Indesit IWE 81283 SL C Eco EU A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Indesit IWE 81283 SL C Eco EU A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2018
    indesit çamaşır makinası

    urun güzel yeni kullanmaya başladık. anlatıldığı gibi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    Beş Yıldız

    Mükemmel, teşekkür ederim Hepsiburada!

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2018
    uygun fiyat sağlam makine

    ürün hızlı kargoya verildi ancak getiren, kargo elemanları sıkıntılı, ürün zaten giriş katta t zemin eslimdi, ancak binanın zemin katında arka tarafana makinanın konulacağı yere, rica ile zorla götürttük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2018
    Dört Yıldız

    Ürün iyi. Ancak su alış esnasında biraz gürültülü

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    Beklentiyi karşılar

    Ben burdaki yorumları okuyup da bu makinayı aldım açıkcası..Ayın 3 ünde sipariş ettim 8inde kapıma getirdiler..servis de bugün geldi kurdu..genel anlamda sessiz diyebilirim yani çamaşırların düşme sesini duyuyorum işte bi de sıkarken normal gelebilecek bi ses sanırım o çıkıyor..devirini kendin ayarlayabiliyorsun ben 1000 devir olarak nevresim takımı yıkadım hemen..görüntü de güzel..ekranı karışık değil öyle..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    Beş Yıldız

    Bence çok kaliteli, Aşırı sessiz ve her program tam istenilen biçimde çalışıyor. 20dk expres yıkaması var, ayakkabı yıkama programı bile var. Toplam 16 programdan oluşuyor. ekstra yıkama ekstra durulama ekstra sıkma gibi özellikleri tek tuş ile hallediyorsunuz. Kargo çok hızlı, Horoz lojistik ile geldi ve evin içine kadar bıraktılar. Güvenilir satıcı ve ürün fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Beş Yıldız

    Makineden memnun kalınca bir tane de anneme aldık. Daha önce ki Siemens ini aratmadı . Herkese tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    hızlı kargo, guzel ürün..

    bir gün sonra kargolandi, iki güne Samsun a teslim edildi. memnun kaldık teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    HIZLI GÖNDERİ

    SİPARİŞ VERDİM 1 GÜN SONRA ELİME ULAŞTI. İLK GÖRÜNÜŞ GÜZEL. KULLANILDIKÇA GÖRECEĞİZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    tavsiye ederim

    alıcak olanlara tavsiye ederim eski makinenin nerdeyse yarısı kadar yer kapladı kargoda 2 günde geldi bu fiyata çok güzel makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Sessizlik

    İndesit mini buzdolabim vardi. o cok kaliteliydi. ordan indesitin kalitesini bildigimden. makineyide indesit aldim. makine donus sesi falan yok. inverter motor var. makine sadece sıkma yaptiginda 1200 devirde sinek viziltisi gibi bir ses oluyor. onun disinda tamburun donus sesi yok. sadece camasirlarin yukardan asagi donerken dusme sesi var. kisaca gece vakti ve herkes uyurken calistirsaniz kimseyi uyandirmaz. eski makinem helikopter gibiydi. bunun sessizligi sok etti beni. led paneli cok.guzel. acilis sesi var kapanis sesi var. yikama bittiginde sesi var. bastan sona baya baya kaliteli bir urun. birde. tamburda yuk coksa veya dengesizse. otomatik devir sayisini kendi dusurmesi ozelligi falan var. kullanim klavuzunda yaziyor... ben cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye edecegim bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2017
    Muazzam

    fiyat/performans: muazzam

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Teşekkürler hepsiburada

    Makina çok iyi .Fiyatına göre bu cihaz kaçmaz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    makine

    guzel ben beğendim iyi yıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    Ekonomik başarılı.

    Fiyatına göre gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Dört Yıldız

    Çok temiz yıkıyor. İstediğim gibi zaman ve ısı ayarı yapabiliyorum. Pahalı markalardan farkı yok. Tek kusuru fazla sessiz değil. Makinenin çalıştığı uzaktan belli oluyor. Hepsiburada'ya teşekkürler. Çok hızlı teslimat yaptılar. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    fiyata gore cok iyi.. tavsiye ederim

    fiyatına göre cookkkkk iyi.. çalışırken çok fazla ses çıkarmıyor.gayet güzel yıkıyor. hızlı kargo sorunsuz alışveriş için Hepsiburada ya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Dört Yıldız

    ürün 2 günde geldi izmir kemalpaşadan şipariş vermiştim hepsiburada com. teşekür ediyorum bu ürünü tüketicilere buluşturdugu için ürün fiyatına göre çok iyi 8 gündür kulanıyoruz çalışma sesi normal sıkma sesi yorumlardaki anlatıldıgı gibi sesli degil gayet normal bütcesi bu makinaya müsaait olanlar gönül rahatlıgı ile alabilir not makina yıkama işlemini bitirdiginde otomatik stop duruma geçme özelligi var buda artısı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    boş yere yüksek paralar ödemeyin alın bu makineyi ihtiyacınızı görmezse ben gelcem yıkıcam çamaşırl

    ürünü alalı tam bir hafta oldu bugun martın 14 7 si gibi elime ulaştı ben 1 hafta önce 880 tlye aldım bi 100 tl zam yapmışlar. ürüne gelecek olursak tık demiyor makine maşallah gayet güzel programları olan bir çamaşır makinesi bi sıkıntı var oda kiişisel benlik bir sıkıntı berber oldugum için çok havlu yıkıyorum ve bu makine devamlı 20 dakikalık bir programda yıkayacak uzun zaman 20 dakikalık programda 1200 devir sıkmıyor 800 devir sıkıyor.. onun haricinde boş yere belemeyin alın geçin her ihtiyacınızı kesinlikle net görür..şöyle düşünün bir akıllı cep telefonu alıyorsunuz en son çıkanı ve herkesin genel olarak kullandıgı watsap mesenger facebook vs vs diger programları açan bile yok onun için yüksek paralı olan bir makineyle eşit bir çamşır makinesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Çok başarılı

    Çok hızlı teslimat, sessiz çalışan mükemmel bir ürün, geniş yıkama kapasitesi... Servis de çok hızlı ve itinalı çalıştı... Bence tatmin edici...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit IWE 81283 SL C Eco EU A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit IWE 81283 SL C Eco EU A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat