Arçelik 5223 NHEY Buzdolabı Yorumları

Arçelik 5223 NHEY Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Annem artık buzdolabını değiştirmek istiyordu, babam da çok para vermek istemiyordu. Cimri.com sayesinde uygun fiyatlı, kaliteli buzdolabını bulabildik.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Arçelik 5223 NHEY Buzdolabı çok geniş olduğundan rahatlıkla kullanabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    Güzel buzdolabı.

    Diğer yorum Samsung'lar daha az sesli çalışıyor demiş, haklılık payı da var Samsung buzdolapları genelde 40-44 dba arası ses çıkarıyor, bu Arçelik buzdolabı 43 dba ses çıkarıyor, Arçelik'in de başka modellerde 40 dba ses çıkaranı var. 3 dba fark az bir fark gerçi. Ses ne kadar derseniz sessiz bir sokakta yaşıyorum, öğlen pencereler kapalıyken buzdolabından normal adımlarla 12-13 adım öteye gittiğimde odaların kapıları açıkken sese dikkat edersem buzdolabının sesini duyuyorum, pencerenin açık olduğu odada ya da odanın kapısı kapalıyken o kadar uzaklıktan da duymuyorum. Genel olarak memnunum. Buzdolapları artık epey bir büyük, küçük mutfak için model bulmakta zorlanmıştık bu sığdı. İyi soğutuyor, yiyeceklerin kokusunu karıştırma gibi bir olay olmadı, tasarımı güzel, ışığı yeterli, malum Arçelik servisleri çok yaygın ileride bir problem olursa onun verdiği rahatlık var, hem de Türk markası.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.05.2016
    Tavsiye etmiyorum

    arçelik aldığıma çok pişman oldum. dolabı aldım hiç kullanılmadan 2 yıl bekledi. sonra 1 yıl kullandık ve dolap gümüledi. motoru yanmış. yepyeni dolap ama motor gitti. tam 500 tl masraf çıkardılar. eski arçelik buzdolapları bitmiş. arçelik merkezi aradım. garantin geçmiş diyip telefonu kapattılar. hiç ilgilenmediler. bende dolabı çöpe attım. bugünkü değeri 1800 tl. bende şimdi ucuz ama arçelik kadar berbat olmayan başka bir dolap arıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2016
    İş görür 7 yıl garanti önemli

    İş görür 7 yıl garanti önemli

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2016
    yerli ürün

    ülkemde böyle güzel ürünler üretilip halka sunulması bizi gururlandırıyor. çok güzel bir ürün. Bütün yerli firmalara başarılar diliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2016
    çok sesli çalışıyor

    arçelik buzdolabı kullanan biri olarak çok sesli çalışması beni rahatsız ediyor samsunglar daha sessiz çalışıyor. hepsiburada dan çok alışveriş yaptım gönderim güzel teşekkür ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2016
    boyu kısa sadece gerisi güzel

    ürünü beğendik çok güzel

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.10.2015
    kullanıp görecez

    kullanıp görecez

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    beyaz eşyada arçeliğe güveniyorum. yıllardır bu markayı kullanıyoruz. şimdi kendi evim için beyaz eşya alıyorum. buzdolabı için bunu tercih ettik. memnun kalacağımıza eminim. kalitesinden zaten şüphemiz yok. ayrıca fiyat açısındanda tercih edilebilir bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Annemin de benim de buzdolabı tercihimiz Arçelik ten yana oldu ve çok da memnunuz. buzdolabı alacaklara tavsiyem Arçelik ten şaşmamaları olacak. no frost özelliği ile yazdan kışlık hazırlığınızı güvenle yapabilirsiniz, kesinlikle bozulma falan olmuyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2014

    Buzdolabı için düşünürken arçelik markasını seçeceğimizi biliyorduk. Arçelik 5223 nh buzdolabı oldukça geniş geldi. Özellikle dondurucu yeri kışlık malzemelerimi de koymamı sağladı. Herkese önereceğim bir beyaz eşya.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.08.2014

    Beyaz eşya olan buzdolabı alma fikrim vardı. Hem ucuz hem de kaliteli fiyata almak için araştırmaya koyuldum. Daha sonra Arçelik 5223 NH almaya karar verdim ve yorumbudur adresine hemen girerek bütün mağazaların sunduğu fiyatları araştırdım. En ucuz fiyata satan mağaza da karar kıldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 5223 NHEY Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 5223 NHEY Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat