Bosch KDN53NW20N Buzdolabı Yorumları

Bosch KDN53NW20N Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.05.2019

    1.5 senedir kullanıyoruz hıc mennun değiliz karlanma yapıyor alt sogutucu kısmına koyduğumuz meyve sebze terletiyor pismanizzzzzz

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Çooook uzun süre tazelik

    Çok güzel bir ürün. kötü yanı ses çıkarması. özellikle soğutucu havalandırma noktalarının önüne birşey konulmaması gerekiyor. yoksa ara sıra yüksek çatırtı sesleri geliyo. bişeyler yıkıldı parçalandı diye birkaç kere mutfağa koştuk, :) o derece yani. iç hacim normal, yeterli. meyve sebze bölümü de günlük soğutma bölümü de gayet iyi. ama çekmeceleri itip çekmesi zor oluyo. bir üst modelinde çekmeceler tekerlekli. bence tekerleğin tüm modelere konulması lazım. ayrıca kapaklardaki raflar gayet geniş, kullanışlı ve dayanıklı. ürünün en güzel yanı ise içindekilerin bozulmadan kalma süresi. içine koyduğunuz şeyler çok uzun süre taze ve bozulmadan kalıyor. mesela 3 günde bozulur diye tahmin ettiğiniz şey 3 hafta da bile bozulmuyor. tazelik ve havalandırma filtre sistemi mükemmel ötesi. hatta bazen buzdolabına sarılasım geliyor :) . çoğu zaman sebzeler 2 ay bozulmadan kalabiliyor. özellikle soğutucu bölmesi çok daha iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2016
    Beklediğimizden Daha İyi

    Ürün görseldeki fotolardan daha iyi geldi bize. çok büyük değil, ama büyüklüğü yeterli. biraz geç teslim oluyor ama köye kadar servis getirip montajını yapıyor. mağaza yönetimi çok anlayışlı ve ilgili. çok teşekkür ederim. Hayırlı işler.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2016
    fiyatına göre kaliteli ürün çok hızlı kargo ve başarılı ilgili satıcı

    fiyatına göre kaliteli ürün çok hızlı kargo ve başarılı ilgili satıcı

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2016

    ürün çok güzel.büyük ve rahat kullanımlı.teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2016
    iyi bir satıcı

    evet görüntüsü ve özellikleri çok güzel bir ürün,bosch kalitesini kullandıkca daha iyi anlayacagız inşaallâh.bu fiyata alınabilecek en uygun ürün.tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2016
    Bosh kdn53

    Ürün Hakkı'nda bana dönüş yapılacaktı hala dönülmedi kargo iyi

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2016
    güzel ürün

    gayet şık ve geniş kapasiteli bir ürün dahaca kullanmaya başlamadık üst modelini kullanıyoruz çok güzel inşallah bu da öyle olur.

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2015
    çok begendim

    ürün çok güzel içi cok geniş ve derin benim için derinlik çok önemliydi .gerçekten içime çok sindi dondurucu bölümü aydınlatmalı degil keşke olsaydı o zaman dört dörtlük olurdu oda bu fiyata tek kusuru olsun

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2015
    Mükemmel

    Bosh buzdolabını çok beğendim. Servis gelip kurulum yaptı ve ençok satılan modelin bu olduğunu söyledi

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2015
    Kullanışlı ve kalteli bir buzdolabı.

    BOSCH dan beklenilecek sağlam ve kaliteli bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.06.2015
    Ürün hakkında

    Ürünü çok yeni kullanmaya başladım. Çalışması hakkında yorum yapmak için henüz erken ancak çok kullanışlı, içi iyi dizayn edilmiş, çok şey sığdırabilme imkanı var. Sevkiyatı için bir şey söyleyemeyeceğim, taşımada gerekli titizlik maalesef gösterilmiyor. Sevkiyatı internet ortamında takip mümkün değil, siparişi verdikten sonra ne zaman geleceğini bilmeden, işi gücü bırakıp evde beklemek gerekiyor. bu da çok zor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    annem uzun zamadır buzdolabuını değiştirmek istiyor ve içindeki meyveler yemekler kokuyor bu nedenlede yenisini almak istyoruz annem internetten gel bakalım dedi bu ürünü beğendi fgiyatı piyasa ile kıyaslandığında iyi gibi geldi gözümüze anneme kalsa hemen alıcak da araştıralım dedim

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2015
    buzdolabı

    ürün gerçekten kullanışlı ve güzel

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2015
    Bosch :)

    Kurmaya gelen servis mükemmeldi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.01.2015

    Çeyizim için buzdolabı bakıyorduk internetten bir sürü model bakındık bir arkadaş önerdi bu ürünü inceledik ve iç tasarımı çok güzel ve geniş tıkış tıkış olmadan düzenli şekilde kullanım için bire bir herkese tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2014
    güzel

    güzel fiyat güzel ürürnnn

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2014
    teşekkürler

    teşekürler, sorunsuz bir alışveriş. KArgo geç geldi biraz ama sorun yaşamadık.

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2014
    hızlı kargo

    güvenilir ve hızlı kargo teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.08.2014

    Bu yaz evleniyorum. Düğün masrafı, balayı, ev eşyası derken bütçemizi epey aştığımızı fark ettik. Bosch KDN53NW20N almak istiyor fakat nereye baksak çok pahalı geliyordu. Daha sonra kız kardeşim yorumbudur***** 'u önerdi. En ucuzunu bulduk hem de bütçemizi hiç aşmadan.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDN53NW20N Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDN53NW20N Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat