Altus AL191B Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus AL191B Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2015
    İşini yapıyor

    Üründen bir adet ben Ankarada) bir adet de kardeşim (İstanbul) almıştık. Yaklaşık 2-2,5 yıldır kullanmaktayız. Kardeşim tayin olup annemin evine yerleşti taşınma sırasında ürünü annemin evine kurduk. Ben çoğunlukla pamuklu ekonomi programını kullanıyorum ve gerçekten ekonomik. Yıkama durulama performansı diğer programlar da dahil bence başarılı. Annem de memnun gibi. Sadece hassas programının durulaması bence oldukça zayıf. Kumaş pantolonlarımı bu programda yıkayacaksam sadece jel deterjanla kullanıyorum, toz deterjanı bildiğiniz hiç durulayamıyor. Bir keresinde yıkama bittikten sonra sadece durulama yaptırdım, bildiğiniz bir dünya köpüklü su attı, demek ki iyi durulamamış. Ürün sıkma esnasında ses çıkarıyor diyen arkadaşlar alt tarafta ayaklarını çevirmek suretiyle iyice ayarlasın, makine yere tam otursun. Sesin epey azaldığını göreceksiniz. Makine çok gürültülü değil, normal gürültülü. Genelde ayakların ayarsızlığından ötürü makine sallanıyor ve ses artıyor. Bekar kişilere, öğrencilere veya hane halkı az sayılı küçük ailelere, dar gelirli kişilere, sık tayin olanlara, yazlık vb. yerlerde kullanacak kişilere öneririm. Ebatları küçük ve taşıması kolay. Servisini arçelik-beko servisi veriyor ve yaygınlığı malum, özellikle sık tayin olan kişiler, yazlıkta falan kullanacaklar için büyük avantaj. Ariston vb. markalara göre bence daha avantajlı. Malzeme kalitesi bir tık daha ileride ve servis yaygınlığı ve memnuniyeti çok daha önde. Altus olan bulaşık makimizi kurmaya gelen servis personeline sormuştum, makinelerin içinde kullanılan parçaların %70lere yakını, hatta bazı serilerde %100ü arçelik-bekoyla aynı oluyor demişti. En iyi onlar bilir bu durumu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2014
    çok güzel

    ürünü yaklaşık 2 yıl önce burdan aldım üründen çok memnunum.şimdiye kadar bir problem çıkarmadı tek kötü yanı sıkma kısmında çok gürültülü oluyor oda bu fiyata değer diyorum.garantiyi uzatabilirsiniz 3+4 şeklinde 7 yıl garantisi olsun.7 yıl idare etsin beni isterse ondan sonra yansın hiç farketmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2014
    süper

    merhaba buradan bırcok sey aldım cok memnunum hızmetınden makıneyı dun sıparıs verdım bugun geldı bu fıyata makınenın cok ozellıgı var kalıtelı pahalı makınelerden hıc bır farkı yok cok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2014
    fiyat uygun

    Bu fiyata bayide bulamazsınız. Fiyatı çok uygun, kargo indirimiyle birlikte kaçırılmayacak fırsat. hepsi burada ya teşekkür ediyorum. Durmak yok alış verişe devam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2014
    Gayet başarılı

    Ürün sipariş verdikten sonra 4 gün içinde elime geçti. Aynı gün gelip kurulumunu yaptılar. 1 haftadır kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntısı olmadı gayet başarılı. Ses seviyesi de ortalama düzeyde rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    güzel

    parasının karşılığını fazlasıyla veriyor. işinize uygunsa fiyat gayet makul. uzun araştırmalar sonucunda buna karar verdim güzel bir hediye oldu. teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Hem ucuz hemde kullanışlı

    ürün çok kısa zamanda elime ulaştı.. arçelik servisi bir saatte geldi kurdu..bu fiyata göre özellik bakımından zengin ve çok güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2013
    Fiyat/Performans Çok iyi

    Ürünü geçen hafta aldım. İki iş günü içerisinde elime ulaştı. Ürün gerçekten güzel. Arçelik servisi kurulumu yaptı. Öğrenci evine aldım ve gayet yeterli bir ürün. 3 sene de garantisi var. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2013
    altus

    bence güzel bir makine. kullanımı basit kullanışlı fiyatıda özlelliklerine göre uygun. düşünen arkadaslara tavsiye ederim. fazla sesli bir ürün olmamasıda ayrıca daha guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2013
    Fiyatı çok iyi

    Bayilerde bu fiyata bulmak zor. Benim bulubduğum yerde özellikle daha da zor. Hepsiburadanın fiyatı güzel. Kargom 3 günde Ağrıya kadar geldi. Yurtiçi kargonun elemanları kapıya teslim etmeyiz diye direttiler. Bu işin olumsuz yanıydı. Ama zorlayarak eve kadar getirtebildim. Ürünüde 1 aydır kullanıyorum. Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2012
    İdeal bir ürün

    Bu makina kullanımı çok basit ve pahalı makinalarda olan hemen hemen tüm özelliklere sahip,üstelik 3 yıl Arçelik garantisi ile ve servis makina geldiği gün geldi ve kurdu,ayrıca ücreti karşılığı garantiyi 7 yıla çıkartabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2012
    Bu fiyata alabileceğinizin en iyisi

    Fiyat - performans kriterleri açısından bakınca mükemmel bir ürün. Çok sesli değil, 1000 devir sıkınca kısa zamanda çamaşırların kurumasını sağlıyor ve kısa programı sayesinde yarım saatte çamaşırlarınız yıkanıp çıkmış oluyor. Ancak bir tavsiye, kısa programda çalıştırırken artı su özelliğini seçerseniz daha güzel sonuç alırsınız ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    fiyat performans

    fiyat performans olarak memnun edici bir ürün makinadan beklentisi standart olanlar için gayet uygun biraz sesli çalışıyor yıkaması başarılı bu fiyata tavsiye edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2012
    kaçırmayın

    bu fiyata kaçmayacak bir ürün ben kardeşim için aldım. gayet memnun boşuna daha fazla para vermeye gerek yok hepsi burada com.a teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2010
    arçelik ürünü

    arçelik beko garantisinde bir ürün ben aldım çok memnunum arçelik bekotan farkı yok sadrçe isim altus hızlıbir gönderim oldu hepsiburada coma teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2009
    Altus 5 Kg Çamaşır Makinesi

    Arkadaşlar ürünü satın almadan önce çok araştırdım acaba söyledikleri kadar kaliteli mi diye satın aldıktan sonra da yorumlara hak verdim tam anlamıyla mükemmel eski düzen yok cihazca tamamen elektronikten harikalar yaratılmış hele 30 dk kısa yıkama programı tam bir tasarruf küpü, bu arada D-markete de teşekkürü bor biliriz bizi bu fiyatlar böyle güzel bir cihazın sahibi yaptığı ve en kısa sürede elimize ulaştırdığı için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2008
    uygun fiyata iyi bir makine

    ALTUS AL-191X 1000 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİni 2 hafta araştırdıktan sonra aldım,fiyat olarak diğer marka ve modellere göre gayet uygun.ürünü pazar günü sipariş verdim havale pazartesi onaylandı ve salı günü makine evimdeydi.arçeliğin servisi aynı gün içinde gelip kurulumu yaptı.gerçekten kullanışlı bir makine.hepsiburada.comdan ilk alışverişimdi.sorduğum sorulara verdikleri cevaplar ve hızlı tedarik için teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2008
    Çok iyi fiyat

    Alalı 3 hafta oldu. Kurulum için ertesi güne randevu aldım. (Ertesi güne kalması kargodan akşam üzeri gelmesinden, ki erken saatte gelseydi tahminim aynı gün kurulum yapılırdı) Özellikleri itibariyle fiyat çok uygun. Sessiz, 1000 devir ile çamaşırlar makineden oldukça kuru çıkıyor, A enerji sınıfı, fiyat/performans olarak en iyilerden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2008
    gerçekten iyi

    Hiç fazla paralar veripte pahalı ürünleri almaya gerek yok ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir ürün. Arçelik garantisinde olmasıda ayrıbir avantaj

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2007
    güvenilir marka

    slm öncelikle altus aynı beko gibi arceliğin yan ürünü servislerinde ve kurulumunda hic bir sorun yasanmıyor saglam vede kullanıslı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL191B Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL191B Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat