Bosch KDV58VW30N A++ 514 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Bosch KDV58VW30N A++ 514 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aldık kullanıyoruz sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Rafları sağlam güzel bir buzdolabı. İç aydınlatması iyi. A++ enerji sınıfı. Gürültüsüz çalışıyor. Dondurucu hacmi geniş. Bir sürü kışlık ürün koydum dondurma kısmına. Kışlık domates, bamya, fasulye gibi. Yazdan buzluğumu doldurdum. Soğutucusu iyi çalışıyor. Kahvatılıklar da uzun süre bozulmadan kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: kapasitesi ve iç dizaynı çok iyi. Özellikle kapaktaki rafların şekline ve dizimine bayıldım zaten buzdoalbında genişlikten sonra en önemli şey raf düzenidir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Genıs dondurucu ve sogutucu hacmı sayesınde buzdolabının içi cok aktıf kullanılabılıyor. Kokuların bırbırıne karısmayı onlemesı ozellıgıne bayıldım. Yıyecekler cok daha uzun sure taze kalabılıyor bu anlamda da tasarruf etmıs oluyoruz aslında. Ve tabıı A++ enerjı tuketımı ıle asıl tasarruf edılmıs sayılıyor. kalıtelı ve dayanıklı bır buzdolabı tavsıye ederım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2019
    nofrost ile lowfrost farkı nedir?

    no frost üflemeli bir soğutma sistemidir. içeriğiyi soğuk hava üfleyerek soğutur. bu nedenle büyük motora ihtyaç duyar da be elektriği çok yakmak olur. ayrıca, dış epat olarak büyük olsa dahi içi küçük olur. yine üflediği için ağzı açık kalan ürünler ya da açıkta kalan ürünlerin üzeri kurur. ayrıca elektrik kesintisinde soğuk olarak kalma süresi, low frosta göre kısadır. çünkü üfleme durmuştur. low frost, duvardan soğutmalıdır. bu nedene büyük motor istemez ve küçük motor ile az elektrik yakarak soğutur. ortamı soğuk yaptığı için açık ya da açıkta kalan ürünlüerin üzeri kurumaz. ayrca elektrik kesiliğinde mevcut duvarlardaki soğukluk daha uzun devam ettiği için hemen ısınma olmaz. nofrost, karlanma buzlanma yapmaz. temiz temiz kullanırsın. lowfrost ise, yılda iki kere karları eritmen gerekir. bu durum gözünüzü korkutmasın. yılda iki kere buzdalobını temizlek için bahaneniz olur. biraz uzun oldu ama kullanıcı deneyimi olarak bunları belirtebilirim sana. alırsan da, bosch :)) aslında siemenes, bosch ve profilo aynı yerde üretiliyor ancak bazı aksamları plastik, alüminyum ve çelik/krom farklılığı oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Annem ile önce mağazadan baktık ve beğendk. Netten araştırınca fiyatını daha uyguna buldum. Şuan için bir sıkıntı çıkarmadı. Genel olarak memnunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.03.2019
    ölçü

    güzel br ürün ölçüler nedir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.10.2018

    Gerçekten alınacak en iyi buzdolabı enerji tasarrufu sağlayan bir buzdolabı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.02.2015

    Annemin buzdolabı neredeyse 20 yılı aştı artık iyi bir buzdolabını annem de hak ediyor. Babamla konuştuk ortak bir buzdolabı almaya karar verdik eşime gösterdim çok beğendi fiyatı ve özellikleri iyi bosh olması ayrı tabi.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.03.2014
    Güzel ürün

    ürün fiyatida çok uygun bir hafta önce aldim çok memnun kaldim boyutu çok iyi sogutmasi harika a ++ sinifi olmasi ayricalik eger düsünüyorsaniz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2013
    Elektrik faturanızda en az %25 azalma

    Bir süredir az elektrik yakan piyasadaki buzdolapları arasında inceleme yapıyorum.. Cunku eve girdikten sonra fişi hiç çekilmeden kullanılan ve devamlı elektrik tuketen bir alet varki oda buzdolabı. Akla ilk gelen en eski markayı herkes bilir...Lakin ne yazıkkı satıcısı bile nerde o eski kalitee.. diye yakınmakta.. Bende tercimi bu marka ve modelde yaptım..Taksitlerini yaptığım elektrik tasarrufundan çoğunu karşılıycam zaten.. Fiyatı coğu magazada farklılık gösteriyor.. peşin fiyatına uzun vadeli ve en ucuzu bu sitede buldum..eh naklıyede bedava olunca butçeme en uygun ve kaliteli olanında karar verdim.. Ehh ne diyelim alın gayrii..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDV58VW30N A++ 514 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDV58VW30N A++ 514 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat