Koenic KWM810 A1 Çamaşır Makinesi Yorumları

Koenic KWM810 A1 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.10.2022

    Bu makinelerde sıkma iptali nasıl yapıyorsunuz

  • Media Markt aracılığıyla, 18.12.2014
    tatminkar

    Ürünü alırken servisini vestel verdiği için tereddüt etmeden aldım.Ürün gayet kullanışlı.Ön kapağıda gayet geniş çok rahat şekilde içine çamaşır konuluyor.Cihazda aşırı abartıya kaçılmamış,her ihtiyaca görede program mevcut kullanımıda basit fiat olarakta uygun mütevazi bir cihaz...

  • Media Markt aracılığıyla, 12.09.2014
    Harika bir ürün

    Ürünü geçtiğimiz haftalarda satın aldım. Markası yabancı diye önce şüphelerim oldu. Ancak makina geldikten sonra herşey kesinliğe kavuştu. Koenic markasının Vestel tarafından üretilerek Almanya ve civar ülkelerde satışa sunulduğunu öğrendim:) Ürünün yıkaması çok iyi, sessiz ve temiz yıkıyor. Çamaşırlar neredeyse kuru gibi çıkıyor makineden. Bu fiyata bu ürünü herkese tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Koenic KWM810 A1 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Koenic KWM810 A1 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat