Altus AL291E Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus AL291E Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Hızlı Kargo

    25.10.2017 günü sipariş verdim.Ürünün bu hafta içerisinde elimde olması gerekiyordu. Hepsiburada da en geç 01.11.2017 de kargoda yazıyordu.Kemal beye durumu anlattıktan sonra hemen ürünü kargoya verdiler.26.10.2017 ürün elime ulaştı.4.kata kadar çıkardılar.Kurulum talep ettim yarında kurmaya geleceklerini söylediler.Hem GÜNÜN YILDIZLARINA hem HOROZ LOJİSTİĞE bu ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    iş görüyor ama fiyat çok artmış.

    vay be 2012 de 589 liraya aldığım makine şu anda 999 lira. hala satışta olmasına şaşırdım doğrusu. kendisi ile 5. yıla girdik ve maşallahı var henüz bir sorun çıkarmadı. o fiyatla tavsiye ederdim ama şu anki fiyata daha iyileri vardır sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    Dar alanlar için mükemmel çözüm.

    Çamaşır makinesini almadan önce çok araştırma yaptım. Fiyat olarak en uygun hepsiburada.com da buldum. Makine gayet güzel yıkıyor ve sessiz. Program sayısı gayet yeterli. Siparişimin ertesi gün teslim edildi. Hepsiburadaya ve Horoz nakliyata teşekkürler makineyi kapıya kadar çıkardılar. İhtiyacı olana rahatlıkla tavsiye edebilir. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2015
    Oldukça kullanışlı ve pratik

    Ürünü aldığım ertesi günü elime ulaştı. 1 gun sonrasında da servis geldi. Oldukça pratik ve kullanışlı bir makine. Eğer banyonuz küçükse tam size göre, derinliği diğer makinelere göre daha az böylece daha az yer kaplıyor. Çalışması oldukça sessiz, sıkma modundayken ortalama ses çıkarıyor, yerinden zıplamıyor. 28dklık kısa programı oldukça kullanışlı. 6kg 1000devir A+ bu fiyata alabileceğiniz en iyi çamaşır makinesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2014
    güzel

    makine, bugüne kadar gördüğüm ç.makinelerinden boy olarak küçük ancak enine geniş. yani makinenin 6 kg olması eninden kaynaklanıyor. görünüş itibarı ile diğer makineye göre küçük kaldı gibi, ancak içine bakınca eninin büyük olduğunu gördüm. ürünü pazar günü sipariş ettim ve salı günü geldi. ardından servis ve kurulum. özellikleri güzel. programı seçtikten sonra isterseniz sıcaklık ve devrini değiştirebiliyorsunuz. zaman ayarlaması ve ayrıca seçtiğiniz programı hızlı yıkama tuşlaı da gayet kullanışlı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2014
    24 saat kargo ibaresini görerek acil sipariş verdim. Ürün hala ortalıkta yok. 24 SAAT İŞİNİN yem ve

    ürün elimize ulaşşsa yorumunu yapıcamda henüz gelmedi. Gelir gelmez tüm kullanıcılarla paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.Arçelik güvencesi altında olması tercih nedenlerimden biri olmuştur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2014
    tavsiye ederim

    Makinayi kurdurali 2 gun oldu incelipte dusunen herkese tavsiye ederim.kucuk sirin kullanisli programlamasi guzel cabuk teslim ve kurulum saglandi.emegi gecen herkese tesekkurler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2014
    tavsiye ederim

    sandığımızdan daha kaliteli daha sağlam çıktı.ayrıca çok kibar bir makine eski makinemizden boyut olarak daha küçük ama yıkama kapasitesi olarak daha büyük altus bu sefer şaşırttı bizi :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2014
    çok güzel makina

    Çok pahalı olan makinalara göre çok daha iyi bir makina makinayı alalı üç dört ay oldu gayet kullanışlı güzel bir makina bu fiyata bu kadar iyi bir makina almak varken çok daha yüksek meblağlar ödemeye gerek yok düşünenlere almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2013
    teslim süresi süper

    ürünü pazar sipariş verdim.salı günü teslim ettiler. siteye çok teşekkür ederim. online alışverişte bir numara olduğunu düşünüyorum. altusa gelince zaten arçelik üretiyor. piyasa mallarından daha iyi ve en önemlisi ucuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2013
    güzel bir makina ve göstergesi güzel kullanımı rahat

    çok begendim kulanımı rahat tavsiye ederim çamaşır makinası alana tavsiye ederim.hiç tereddütsüz alın derim.çok para vermeye gerek yoktur. 5.6 kişilik nufusa rahatlıkla yetecek bir makina

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.06.2013
    Altus AL-291 E

    Altus çamaşır makinasını internetten sipariş verdim.Fiyatı çok uygun olması dolayısıyle biraz beklentimin altında kalırmı acba endişesi vardı.ama makina geldikten sonra beklentimin üzerinde bir makina olduğunu gördüm Altus AL-291 E modelini tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2013
    fiyatına göre iyi

    2 aydır kullanıyoruz sesi eski makinemize göre baya az :D led gösterge kalan süreyi gösteriyor kargo biraz geç geldi ama acelimizde yoktu servis iyi aynı gün geldi kurdular umarım uzun seneler kullanmak nasip olur eski makinemiz fazla çamaşır koymaktan bilye dağıtmıştı bunda yeni makinede servisde söyledi aldığı kadar limitlerinde kullanmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2013
    BEN BEĞENDİM

    YAZLIĞIMIZ İÇİN ALDIK, BANYO BİRAZ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN DERİNLİĞİ AZ BİR MAKİNE GEREKİYORDU. KAPASİTESİ, MENÜSÜ, SEÇENEK AYARLARI, ENERJİ SINIFI, ARÇELİK VE YAYGIN SERVİSİ OLUŞU NEDENİYLE TERCİH ETTİK. SORUNSUZ KULLANIYORUZ. FİYATI DA ÖDEME ŞARTLARI DA GAYET MAKUL. TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2013
    kulllanıcılara hayırlı olsun

    Ürunu arkadaşıma hediye olarak aldım çok begendi kısa surede sorunsuz teslim edildi çok da güzel kullananlara hayırlı olsun yetkililerede teşekkürler tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2013
    kalite ve performans bu fiyata

    ürün gayet kullanıslı. pratik dijital göstergesi olmasıda artısı kalan zamanı gorebilir ve ileri saatlere programlayabilirsiniz gürültü yapmıyor köpük problemi yok mini programı çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2013
    Arçelik gibi....

    Hediye olarak aldım. Makineden çok memnun kalmışlar. Arçelikden aşağa kalır hiçbir yanı yok. Hatta eşim bizim 6-7 sene önce aldığımız arçelikden daha güzel olduğunu söyledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2013
    İdare eder

    Ürün bana biraz küçük gibi geldi ama artık yeni teknolojiden dolayı makinelerin boyutları küçüldü. Fiyatına göre bir ürün çok fazla birşey beklememek lazım, ihtiyacı karşıluyor mu?: Evet

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2013
    fiyatına göre iyi

    Kalan süreyi gösteriyor, yıkama sırasında devir ve sıcaklık değiştirmeye müsaade ediyor, elektrik kesildiğinde kaldığı yerden devam ediyor, ileri tarihli programlama yapılıyor, kazan kapağı geniş, 1000 devir sıkıyor, sıkarken sessiz. Tek beğenmediğim yanı yıkama sırasında biraz sesli çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2013
    Makineyi tavsiye ederim

    Merhaba,Bu ürün cuma gunu elime ulasti. Makine sultancifliginden dagitiliyor ve yaklasik 20dk uzaklikta oturuyorum ancak siparis elime gec ulasti. Yaninda istedigim deterjan ve yumusatici ise hala elime ulasmadi! Ama makineyi cok begendim. Hem ekonomik hem de arcelik kalitesi olsun istiyorsaniz ama elinize gec ulasmasini da goze alabilirseniz tavsiye ederim bu makinayi.Yaninda farkli seyler almanizi tavsiye etmiyorum.Üzgünüm ki siparis takibi pek iyi degil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL291E Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL291E Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat