Vestfrost VWM 7111 A + Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

Vestfrost VWM 7111 A + Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(285 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    bir ürün ancak bu kadar kaliteli olur

    Hepsiburada ve horoz lojistige çok teşekkür ediyorum. ürüne gelince ürün parasına göre çok kaliteli bir ürün sessizlik on numara hiçbir camasira zarar vermiyor Servisi ücretsiz ve Vestel güvencesi daha ne diyebilirim ki alacak olan herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    horoz lojistik

    harika sevkiyat horoz lojistik teşekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Fiyatına göre iyi bir makine fakat gönderen lojistik firması bizi yaklaşık 15 gün süre bekletti. Ürün Ankara çıkışlı bir ürün olmasına rağmen çok geç geldi. Teslim aldıktan sonra herhangi bir sorun ile karşılaşmadık

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutluyum

    Horoz lojistik ile tam zamanında sorunsuz geldi. 7. katta oturmama ve asansöre sığmıyor olmasına rağmen banyoma kadar getirip bıraktılar bunun için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Ürün gelir gelmez servisi aradım 1-2 saat içinde geldi çalıştırdı anlattı. Tamamen vestel kalitesinde olduğunu söyledi. aldığım günden bu yan4-5 kez kullandım ve sorun yaşamadım. Fiyatının üstünde performans ve hizmet aldığımı düşünüyorum. Mutluyum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pahalıya gerek yok

    Çok güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Salı günü verdiğim sipariş cuma günü ulaştı. 1 saat içinde servis gelip kurulumunu yaptı. Şuana kadar sıkıntısız çalışmakta. Kullanışlı ve performansı başarılı. Ses seviyesi aşırı yüksek değil. Ağzı biraz küçük ama içi yeterli seviyede geniş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo ve servis on numara.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Zamanindan once geldi,ama evin kapisina biraktilar, yukari cikarmadilar horoz lojistik,ve vestel servisini 2 gun aradim , cok yogun olduklari icin,2 gun sonra geldiler takmaya, yoksa garantiye dahil olmuyormus...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    Sipariş verdikten 4 gün sonra ürün teslim edildi. Horoz lojistik ürünü kapıya kadar getirdiler. Hepsiburada ve horoz lojistiğe teşekküller, ürün ise bekleneni karşılıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    horoz lojistikte geliyor, hepsiburadada verilen tahmini teslim suresinden çok daha kısa sürede teslim ediliyor. kurulum deseniz baya ilgili makinaya gelecek olursak tam bir fiyat performans ürünü bazı arkadaşlar gürültülü yazmışlar. benim eski makinam daha gürültülü idi o yuzden bu çok sessiz geliyor bana. birde çamaşırları baya iyi yıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürün elime ulaştı, bu fiyata gayet iyi bir makina, serviste hızlı bir şekilde kurulumunu yaptı, teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürünü alalı 2 hafta oldu anneme aldık. Ertesi gün kargolandı ve eve geldiğinden 2 saat içimde de Vestel servis gelip kurdu. Çok hızlı ve ilgililer. Makinenin performansı çok iyi sıkması için çok memnunlar. Evimiz 4 kişilik ve kullanım olarak tüm ihtiyacı gideriyor. Kullanım sırasında ses olarak rahatsızlık vermiyor. Alırken şüpheliydik ama hem mağazaya hem servise teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli çok çok iyi

    Ürün gerçektende harika fiyatı yanıltmasın ucuz diye.ürünü c.tesi akşam sipariş vermeme rağmen p.tesi elime ulaştı.ertesi güne vestel servisi randevü verdi.dedikleri saatte kurulumu yapıp tanıtımını gayet güzel yaptılar.buradan hepsiburada,ya horoz lojistik ve vestele Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yaklaşık dört yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık çok güzel bir makine

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans başarılı

    Ürünüm siparişten 7 gün sonra Alanyaya evime horoz lojistik tarafından sorunsuz teslim edildi. Vestel servis gelip kurdu çok ilgililer. Şu an sorunsuz kullanıyorum fiyat performansına göre gayet başarılı çok ses yapıyor sıkarken deniliyor ama normal bir ses bence. Keşke ekran dijital olsaydı süreyi görebilseydi ama oda çok büyük sorun değil tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Valla bu paraya alinabilecek en iyi makina tam bir f/p canavari diyebiliriz:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Ürünü yeni teslim aldım ve denedim. Güzel bir ürün şuan için gözüken bu. Hepsiburada her zaman ki gibi hızlı teslimat için teşekkür ederim. Ancak ürünün üst koruyucu tablasında küçük bir eziklik vardı bunu yetkili servis fotoğrafladı ve değiştireceğini iletti. Zannederim kargo taşımasın da olan birşey.

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    sitede garanti 2 yıl yazıyor servis 3 yıl olduğunu söyledi ürün resimdekinin aynısı bazıları farklı olduğunu yazmışlar ses olarak biraz fazla gürültü yapıyor servis nakliye sorunsuz düşük bütçeli aileler için gayet güzel tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestfrost çamaşır makinesi

    Çok güzel makine kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestfrost VWM 7111 A + Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestfrost VWM 7111 A + Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat