Altus AL181 BS Silver Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus AL181 BS Silver Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2014
    Süper bir ürün

    800 devir gayet yeterli, sesi de normal, arkasında arçelik garantisi var. kapıya kadar kargo şirketi getirdi, telefon ettim arçelik servisi geldi ve ücretsiz kurulum yaptı. benim kulandığım makinede kıyafeti yırtma, hırpalama, aşındırma sorunu yok. temiz temiz yıkıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2013
    Fiyatına göre çok iyi

    Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Hemen teslim ediyorlar.Garantisinin geçerli olması için servise kurdurmayı unutmayın. Son derece sessiz çalışıyor, randımanı çok yüksek. Kesinlikle daha fazla para vermeye gerek yok. Küçük aile ve öğrenciler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2013
    Teslimat, Kalite

    Ürünü pazartesi gece siparis verdim. Balikesir`e çarşamba gunu ogle saatinde teslim edildi ve aksama da servis kurulumu yapti. Kullanima hazir. Super hizli gonderi ve hizmet. Resimlerden daha guzel bir goruntusu var.fiyat iyi performansida kullandikca gorecegiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2012
    işinizi görür

    çamaşır makinemim 1 hafta sonra elime geçti ertesi günde arçelikten gelip kurulumunuda yaptılar, çamaşırları yıkaması güzel fazla sesi gürültüsü yok boyut olarakta enden oldukça dar olduğunda fazla yerde kaplamıyor ben çok beğendim fiyatıda gayet güzel almayı düşünenlere hayırlı olsun bu fiyata gerçekten güzel bir ürün ben aldığımda şimdikinden daha bile ucuzdu fiyatı hepsiburadanın kampnyalarını takip etmek lazım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2011
    çok hızlı teslimat

    çok kısa sürede ürün elime geçti. bu kadarını beklemiyordum. teşekkür ederim hb. ürünün kalitesi ise gayet iyi daha fazla para ödemeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2010
    2008 den beri sorunsuz kullanıyorum

    öncelikle ekonomik olması program ayarlarının basit olması .almadaki ilk tercihimdi piyasadaki diğer ürünlere milyar vericeğime ALTUS marka makinayı aldığıma memnunum diyorum . tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2009
    Pahalı markalara para vermeye hiç gerek yok...

    8 ay kadar önce ablama 1 hafta önce de baldızıma aldık. Çok güzel bir f/p ürünü kaçırmayın derim. Diğer tanınmış markaların pahalı ürünlerini almaya hiç gerek yok. Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2009
    Bu ürünü seçerek aldım ve çok memnunum

    Altus 181 çamaşır makinasını en uygun fiyat ile hepsi buradadan aldım ve çok memnunum harika bir makina,sessiz 800 devirde sıkarken bile önceki makineye göre sessiz çalışmakta ihtiyacı olanlara tercih etmelerini öneririm.Hepsiburadaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2009
    çok güzelll

    bu makinayı hepsiburada.com dan aldık.1 haftadır kullanıyoruz gerçekten renk olarak süper bir makina.resimde göründüğünden daha hoş inanın.ister 500,ister 800 devir olarak kullanabiliyorsunuz.500 deviri hiç kullanmadık ama 800 devirde yıkamasıda sıkmasıda gayet güzel.ayrıca silver olmasına rağmen fiyatı çok uygun.servisini çağırdık kurulum için,onlar bile şaşırdılar fiyatı konusunda.hiç düşünmeden alın derim...teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2009
    fiyatıyla ve dizaynıyla mükemmel bir makina

    altus un güzel bir markanın ürünü olması özellikle kullanışlı ve garantili olması beni cezbetti.yeni renk ve dizaynıyla fiyatı çok uygun.kaliteyi ucuza almak isteyenlere öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL181 BS Silver Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL181 BS Silver Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat