Altus ALM-701 S Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus ALM-701 S Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    iyi bir seçim

    kızımın çeyizi için altus serisi bu makina ile buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım.hepside gri renkli. zaten arçelik güvencesi. inanın yaşadığım yerde bayiden alsaydım. elimizde yok getirtelim deyip iki haftada gelirdi. hepsi burada ile bir haftada elime geçtiler. makinaya zaten güveniyorum. çünkü evimde altus serisi çamaşır makinası ve bulaşık makinası zaten kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    memnun kaldım

    hem şık hem de aynı özellikteki cihazlara göre fiyatı çok uygun. tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    7 kg lik bu çamaşır makinesini bir seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. İstediğim kadar çamaşır bırakıyorum içine bana mısın demiyor. En önemli özelliği de çamaşırları çok temiz yıkıyor. Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2015
    Fiyat&Performans Ürünü

    Ürün fiyatına göre oldukça iyi araştırmalar sonucu piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyat&performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    beğendim

    altus pek tanınan bir marka değil ama ben araştırıp güvendiğim için üründen bir adet aldım. makineyi alalı 2 ay oldu 4-5 ay sonra yeni evime taşınınca kullanmaya başlayacağım. piyasada yapılan ürünlerin kalitesi hemen hemen aynı zaten ve makinede kullanılan elektrik tesisatı ve malzemeleri ve mekanik malzemeler tüm makinelerde kalite bakımından aynı sayılır. 3 yıl garantisi olması ve arçelik servisinin garantisi altında olması almak için güzel bir sebep. bir makine teknikeri olarak bu ürünü size tavsiye edebilirim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2014

    Aradığım basit programlı çamaşır makinesini sonunda buldum. Altus ALM 701 aldığımdan beri yıkadığım çamaşırların temizliğinden çok memnunum en inatçı lekeleri dahi zorlanmadan çıkarmaktadır. 1000 devir oluşu ilk başta acaba dedirtti ama sonra doğru bir iş yaptığımı anladım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus ALM-701 S Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus ALM-701 S Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat