Finlux FXW-5801 Çamaşır Makinesi Yorumları

Finlux FXW-5801 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.02.2022

    Yeni aldığımız Finlux çamaşır makinesi temiz yikamiyor olduğu gibi geri çıkarıyor. Sıcak su girişi yok ve makineden memnun degiliz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.01.2021

    Fınlux makına aldım tüm beyaz esyamı vestelden zorlu dan alfım ama makına kıyafetleri paramparça ediyor çamaşır makınası vestfost tam bir rezalet su kaçırıyor ve asla temiz cıkarmıyor bulaşıkları saka gibi ilk 7 inci kullanımda çöp elimde yıkıyorum artık haram zıkkım olsun delirtti beni makinanalar sokaga atacaktım sinirimden sonra neden hakkım yansın ki diye düşündüm aradım felecekler ama yine bende bulurlarsa servis elwmanları hatayı direk mahkemeye vericem vestel mi bir daha tövbe yazık parama emegimi kolay mı kazanışıyor para ama ürünler fiyasko keşke öyle olmasa yetli malı deyip aldık ama üzülen biz olduk

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.10.2020

    Ürün normal ama nede müşteri hizmetinden hele teknik servisten hiç memnun kalmadım.servis açtıryon müşteri hizmetleri yarın gelir diyo 10 gün sonra geldi.arıyorm servs tlini açmıyorlar bir yıldız bile çok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.04.2020

    Makinenin yıkama programını anlıyamadım hangisi daha temiz yıkıyo anlıyamadım kullananlar yazarsa sevinirim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.04.2020

    Makinenin yıkama programını bilemedim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.02.2019

    Ben finlux marka çamaşır makinesi kullanıcısıyım. Kesinlikle makinelerde bir müddet sonra hata vermesi için bi programlanma olduğunu düşünüyorum. Gelen servis, denge taşı, kirlirin eşit koymaması gibi garanti kapsamına girmeyecek kullanıcı hataları zırvalasada, Sadece hendilerinin bildiği( test) modunda düzeltilebilen makine sıkma işleminin düzeltilmesi, bana göre tüketiciye garanti içinde para talep ettirilecek bi hiledir. Dünde ablamın ginlux marka çamaşıt makinesi aynı şikayetle servis çağırılıp Ustalıkla reset attırıldu ve makine düzeltilip, kullanıcı hatası diyerek gene tüketici suçlandı. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyırum 4ay gibi bi kullanım sonrası sıkma hatası veriyor ben iki kullanıcı şahidiyim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    2.ele son

    teslimat ve kargo 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2018
    Bekarlar için ideal

    Bulunabilecek en ucuz makine. Tam fiyat/performans

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2018
    Güzel hizmet

    Firmaya teşekkür ederim. Çok ilgili ve hızlılar. Ürün 1 günde elime geçti. Çalıştıkları kargo şirketi ürünü kata kata kadar çıkardılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2018
    Memnun kaldık

    Ürünü zamsız fiyattan ve kampanyalı aldık. Daha önceki de regal marka ve 5kg 800 devir idi. 4 kişilik ailemize yetiyor. 9 kg +1200 devire gerek yok. Sessiz çalışıyor. Ayrıca çok temiz ve kısa zamanda yıkıyor. Fiyat performans açısından çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2018
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat sorunsuz kurulum. Pazar günü verdim çarşamba günü sabah geldi. 20 dk içinde yetkili servis aradı kurulum hemen yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    İyi alışveriş

    Perşembe günü spariş verdim cumartesi günü sorunsuz teslim ettiler aynı gün güler yüzlü yetkili servis kurulumunu yaptı memnun kaldık tavsiye ederiz ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2018
    Kullanımı Basit.

    Tam bekar işi. 2.el bakıyordum bunu görünce hemen aldım.Fiyatı da cazip. 2 yıl garantisi var gönül rahatlığıyla kullanın. Tek sıkıntısı 7. gün elime ulaştı. Kargo biraz daha hızlı olabilirdi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    HIZLI KARGO VE SORUNSUZ TESLİMAT..

    ürünü pazartesi günü sipariş verdim, çarşamba günü ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. aynı gün Vestel yetkili servisi gelip kurulumunu da yaptı. 2 saat gibi kısa bir sürede hem ürün evime geldi hem de kurulumu yapılmıştı. ürün için fiyat performans karşılaştırması yapmak gerekirse bence çok iyi :) gayet sessiz çalışıyor ve ihtiyacınız olan bütün programlar var, bu fiyatta bir üründe bulunmasına şaşırdığım zaman ayarlayıcı özellik, çalışan insanlar için çok büyük kolaylık :) sonuç olarak baktığımda hem üründen hem de satıcıdan çok memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim :) elinize sağlık, her şey için teşekkür ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2018
    hızlı teslimat ve kurulum

    2 günde teslim ettiler ve kurulumunu yaptılar annem ben yorgan yıkamıyorum her hafta 5 kg yeter dedi aldım 2 haftadır kullanıyor memnun kalmış..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2018
    Tavsiye Ediyorum

    Ürün çok güzel. Ücretsiz kurulumunu 2 gün sonra gelip yaptılar. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Açık alanda kullanırken sesi rahatsız edebilir ama dolabın içinde kullandığım için dolap kapağını kapatınca çıkan ses minimal seviyeye düşüyor, pek rahatsız etmiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.11.2017
    finlux ürünleri media markt ta tekrar görmek istiyoruz.

    ürünü 2 yıldır kullanıyoruz. ürün kaliteli fiyatları çok uygun.finlux ürün çeşitlerinin çoğalmasını istiyoruz. vestel güvenceli ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2017
    Ürün

    diğer ürünlere fazla para vermeye gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2017
    Fınlux çamaşır makinesi

    Ürünü vestel servisi gelip kurdu ürünü daha demedim denediğimde yorum yapacağım

  • NI1 aracılığıyla, 31.07.2017
    Servis

    Vestel Servisinin gelip kurmasını bekliyorum. Ama iyi olacağına eminim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Finlux FXW-5801 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Finlux FXW-5801 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat