Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 KG Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 KG Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2018
    ses hariç çok güzel

    Makine çok güzel ama sıkmaya geçtiği anda çok ses çıkarıyor. Ses ile ilgili kurulduktan sonra servisi çağırdım, kazanı büyük olduğu için sesin normal olduğunu söylediler, biraz da banyonuzun konumundan kaynaklanıyor dediler. Ses harici mükemmel makine...

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2018
    Çok kullanışlı sorunsuz

    Ürünü Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum gayet iyi yıkıyor. Çamaşır göre programı ayarlayabilir yada otomatik olanlardan seçebiliyorsunuz sessiz sadece su alma sesi oluyor. O da olsun. Eski 17 yıllık emektar makinem ve ben ne çekmişiz.. Beyaz işi şans işi derler ama siz şansa bırakmayın.

  • Media Markt aracılığıyla, 10.07.2018
    mükemmel seçim

    merhaba, ürünü ev kullanımı için aldım, malum erkek olarak pek anlamadığımız bir konu dolayısıyla çok araştırmak gerekti ve bu sürede bilgi sahibi oldum. tüm Electrolux ürünleri olmasa da bazıları İtalya üretimi ve bu model de öyle ve Polonyada üretilenlerden farklı olarak malzemeleri daha kaliteli seçiliyormuş.. sitede yazdığı gibi çok fazla program seçeneği var, fazlasıyla yeterli, buharlı yıkama bile vardı, çok sessiz çalışıyor, kapak kilitli, sol üstteki kısımlar dokunmatik (ama kaliteli dokunmatik), zamanlama ayarı var, bitince sesli uyarıyor, yıkamanın ortasındayken durdurup çamaşır ekleyebiliyorsunuz.. vs. vs. servisini aradım kurulum için, ertesi güne randevu verdim ve tam vaktinde geldiler, çok bilgili ve donanımlı bir ekipti sağolsunlar çok yardımcı oldular kullanımını anlatırken.. media markt da siparişten sonraki güne teslim ettirdiler horoz lojistik ile, hiç sorun yaşamadım.. istediğim yere kadar koydu ürünü kapıdan bırakıp kaçmadı.. bu arada avm'lerdeki bayilerinden de fiyat aldım aynı ürün için arada 700-800tl fark vardı, yine en uygun fiyatı media markadan aldım.. özetle tavsiye ederim, ihtiyacı olan kaçırmasın..

  • Media Markt aracılığıyla, 28.06.2018
    Bu fiyata kaçmaz

    Süper sessiz bir makine... Yalnız çamaşırların sesini duyuyorsunuz. Temizliği çok başarılı, bu fiyata alınabilecek en güzel makine.

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2018
    başarılı satıcı tesekkurler

    başarılı satıcı tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2018

    Harika ürün güzel makina çok sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    begüm olcay

    makine çok sessiz çalışıyor yıkama kalitesi çok iyi yorganlarımı yıkadım nerdeyde kuru çıkardı kuru temizleme özelliği çok güzel bu fiyata gerçekten alabilceğiniz en iyi cihaz bu en kaliteli avrupa cihaz parasının hakkını sonuna kadar veriyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.12.2017
    MÜKEMMELLLLL

    ne koku ne sesss kalitelii hiç tereddüt etmeyin. ben ettim hiç pişman değişim. temiz yıkamıyormuş eski makinem. gerçekten süperrrr

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    gayet iyi

    Bizde 8kg 1400 devir olanı vardı ve çok memnunduk. bu ürünü de annemlere aldık. makine herşeyiyle mükemmel. yıkama programları yeterli. tavsiye ederim. Kırsalda oturduğumuz için horoz lojistik 4 günde getirdi. heralde şehir merkezi olsa çok daha hızlı olur. hepsiburadaya teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    kalite

    çok sessiz çalışıyor. işini iyi yapıyor. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Sınıfının en iyisi

    Ürün sınıfının en iyilerinden, girip internette araştırın ve mağazaların gezi bunu fark edeceksiniz, herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 10.10.2017
    Beklediğim kadar sessiz değil

    Ürünü buradaki yorumlara bakarak aldım sessizlik konusunda çok abartmışlar sesli ve titreşimli çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Beş Yıldız

    Güzel bir makina tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.08.2017
    GÜZEL TERCIH

    Beklediğim gibi. Bosh mu Elektrolux mü tercihimi Elektroluxten yana kullandım. Sessiz çalışması , Program yoğunluğu ve kullanım kolaylığı ile tercih edilir. 10 yıl motor garantisi de ayrıca güven veriyor. Eşim arada kontrol ediyor çalışıyor mu diye. Gayet sessiz. Isı ve zaman ayarları da ayrica İdeal. ..

  • Media Markt aracılığıyla, 30.06.2017
    Sesi Dışında Herşey Güzel

    Makinenin yıkaması Programları gayet iyi Çamaşırların kirlilik durumuna göre programlama bile yapıyor ama Bahsedildiği gibi sessiz bir makine değil . Satış sırasında aşırı sessiz diye satıyorlar ve beklentiniz kullandığınızda boşa çıkıyor. Yetkili servise ses sorunu için başvurdum ve bana söyledikleri Makinenin tanıtılan sessizliği sadece boş şekilde çalışması durumunda geçerliymiş. birebir evde test etti ve haklılığını gördük. Bu ürününün bu şekilde sessiz diye satılmasından Yetkili Serviste Muzdarıp durumda sürekli aynı şikayeti alıyorlarmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2017
    Gerçekten Çok İyi

    Anneler Gününde Hediye Olarak Anneme Aldım , İlk Başta İsmini Duymadığım İçin Çok Tereddüt Ettim Fakat İlk Yıkamadan Sonra Gerçekten Doğru Bir Karar Verdiğimi Anladım , Makine İnanılmaz Sessiz Çalıştığını Duyamıyosunuz , Bu Fiyata Alabileceğiniz En Kaliteli Ürün. Tavsiye Ediyorum. Teşekkürler Hepsi Burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    hayal kirikligi yasiyorum

    cok fazla sesli calisiyor. vin vin vin diye bir su alma sesi var hic bitmiyor sikmasinda ses yok ama yikamasi acaip sesli 2000 lira edecek urun degil

  • Media Markt aracılığıyla, 08.12.2016
    Tavsiyem

    Aldım çok memnun oldum

  • Media Markt aracılığıyla, 29.11.2016
    Teşekkürler Media Markt

    Ürünü 24 Kasımda sipariş ettim, 25 Kasımda elimize ulaştı Horoz lojistik çalışanlarına teşekkürler ürünü içeri kadar taşıdılar. Sorunsuz teslimat oldu. Kurulumu 28 Kasımda yapıldı, Electrolux servisi problemsiz bir şekilde kurdu ve tanıttı. İlk kullanımlar sonucunda gerçekten doğru seçim yaptığıma karar verdim. Makineden herhangi bir motor sesi kesinlikle çıkmıyor ve hakikaten bazen çalışıp çalışmadığını kontrol etme gereği hissediyor insan. Programlar gayet başarılı ve basit. 1400 devirde döndüğü hissedilmiyor ve yıkama sonucu oldukça başarılı. Display ve program düğmeleri ve ışıklandırma estetik olmuş. Ürünü Tavsiye ediyorum , Media Markt a teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    buram buram kalite kokuyor

    Az önce servis geldi kurdu buradaki yorumlara bakarak aldım servise sordum nasıl problem çıkıyormu bu markada abi dedi bu son görüşmemiz olur susesinden başka ses yok makinada evde helikopter kaldırmaya son

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 KG Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1497HDW2 A+++ 9 KG Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat