Arçelik 5797 NHI Buzdolabı Yorumları

Arçelik 5797 NHI Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2017
    Çok iyi

    Gayet sessiz ve kullanışlı.Bir yıl oldu alalı, memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2013
    çok çok güzel ve kullanışlı

    1 haftadır kullanıyoruz. gayet güzel ferah ve kullanışlı.çok sessiz sanki çalışmıyor gibi ve elektrik tüketimi mükemmel.çok araştırdık ve servislerden onay aldıktan sonra karar verdik.herkese tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2013
    cok iyi

    ürünü 2 haftadır kullanıyorum..epey araştırdıktan sonra bu modele karar verdik..güzel içi ferah gayet kullanışli en önemli özelliklerinden biride çok sessiz çalışması. bazen gidip çalışmıyomu diye kontrol ettim...ihtiyacı olana da tavsiye ederim ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2013
    almanızı öneririm...

    bizim buzdolabımızda bunun aynısı biz uzun bir zamandır kullanıyoruz gayet memnunuz herhangi bir şeyle karşılaşmadık şimdiye kadar yani bu fiyata göre kaçırılmayacak bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.01.2012

    merhaba bu buzdolabı dondurucu kısmını kullanıcı isterse normal alt bölümler gibi kullanım özelliği varmı beni bigilendirin!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 5797 NHI Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 5797 NHI Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat