Vestel 9614 TST Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorumları

Vestel 9614 TST Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2019

    Aldım ama renkli programı yok yada ben bulamıyorum kullanımı hakkında bilgi istiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Çok kullanışlı

    Burdan sipariş edip aldım. 6 aydır kullanıyorum. İlk ay çok kırıştırdığı için çamaşırları asmayı denedim ancak başa çıkamadım. Sonra makinanın kırışıklığını nasıl azaltabilirime bakarken ütü modu diye bir seçenek var onu buldum hayatımı kurtarıyor asla çamaşır asmıyorum. Nevresimleri çıkardıktan sonra elinizle düzeltip katlamanız yeterli. Kuru temizlemeyi çok fazla kullanan biriydim artık nerdeyse hiç kıyafet vermiyorum. 12 dk 30 dk 60 dk gibi kısa programları var. 1 saat 20 dakikada hem yıkayıp hem kurutabildiğiniz muhteşem bir programı var ki favorim ve bence en kullanışlısı. 1,2 parça eşyanızı acil kurutmak isterseniz 40 dakikada halledebilirsiniz program yönünden oldukça yeterli. kuruturken ses yapıyor ama benim için diğer işlevi çok daha önemli totalde zaten 10 dk fln artık duymuyorum bile.

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2015
    İnşallah yanlış tercih olmamıştır

    Ürünü kullanmaya başladık. En başta kesinlikle sessiz değil. Bu paraya Bosh-Siemens grubu çok daha sessiz hatta biraz daha verebilirseniz LG daha iyi. Özellikle sıkma ve kurutma anında ses daha da artıyor. Kuruturken takır takur bir sürü ses geliyor. Ama Vestelin tarif ettiği gibi sadece pamukluları atarsanız, çok su emecek kumaşları atmadan, tüy bırakacak kumaşları atmadan kurutmayı kullanırsanız performansı güzel. Titreşim var malesef. Sıkma anında gözle görülür bir titreme var. Ürün ayaklarına da baktım ama ayakların ayarıyla çözülecek gibi değil. Kapağın hızlı kilit açması güzel, önceki makineler gibi kapağın açılması için 1-2 dk çıt sesinin gelmesi için beklemiyorsunuz. Dokunmatiği zayıf. Dokunmatik tuşlar tepkiyi yavaş veriyor. Tuşlara peş peşe basarsanız algılamıyor. Ekrana yukarıdan baktığınızda yazılarda sürekli bir titreme var. Yük sensörü fena değil, ağırlığa göre deterjan miktarını gösteriyor ama bu değer ekranda bir görünüyor bir kayboluyor. Kaybolduğu zaman yeniden görünmesi için çamaşır eklemeniz veya çıkarmanız gerekiyor. Toparlarsak bu paraya daha iyi bir cihaz beklerdim. Sonuçta Vestelin en üst ürünü. Açıkcası şansım olsa Siemens-Bosh gurubuyla (kurutma olmamasına rağmen) değiştirmeyi isterim. Vestele yerli olduğundan bir şans daha vermiştim ama yine olmadı. Hepsi deneyim işte...

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2015
    Gayet İyi

    keyifle yıkıyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 9614 TST Kurutmalı Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 9614 TST Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat