurulumu yapıldığından beri kullanıyoruz, çok memnunuz. Hiç ses çıkarmıyor. Lakin Horoz Lojistik ve çalışanları için övgülerde bulunamayacağız. Ayrıca not da düşmek isteriz ki, ürünün teslimi ardından bölgenizdeki Samsung servis kurulumu ertesi gün gelip yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    idare eder

    3 aydır kullanıyorum,almayı düşünenlere bir daha düşünün derim -evet güzel yıkıyor ama programları gerçekten çok kısıtlı(15 dk.lık programda 20 derecenin üstünü seçemiyorsun,1.15 dk.lık programda 40 derecenin üstü yok,eğer yüksek ısıda yıkamak istersen min. 2.40lık program seçmek zorundasın,perde programı,perdeyi kırıştırmadan yıkayacağın bir program da yok vs.) -kurutma özelliği iyi ama tam kurutma yaptırırsanız gerçekten çok kırışıyor -yıkarken sessiz ama su alırken gerçekten çok sesli -durulama sayısını,sıkma devrini her program için ayrı seçebiliyorsun,bu güzel bir özellik sonuç olarak;bu kadar paraya daha kullanışlı bir makine olabilirdi bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2018
    Teşekkürler

    Mağazaya teşekkür ederim, bir teşekkürde horoz lojistiğe siparişi verirken diğer kargo şirketleri gibi biz 9. kata çıkarmayız demelerini bekledim ama çok kibar bir biçimde benim ile iletişime geçip ürünü zamanında teslim ettiler. Dün ilk defa makineyi deneme fırsatım oldu sessiz bir çalışması var program seçenekleri çok fazla mağazayı ve ürünü tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    Yüzyılın icadı

    Kurutmalı çamaşır makinelerine bayılıyorum. Atıyorsun çamaşırı,sonra temiz ve kuru şekilde dolabına kaldırıyorsun. Bu kadar basit. Hele ki böyle bir teknoloji harikası cihaz oldu mu insan hayranlıkla bakıyor. Yok,yok!

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2018
    Memnunuz

    Teşekkür ederim.Memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2018
    Teknoloji Harikası

    Öncelikle Hepsiburada başta olmak üzere Horoz Lojistik ve Samsung servisine teşekkür ederim. Kargo süreci banyoya kadar taşınması ve aynı gün gelen servis süper..8 kg mi 9 kg mı kurutmalımı kurutmasızmı diye araştırırken bu makinede karar verdim . Dizaynı sessizliği ve akıllı olmasına bayıldım. Kurutmasını henüz kullanmadım ama zaten ihtiyaç duyarsam kullanmak için tercih ettim. Kurutma istemezseniz 9 kg olanı alın derim. Ama benim gibi aklımda kalmasın lazım olur derseniz hic kaçırmayın. Pişman olmayacaginiz gidip gelip bakacağınız bir teknoloji harikası...daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2018
    Harika makine

    Öncelikle makineyi 1 haftadır kullandığımı belirteyim.gerçekten işlerimin oldukça kolaylaştığını söyleyebilirim.çamaşır asmak benim için başlı başına bir sorundu.kurutma olayı süper.yalnız arkadaşlar makinedeki çamaşırları mümkünse biter bitmez en geç 10 dakika içinde çıkarmanız gerekiyor yoksa feci kırışıyor.bununda bir çaresi var gecikmeli bitirme özelliği.ilk günün acemiliği beyaz çamaşırları Kırış kırış çıkardım.ama ondan önce 2 posta renklileri yıkadım.hiç bir sorun olmadı.hatta sıcak sıcak katlarsanız bazı şeyleri ütülemenize bile gerek kalmıyor.kurutma esnasında hiç ses olmuyor bu duruma epeyce şaşırdım.fakat su alırken eski makineme göre fazla ses oluyor.birde pompa sesi gibi birşey geliyor buda çok gürültülü.son olarak kurutma esnasındaki gelen ve hatta az miktardada olsa çamaşıra bile sinen plastik kokusu olayı var.servis bir müddet sonra gideceğini söylemiş başka birine.inşallah gider.gitmesede razıyım.kurutsun yeter??

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2018
    Harika hizmet!

    Gidip birebir fiziksel mağazadan pahalıya almaktansa, bu mağazadan uyguna almak herkesin kesesine fayda. Sizin gibi mağazalar bol kazansın inşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Cok memnun kaldik

    Urunu alirken hep tereddut ettim. Acaba ariza cikarirmi diye internetten yorum ve sikayetlere baktim. Bizim millet miele den bile sikayetci. Bikac arkadasimin guzel yorumu ile ocak ayida aldim. Ilk merak edilenden baslayim faturalara etkisi. Evime normal su faturalari 60 ila 80 arasi elektrik 80 ila 100 lira arasi geliyordu bu ay kurutmayi denemek icin yogun kullanimda su 70 lira elektrik 90 lira geldi hic bir fark olmadi diyebilirim. Makine yikamada isitma dahil 2000W kurutmada 2400W harciyor. KW saati evlerde vergiler dahil 0.42 Tl hesabi siz yapin. Kurutma perpormansinda cocugumun okul kiyafetleri 6 parca 1200 devir 1 saat kurutma yetti. 3 parca bornoz 1.5 saat kurutma yetiyor. Diger kurutma programlari kumasin cinsine gore 4 saate kadar uzuyor. Ben hic kullanmadim. Camasirlara temizlik etkisi fark etmedim. Eski makinemde iyi demekki. Genelde yunlu programini kullaniyorum 40 derece 800 devir 1 saat

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    Beş Yıldız

    Çok memnun Kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    Sessiz

    süper hızlı teslimat. Eski makinemde Samsung du kesinlikle Enerji ve Su tasarrufu ile beraber sessiz bir makine istiyorsanız tavsiye ederim. (Elektrik süpürgesi bile daha fazla ses çıkartıyor) Daha önce kaç kg eder fazlamı diye düşünürken bu makinede kapak kısmında belirlemişler oraya kadar doldurmanız yeterli. Su alırken biraz fazla ses çıkartıyor onun haricinde makine nin çalıştığını bile unutacaksınız. Kurutmayı iki aşamada kullandım biri 3 buçuk saatti tamamen kuru çıkarttı, diğer kullanımda ise 2 buçuk saate ayarladım ondada tamamen kuru çıkarttı. zaten araştırmalarımda enerji ve su tasarrufu açısından kesinlikle en uygun olanıydı. Kesinlikle aldığınıza pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Gözlemliyorum

    - Kazan dönme sırasında ses neredeyse yok. Su alma ve boşaltma sırasında normal olarak su ve pompa sesi duyuluyor. - Sıkmada yüksek devirlerde, makine ayakları iyi kurulsa bile titreşim ve ses var. 1400 devir için belkide normal. - Kısa programda ya musluk suyu sıcaklığı seçilirse 15 dk, 20 derece seçilirse 20 dk da yıkıyor. Başka sıcaklık seçeneği ve 800 den fazla sıkma devri seçeneği sunmaması negatif. Bu programda 2 kg yıkama da az geldi bana. -8kg yıkama sadece pamuklu yıkamada var, diğer programlar 4, 3 ve 2 kg.Tüm makinelerde durum böyle olabilir bilemiyorum. - Kurutmada pamuklu ve sentetik seçeneği var. Kurutulacak ürünü 1400 de sıkıp 4-5 parçayı geçmeyecek şekilde kurutma yapılırsa, 1,5 saat yeterli oluyor. Kurutma sonrası kazan lastiğini ıslak bezle temizlenmesini tavsiye ederim. - Yıkama performansı güzel ve şık bir makine. Fiyatına değer. Alalı kısa zaman oldu, şu ana kadar ki gözlemlerim böyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2018
    Dört Yıldız

    Gayet sessiz çalışıyor. Nakliyesi ve kurulumu sorunsuz oldu. Kurulum için internetten yetkili servisi bulmam gerekti. 15dk'lık kısa bir program var. İlave durulama ile 23 dakika oluyor. Ondan sonraki program 1 saat 5 dakikalık. Bir önceki makinemde yarım saatlik program vardı, iyi oluyordu... Şimdi 15 dakikaya güvenmeyince 1 saatlik programa geçmek gerekiyor. Kurutması da iyi ancak çok uzun sürüyor. Sanırım muadillerinde de sure aynı veya daha uzun. Benim amacım kurutmak değil, kurutma fonksiyonu ile kedi ve kopek tüylerinden kurtulmaktı. Bir miktar işe yarıyor, ama tüylerin tamamı gitmiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.12.2017
    Sessiz

    Avantajlar : Sessiz +köpüklü yıkama +görüntü , İç kazan ışığı yok
    Bende 9 kg olanı var Samsung markası kurutmalı makinada gayet başarılı makina sessiz sadece bitişte çalan müziğin sesini duyuyorsunuz almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    makina çok güzel. tavsiyeler

    8 kg yıkama (6 kg )kurutma olduğunu unutmayalım. Tavsiyeler; 1- makinayı tam doldurup kaliteli kurutma beklemek yanlış. 8 yıkama 6 kg kurutma olduğunu unutmayalım. 2-yıkama ardından kurutmayı da kendi yapsın derseniz 4 saatten aşşağı indirilmiyor. 3-çamaşırınızı akşam uyumaya 3 saat kala yıkama yaptırın. uyumaya giderken pamuklu kurutma kısmını secin ve dakikası 2,5 saat olcak şekilde ayarlayın. mukemmel sonuc verecektir. fakat çamaşır az ise 2 saat de yapılır daha tasarruflu olur. 4-kazak gibi yünlü esyalarınızı kurutma yaptımayın. yıkamadan sonra makinadan çıkartıp evinizde askıda kurutun. kazaklarda genelde tamburlu kurutma yapılmaz logosu vardır. 5-kurutma sonrası kazanın lastiğine yapışan toz ve kıllar olacaktır. makinanızın üzerinde ıslak mendil paketi sürekli dursun. çamasırı çıkartmadan evvel onları silin. 6- kuru temizlemede leke çıkartmaz koku ve tozları gider. terlemis gömlek ve pantolon vb esyalarda ütülenmiş kokusu oluyor. 4 parçadan fazla da çamaşır olmasın çok verimli olmaz. acil zamanlarda kullanın. 7-su aldıkdan sonraki su pompası gibi hırlama sesi gelmesi ecobubble özelliğidir. deterjanı köpürten küçük pervane sesidir. rahatsız edici değil. ayaklar iyi oturtulursa sıkma esnasında titremez. ses de çok olmaz.ayakları ayarlarken makinayı kaldırmaya gerek yok. paket içinde kurbağacık aparatı geliyor. yerindeyken ince ayar yapılır. 8-yıkarken gıy gıy kazan döndüren motorun sesi hiç yok. 9-şekil ve görünüm çok güzel. eksi yanı yok. sadece kurutma makinalarında 3 saat kurutma yaptırırken çamasır 1 saatte kurursa makina duruyor. bu makinada oyle bir özellik yok. araştırdım hem yıkama hem kurutma yapan oyle bir makina yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Beş Yıldız

    Attığınız çamaşırların ağırlığına göre ne kadar sürede kurutacağını hesaplıyor. Kurutma başarılı. Hiç ıslak kaldığını görmedim yorgan hariç. O da normal. İç kısmı biraz ıslak kaldı ama kısa sürede kurudu. Eski makinemde yıkama işi bittikten sonra deterjan kokusu bile yoktu bu makine ile kurutmadan sonra bile kokuyu alabiliyorsunuz. Bence gayet başarılı bir makine. Yapmanız gereken içine attıklarınızın kalitesine göre makine devrini azaltmak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2017
    Meltemm

    kurutmuyor yok kiristiriyor filan diyenlere sesleniyorum makineyi bu kadar doldurmayin tıka basa doldurup yıkar sonra bide kurutursan doğal olarak kırışır. Mükemmel bir makina. Kuru temizle de yapıyor olması muhtesem. Kışlık kabandir hassas giysidir şakadır veya az kirli ne varsa at buharda temizlesin. 4 saatte kurutuyora gelince o da yine ne kadar çamaşır koyduğuna bağlı acil bir kıyafeti 15dk. Ya at yıka sonra 30 dk da kurut 45.dk sonra giy çık. Dolu makinayıda rahat 2 satte kurutuyo. Zaten 30 dk dan 4 saate kadar secenek var kendin çamaşırına gore seciyorsun

  • Media Markt aracılığıyla, 02.08.2017
    Muhteşem

    tek kelimeyle muhteşem.sessiz çalışıyor ve harika yıkayıp kurutuyor!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WD80J5410AW-AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WD80J5410AW-AH A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat