Grundig GWM9701 A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Grundig GWM9701 A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(173 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Herkese tavsiye ederim

    3 güne geldi hemen taktıldı sessiz şekilde çalışıyor ben çok beğendim. En iyi fiyat Perfonmance 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    DÜŞÜNMEYİN... ALIN...

    UYGUN FİYATA KALİTELİ ÜRÜN. ÖĞRENDİĞİME GÖRE ARÇELİK İLE AYNI BANTTA ÜRETİLİYOR. ARÇELİK GARANTİSİ ALTINDA, ÜÇ YIL GARANTİLİ. 350 TL ÖDEYEREK 4 YIL GARANTİ UZATABİLİYORSUN. GEÇEN CUMARTESİ KURULDU. KULLANMAYA BAŞLADIK VE ŞU AN İÇİN ÇOK MEMNUNUM AMA İLERİDE NE OLUR BİLEMEM. ÇOK ARAŞTIRDIM VE İSABETLİ KAKAR VERDİM SANIYORUM. TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Arkadaşımda aynı modelin Arçelik versiyonu var ve herhangi bir fark görmedim. Ürün oldukça kaliteli ve seri çalışıyor. Bilgi ekranı sayesinde 15 dakkalık kısa yıkamalar dahi yapabiliyorsunuz. Tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Tam bir fiyat performans ürünü anneme aldım çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Doğrusu güzel bir ürün.Sorunsuz bir şekilde sipariş tamamlandı.Servis geldi kurulum yapıldı ç.makinasını kullanmaya başladık.Herhangibir sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi.

    En çok tartışılan konu ses olmuş, o kadar sesli değil, hızlı durulama sırasında biraz artıyor sadece ama takılacağınız boyutta değil. 14 dakikalık programı çok iyi. Net teslimat tarihi belirsiz olsa da gelmeden bir gün önce arıyorlar, Şişli bölgesi için epey düzgün bir ekip gelip hızlıca kurulumunu yaptılar, daha sonra telefonla bir iki problem için aradığımda da yardımcı oldular. Grundig ürünleri Arçelik ile aynı fabrikada üretiliyor zaten, hem fiyat hem de ürün kalitesi açısından kesinlikle tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Objektif Değerlendirme

    Ürün yeni elime ulaştı, hatta şu an makine temizleme programı çalışıyor. Ürünü almak isteyenlere objektif yorum olsun istedim. 2005 üretimi çamaşır makinemin arızalanması sonucu epey araştırarak aldığım ürün bu oldu. 1000 devir, 7kg arcelik güvencesi/kalitesi ve uygun fiyat secimimde etkili oldu. İlk izlenimlerim (2005 model eski makineme kıyaslıyorum) -eski makinemin boyutuyla hemen hemen aynı bir tık büyük belki fakat yer sorunu yaşayacağınızı sanmam. -içi yani kazan kısmı epey büyük -kapak ve ağız kısmı oldukça büyük çarşaf battaniye vb ürünleri sığdırmada sorun yasamazsiniz. -makine gürültülü yorumu çok vardı şu anda boşta çalışıyor (makine temizleme modunda) evet su alma ve çevirme sesi fazla ama eski makinemden daha az diyebilirim. Sessiz yazanlar da vardı ama evet makine sesli çalışıyor. Sonuç bir ürünün değerini ona verdiğiniz parayla kıyaslamak lazım çok sessiz olsun çalıştığını bile farketmeyeyim yok makine kırmızı renk olsun yok uçsun kaçsın diyorsanız paraya kiyacaksiniz. Tofas parasına Mercedes istemeyin. Ha bu ürün de Tofas değil Ww Jetta diyebiliriz ;) Dip Not: 1 karışım 24cm uzunluğundadir fotoğraf makine kapak/giriş ebatı hakkında kafanızda bir fikir oluşturur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok Guzal calisyor, sesi da iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bir müddet kullandıktan sonra degerlendiwk istedim. Kaliteli ürün, ekonokik fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başarılı bu fiyata çok iyi. Geldiğinden bu yana 5 kere çalıştırdım. Ancak sıkarken ses çıkarıyor bilginiz olsun. Duruşu şık. Arçelik yetkili servise gidiyor kargı yetkili servis gelip kuruyor buda çok iyi. Kargoda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı

    Hepsiburada ve Horoz lojistiğe teşekkürler. Hız ve güvenli teslimat icin. Fiyat olarak özellikleri ve kalitesine göre çok uygun. Henüz geldi ürün, yarin kurulum icin gelecekler. Kullanım konusunda sonra yorumumu yapacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel makina

    Bu fiyata bu kalitede başka bir makine yok ben günlerce aradım bundan iyisini bulmadım bu fiyata sizde çok aramayın alın rahat rahat kullanın serviste Arçelik servis geliyo herşey gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşemmmmm

    Emeği geçen Herkese teşekkür ederim. Henüz kurmadık fakat makina, süper, kapağı geniş iç hacim geniş, görselde daha güzel. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 hafta içinde Horoz lojistik tarafından elime ulaştı aynı gün servis gelip kurulumunu yaptı. Gayet güzel bir makine hafif sesi var tabii ki ama çokta rahatsız edici değil. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü

    ürünü bir yakınımıza aldık. teslim 5 gün içinde oldu. biraz geç ama olsun. servis kurulumu arçelik tarafından muntazam şekilde yapıldı. yıkama sırasında ses seviyesi çok güzel. sadece sıkma esnasında biraz sesi var. yıkama kalitesi güzel. lafın kısası bu fiyata bu kalitede bulamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Grundig çamaşır makinesi

    Merhaba o kadar araştırmama karşın en doğru kararı vermişim neden mi bu kadar iyi bir makine ummuyordum iyiki Grundig almışım sessiz sedasız yıkıyor 14 dk kısa programı mevcut ürünleri yıpratmıyor herkese alacaklara tavsiye ederim 4 yıl ek garanti yaptırmayı unutmayın toplam 7 yıl makineniz garanti kapsamında Arçelik servis garantisinde

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet super

    3 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım gayet memnunum kadroda çabuk geldi fiyatına göre iyi değil süper diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bu fiyata çok güzel bir ürün çok memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Ürün Arçelik Türkiye garantisinde ve baktığım kadarıyla arçelik ile hiç bir farkı olmayan bir makine. 6 aydır kullanıyoruz hiçbir şekilde sorun yaşamadık,makineden gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uygun fiyat, kaliteli ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GWM9701 A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GWM9701 A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat