Siemens WM14W560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens WM14W560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Siemens marka çamaşır makinesi sipariş etmiştim Bu çamaşır makinesi elbiselerimi temiz yıkamıyor Karman çorman yapıp buruşturmak dan başka hiçbir işe yaramıyor çok sesli bir şekilde çalışıyor ve devamlı kirli çamaşırlar görmekten bıktım diyebilirim elde yıkasam daha temiz olurdu bu markanın Çamaşır makinesini önermiyorum kesinlikle satın almanızı tavsiye etmediğim bir ürün olacak bu çamaşır makinesi

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Harika sessiz yıkıyor 2saat içinde teslim aldım

  • Media Markt aracılığıyla, 29.09.2020
    ALMAN MUCİZESİ

    ALMANYA ÜRETİMLİ İYİ YIKIYOR, SESSİZ DİYEBİLİRİZ, 5 SENEDİR KULLANIYORUM

  • Trendyol aracılığıyla, 23.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hemen teslimat yapıldı teşekkür ederiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.11.2019

    KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.Bir yıl önce aldığım üst model çamaşır makinesi maalesef leke çıkartmıyor. Müşteri iletişim ekipleri ve servislerinin önerdiği tüm metotları denedik. En son 5 Kasım da yapılan ziyaret sonucu servis sorumlusu da bizimle aynı görüşte olarak merkezlerine haklı olduğumuzu gördüğü şikayeti detaylı ileteceğini söylemiş idi. Bir gün sonra merkezden beni aradıklarında makinede çalışmasını etkileyecek bir teknik problem olmadığını ifade etti. Resmen şaka gibi bir açıklama idi. Kendilerine çamaşır makinesinin peki işlevi nedir diye sordum. Aldığım cevabı iyi okuyun lütfen; '' suyu ısıtarak deterjan ile birleştiren ve bunu belirli sürelerde sağa ve sola devir yaparak işlem yapan cihazmış'' nasıl cevap ama! İnanın şok geçiriyorum. Siemens gibi bir firmanın bu yaklaşımı şaka olsa gerek. Türkiye CEO'larına da mail atıyorum. Eğer oradan da cevap alamaz isem Almanya merkez ile iletişime geçeceğim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.11.2019

    Bir yıl önce aldığım üst model çamaşır makinesi iq700 14W560 modeli maalesef leke çıkartmıyor. Müşteri iletişim ekipleri ve servislerinin önerdiği tüm metotları denedik. En son 5 Kasım da yapılan ziyaret sonucu servis sorumlusu da bizimle aynı görüşte olarak merkezlerine haklı olduğumuzu gördüğü şikayeti detaylı ileteceğini söylemiş idi. Bir gün sonra merkezden beni aradıklarında makinede çalışmasını etkileyecek bir teknik problem olmadığını ifade etti. Resmen şaka gibi bir açıklama idi. Kendilerine çamaşır makinesinin peki işlevi nedir diye sordum. Aldığım cevabı iyi okuyun lütfen; '' suyu ısıtarak deterjan ile birleştiren ve bunu belirli sürelerde sağa ve sola devir yaparak işlem yapan cihazmış'' nasıl cevap ama! İnanın şok geçiriyorum. Siemens gibi bir firmanın bu yaklaşımı şaka olsa gerek. Türkiye CEO'larına da mail atıyorum. Eğer oradan da cevap alamaz isem Almanya merkez ile iletişime geçeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Almanlardan bahsediyorsak siemens tabi ki dev bir firma. Kalitesi sorgulanmaz kesinlikle. Ben çok memnunum. Siemens WM06B061TR serisi zaten hep met almış. Siemens WM06B061TR Öneririm ve ısrarla tavsiye ederim. Pişman olmazsınız arkadaşlar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.10.2019

    ÜRÜN ÇAMAŞIRLARI DELİYOR. SERVİS İLGİLENMİYOR. TAVSİYE ETMİYORUM

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.09.2019

    Aldığımız günden beri 2 yıldır çamaşırlarımızı deliyor ve yirtiyor. Kesinlikle ALMAYIN defalarca servis geldi çözümü yok mahkemeye vereceğiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Cok cok memnunum.Olmasi gereken hersey var ve cok temiz yıkıyor. Rahatlikla tavsiye edebilirim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.09.2019

    Bir sene oldu iki bakım gördü sürekli arıza vermekte, kürdan gidiyor hortumu patlıyor, yayların yağı bitiyor beşik gibi sallandı , aşırı ses yapıyor, gidin küçük marketlerden alın daha iyi . bakım arıza giderme masrafı 450 TL şimdilik daha neler çıkaracak

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: ergonomik ve gayet şık görünümü ve yıkama programlarının çok olması güzel bi özellik olup rakiplerine kıyasla daha çok çamaşırı daha sürede ve enerjide yıkamasıda ayrı bir avantaj olmuş. bence fiyatı diger makinelere kiyasla daha da ucuz cok arastirdim en iyi budur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Beş Yıldız

    Makina 10 numara alın,fakat bu satıcıdan değil,

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2019
    detarjan kısmını çözemedim

    Makinayı yeni aldım , ama detarjan kısmını çözemedim henüz, ön yıkada biraz detarjan alıp ikinci bölumun detarjanını almaya geçiyor,, sorunmu var yoksa sistemimi o henüz anlıyamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2019
    "süper ürün"

    Olumlu yönleri: süper ürün çok memnun kaldım tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.02.2019

    alali 1 yil oldu su bosaltmaya camasir kacmasindan biktik artik.her yikamada mutlaka bir corap cikariyoruz.kesinlikle tavsiye etmem.siemens dedik kalite dedik berbat cikti ustelik birde alman fabrikada yapilanini aldim berbat almayin sakin

  • Media Markt aracılığıyla, 03.02.2019
    alman üretimi makine

    makineyi almayı düşünüyorum kötü yorum hiç okumadım gayet güzel bir ürüne benziyor alldıktan sonra deteylı yorumlarımı paylaşacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2019
    Diğer markalardan üst düzey bir farkı yok.

    Ürünü alalı 2 yıl oldu. Orijinal Alman Malı. 65 lt tamburu var fakat dolum kapağı 8 kg lıklara göre daha dar. 2 yılın sonunda yıllık elektrik tüketimi (başka cihaz almadım eve) günlük ortalama 0,400 kwh azalmış. Buraya kadar iyi. 8 kg Siemens makinama sığan battaniye buna zor sığıyor. Onun tamburu 63 lt idi. Ayrıca her sıkmada tambur sağa sola çok sallanıyor. Kasa titremiyor fakat bu sallantı sinir bozucu. Otomatik yük dengeleme kontrolü var deniyor. Ancak bu özelliği farkettirmiyor. Gece çalıştırmalarında sadece sıkmada oluşan sallantı sizi rahatsız ediyor. Yorumlara bakarak bunun bir problem olmadığına kanaat getirdiğimden servisi çağırıp boşuna para vermek istemedim. Diğer marka bunun neredeyse 3 te 1 i fiyatlı yine Avrupa üretimi 1200 devir 9 kg özelikleriyle acaba onumu alsaydım diye düşünüyorum bazen. Saygılarımla.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019

    ürün güzel çok sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2018
    Çok Sessiz

    Siemens kalitesini her zamanki gibi ortaya koymuş. Program sayısı çok fazla. Deterjan bölmesi kullanışlı. Çamaşır makinesinde en önemli husus tabii ki çalışma sesi. Bu makine çok sessiz. Hem su alırken, hem çalışırken, hem de sıkma yaparken hemen hemen hiç ses çıkarmıyor. Her konuda kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM14W560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM14W560TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat