Altus AL181 Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus AL181 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2014
    Mütevazi taleplere uygun, fiyat/performans oranı yeterli.

    Çamaşır makinesinde fazla detay istemez ve sadece temel fonksiyonlarını yeterince yapsın isterseniz bu ürün tam size göre. Fiyatı oldukça uygun, sessiz sayılır, kullanımı basit, az yer kaplayan bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2014
    fiyat-kazanç eğrisi mükemmel

    bu fiyata bu kalitede bir makina. inanılmaz. iki kişi için ideal. üzerinde bin tane program var. elde yıkama prog. bile var. suda bekletme, kolalama ,yünlü, perdeyıkama hepsi var. zaman ayarı var. 9 saat sonraya program yapabiliyorsunuz.çoook teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2013
    Teşekür ediyorum

    Yazlık için aldım. çevrede daha uygun ve ucuzunu bulamadım. Fiyat mükemmel.Nakliye, satış ve pazarlama politikası mükemmel. Kalitesi de Arçelik e kalmış bir şey. siteye teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2013
    çok güzel bir makina tavsiye ederim 4.5 kişilik aileye

    kullanımı rahat güzel bir makina .4.5 kişilk aileye yeterli bence yani fazla para veripte pahalısını almanın anlamı yok diyorum.arçeliğin ürünü zaten servis sıkıntısıda yok anında geliyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2013
    harikaa bir şey

    hepsiburadaya tşk ederim .hızlı bir şekilde teslimatı yapıldı gayet güzel ve şık bir makina tavsiye ederim bu fiyta kaçmaz. aile mevcudu az kişiler kaçırmasın çünkü beş kiloluk .iyi günler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2013
    Sorunsuz

    Tek basina yasayan bir bekar olarak benim camasir yikama ihtiyacimi sonuna kadar karsilamakta. Ben daha cok kisa programi kullaniyorum ve su an icin sorun yasamadim. Uzun programlar ve zor lekeleri cikarmada ne kadar iyidir bilemiyorum ama sizde eger gunluk kiyafetleriniz icin kullanacaksaniz fiyatina gore harika bir urun. Kargo ile kapima kadar geldikten sonra altus servisini aradim ve cok kisa sure icinde gelip ucretsiz kurdular. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2013
    kullanışlı ve ucuız

    ürünü aldığımda 800devir diye kaygılarım vardı. fakat gelen üründeki ilk yıkamam harikaydı. bu maliyetlerede böyle ürün verilebiliyormuş. üstelik arçelik garantisinde olmasıda ayrıca güzel. başka yerlerde aynı ürüne 700tl fiyat veriyorlar. avantajlı ve akıllı alışveriş tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2013
    Piyasa fiyatının oldukça altında

    ürünü sipariş ettiğimde fiyatı biraz daha yüksekti ama buna rağmen piyasada aynı ürünün oldukça altındaydı, şimdi biraz daha fiyatının düştüğünü görüyorum. 5kg lık makine isteyenlere öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2013
    süper

    ben altus un AL 181 modelini üç yıldan fazladır kullanıyorum.alırken de tercih sebebim arçelik güvencesi olması.ben nerdeyse kitaplarımdan bulaşık makineme vs.pek çok şeyimi hepsiburadadan alıyorum.çok teşekkürler hepsiburada ailesine.hatta bu makineden birde yazlığa aldık.son derece memnunuz.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2011
    parasının hak ediyor.

    Fiyatına bakarak alabileceğiniz ayrıca mükemmel arçelik kalitesine sahip bir çamaşır makinası. üzerinde bulunan tuşlarla makineyi istediğinizi gibi yıkamaya alabiliyorsunuz. 5 kg 800 devir bu fiyata gerçekten harika almanızı tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2011
    çok iyi

    fiyat performans olarak kıyaslandığında çok iyi bir makina.sıkma devri ayarlandığı için çabuk buruşan çamaşırları az sıkarak kırışması önlenebiliyor.herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2011
    Yeni ev kuranlara ve öğrenciler

    Yeni ev kurup ta bütçesi kısıtlı olanlar ile öğrenciler için çok uygun tavsiye ederim. Ben ALtusun başka ürünlerini de kullandım ve memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2011
    her eve lazım

    arkadaşıma hediye arıyordum en güzel hediye çamaşır makinası olacagını düşündüm hepsi burada ya sipariş verdim kısa sürede ulaştı arkadaşım çok sevindi ve memnun oldu bende çok mutlu oldum teşekkürler...iyi günlerde kullansın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2011
    Alınır

    Bu ürünü yazlığım için düşünüyorum. Fiyatı uygun, henüz daha iyisini bulamadım. Sanırım bunu alıcam. Yazlıkta kullanmak için yeterli görünüyor. Arçelik fabrikası üretimi ve servis desteğinide yine arçelik veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2011
    ürün mükemmel

    başka makına aramayın.super..cok aradım makına...ama bunda karar kıldım 2 gunde gelıyor ..bence cok ıyı.hatta ıyının ıyısı .hıc dusunmeyın.arcelık garanıtısınde...calısması gurultusuz.sorunsuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2011
    çalışkan , kibar , 3 yıl garanti...

    ürün hızlı şekilde elime ulaştı ertesi gün kurulum gerçekleşti eski makinemde 5 kg idi fakat bu ondan çok kibar bayağı yer açıldı programlama vs çok kolay istediğiniz sıkma devrine ayarlıyabiliyorsunuz isterseniz sıkmadan bırakıyor tek tuşla çocuk kilidi var eski makineler gibi programlama sistemi yok çok rahat .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL181 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL181 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat