LG F1496ADP7 Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F1496ADP7 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    lg

    2013 üm başında aldım ürün taş hiç arıza vermedi oldukça iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürünü 1 aydır kullanıyoruz cidden çok güzel makine inanılmaz sessiz ve yıkama performansı süper kurutma performansı ise tahmin ettiğimizden daha iyi ve kurutmada az nemli nemli olarak kullanabiliyorsunuz yıkama + kurutma 3.5 saat sürüyor kurutma özelliğinin kullanılamabilmesi için çamaşırlarınız pamuklu olması ve naylon içermemesi gerekiyor tek dezavantajı kurutma yapıldıktan sonra kapak içerisinde tüylenme oluyor, direct drive motor yıkama performansını oldukça arttırıyor gerçekten başarılı bir ürün herkese tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.07.2016

    9 ekim 2014 tarihinde lg f1496adp7 çamaşır makinasını aldığımdan beri hiç memnun değilim. Asla bu markayı tavsiye etmem. Yıkadığım hiç bir çamaşır tam temizlenmedi. Yeni alınmış iç çamaşırlarımız ve beyaz kıyafetlerimiz 2. yıkamadan sonra grileşmeye başlayıp bir süre sonra sanki 2 yıldır kullanılmış gibi eski durmaktadır. Çağrı merkezini aradığımda servis yollamamak için şu şu uygulamaları yapın düzelir diyerek geçiştiriyorlar. Hayatınızı zorlaştırmak istemiyorsanız ve benim gibi yoğun çalışan bir bayan iseniz asla satın almamanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    önce güven

    Bu siteden çok farklı ürünler aldım hepsi tam zamanında sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.İade etmek istediğimde hiçbir sorunla karşılaşmadım.gönül rahatlığı içerisinde çamaşır makinası siparişi verdim.eminim bu ürün den de memnun kalacağım çünkü hepsiburda öneriyorsa teleşa gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2015
    10 numara 10 yıldız

    çok müthiş bir makine yapmişlar yıkama, kurutma,süper bu fiyata kaçırmayın derim arkadaşlar elektrik ve su tasarrufa süper .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Tüm dünya için en güzel ürün diyebilirim. Çamaşırlarınızı yıkayın ve güneşin çamaşırlarınızın rengini soldurmasına izin vermeyin. Ne güzel değilmi? hem yıkasın hem kurutsun. süper bir cihaz ve güzel fiyat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2014
    değerlendirmede mükemmel diyecektim ama,daha üç yıkama ve kurutmada deneyebildik o yüzden ÇOK İYİ de

    çok iyi makine.birkaç kişiye tavsiye ettim bile

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F1496ADP7 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F1496ADP7 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat