Siemens WM14W56XTR iQ700 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens WM14W56XTR iQ700 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hem çok güzel yıkıyor hem de çok az sesle çalışıyor.Çok kaliteli bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Siemens marka çamaşır makinesi sipariş etmiştim Bu çamaşır makinesi elbiselerimi temiz yıkamıyor Karman çorman yapıp buruşturmak dan başka hiçbir işe yaramıyor çok sesli bir şekilde çalışıyor ve devamlı kirli çamaşırlar görmekten bıktım diyebilirim elde yıkasam daha temiz olurdu bu markanın Çamaşır makinesini önermiyorum kesinlikle satın almanızı tavsiye etmediğim bir ürün olacak bu çamaşır makinesi

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 1 yıldır araştırıyorum. kargo 5 yıldız paketleme 0 sıfır ayrıca teşhir ürünü paketlemişler gibi geldi paketi açmadım servis kurulumunu yapti..Biraz mutsuz oldum kapak altında çizik var..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2019
    Özellikleri çok güzel ve sessiz

    Çok çeşitli özellikleri sayesinde etkili yıkamaya sahip.Yıkama esnasında evde varla yok arasında kesinlikle çamaşır yıkanma sesi duymuyorsunuz. Bir süredir kullanıyorum çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: ergonomik ve gayet şık görünümü ve yıkama programlarının çok olması güzel bi özellik olup rakiplerine kıyasla daha çok çamaşırı daha sürede ve enerjide yıkamasıda ayrı bir avantaj olmuş. bence fiyatı diger makinelere kiyasla daha da ucuz cok arastirdim en iyi budur.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2019
    Siemens kalitesi

    Ürün A kalite, fiyatı yerli üretimlere göre yüksek. Servis malzeme kalitesinin yerli üretimlere göre daha iyi olduğunu belirtti. Gayet sessiz bir makina çalıştığını anlamıyorsunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.01.2019
    Mükemmel

    Çok iyi herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    Çok sessiz ve süper

    Ürünü Horoz Lojistik bir hafta içinde sorunsuz teslim etti. Ve servis ikin gün içinde kurulumunu yaptı. Makinaya gelince çalışırken sesi duyulmuyor. Dokunmatik istediğiniz porgramda deviz hızını ayarlayabiliyorsunuz. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    Beş Yıldız

    mükemmel bir makine direk almanya üretimi..çok sessiz sıkmada bile ses yok.her yeri kalite kokuyor..tuşların hepsi dokunmatik alttaki tuşlar bile dokunmatik paranız varsa bunu alın yok ise yerli üretimlerde güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    parasını hakeder mi bilmem

    Ürünü yeni aldım, sorun yaşayacağımı sanmıyorum fakat kurmaya gelen servise siemensin başka bir ürünü sordum, çok iyi bir ürün olduğunu söyledi hemden bunun tam yarı fiyatına. Eğer benim çok param var, pahalının vardır bir hikmeti diyorsanız bunu alın, yoksa 1200 devir 9 kilo olan diğer ürünü alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2018
    Menşei bilgisi yetersiz

    Ürün menşei Türkiye'mi Almanya'mı bilgi verilmemektedir. Alırken ürünlerin ithal oldugundan emin olmalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Sağlam ve zarif.

    Ürün yerli olanından 2 lt daha geniş tamburlu. Su ve elektrik tasarrufunu gösteren ekran güzel düşünülmüş. Sessizlik olarak ta ondan daha iyi. Diğer modellerdeki gibi zaman erteleme elektriğin ucuz olduğu gece çalıştırmalarında çok işe yarıyor. Sabaha çamaşırlar yıkanmış oluyor. Makine açma kapama tuşu biraz basit gibi. Arkasına su kaçarsa sıkıntı olur mu bakmak lazım. Diğer tuşlar dokunmatik gayet iyi. Bende 10S361 8kg modeli vardı. 8 yıl kullandık.Tamir görmedi onu elden çıkarıp bunu aldık. Dikkat ederseniz çamaşır doldurma yeri diğer modellerden daha dar. Sanırım çok çamaşır koyduğunuzda dış kapağa yapılan baskıyı azaltmak istemişler. Birde elektrik kablosu üstten değil alttan çıkıyor. Bu da eğer dolap gibi bir yere yerleştirirseniz kablo prize kadar ulaşmıyor. Uzatma kablosu kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak iyi. Sadece pamuklular programında 9 kg alabiliyor, ama yeterli. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    Beş Yıldız

    Çamaşır makinesini yaklaşık bir aydır kullanıyoruz. Yıkama , sıkma performansı çok iyi .Ses düzeyi iyi sadece ilk su alırken biraz sesli sonrasında sıkıntı yok. Birçok yıkama programı var ,ayarlanmış programların süresini kısaltıp yıkama performansından bir şey kaybetmiyor. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    Sessiz ve kaliteli

    Çok memnun kaldık. Siemens'in kurutmasızlarının en iyisi. Görünümü çok şık, programları çok fazla ve yıkaması çok kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2016
    Kalite, performans ve uygun fiyat.

    Makine Almanya üretimi olup, çok kaliteli, sessiz, işlevsel ve 9 kg. kapasitesiyle harika sonuçlar çıkartıyor. Mağaza da bir o kadar kaliteli hizmet veriyor. Hem ürünü hem de mağazayı tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.11.2015
    WM14W56XTR model

    1400 devir makinalar arasında tercihimi bu üründen yana kullandım.sıkması çok kuvvetli.Çamaşırlar ütüye hazır halde çıkıyor neredeyse.memnun kaldım herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM14W56XTR iQ700 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM14W56XTR iQ700 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat