Samsung RT50H6360SL Buzdolabı Yorumları

Samsung RT50H6360SL Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Beş Yıldız

    2014 yilinda hepsiburadadan aldım su ana kadar herhangi bi sorun yaşamadım gayet güzel. sesi falan yok. Teşekkürler HB

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Dört Yıldız

    EVLİLİK İÇİN ALDIM DAHA KURDURMADIM... Çok geç gelmesi dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    GAYET GUZEL

    yaklaşık bir yıldır kullanıyorum yorumlarda yazıldığı gibi sesli çalışmıyor çok geniş.Tek eksigi Raflari daha kaliteli olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    GÜZEL BUZDOLABI

    SOĞUTMASI KULLANMASI GÜZEL, YETERLİ BÜYÜKLÜKTE , BU İKİNCİ SAMSUNG BUZDOLABI VE ÇOK MEMNUNUM.. TAVSİYE EDİYORUM, BU FİYATA KALİTELİ BİR ÜRÜN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    HEM UYGUN HEM KALİTELİ ÜRÜN ARAYANLAR İÇİN TERCİH EDİLEBİLECEK TEK ÜRÜN :)

    Merhabalar öncelikle hepsi burada ailesine ve ürünü bana ulaştıran horoz lojistik firmasına teşekkürler. Bu fiyata bu kalitede alabileceğiniz en iyi ürün diyebilirim gönül rahatlığıyla hiç düşünmeden alabilirsiniz. Aylardır takip ettiğim tek üründü ve bu fiyata kaçırmayın derim :) Alan tüm arkadaşlar emin olun ki memnun kalacaktır. Ürünüm sorunsuz ve hızlı bir şekilde tarafıma ulaştı. Her şey için tekrar teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    güzel alışverişti

    Buzdolabı cok güzel ve kaliteli. Hepsiburada.com a ve horoz lojistik e cok tesekkurler. eve kadar teslim ettiler daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    Herkese tavsiye ederim

    Bu buzdolabına beni cezbeden bütün ürünleri Uzun süre taze tutması bir hafta önce koyduğunuz yemek aynı tazelik duruyor. Kardeşim evinde kullanıyor ve çok iyi bu buzdolabına olumsuz yorum yapmak mümkün deyil. Yani herkese tavsiye ederim. Bu fiyata kaçmaz.

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2016

    Evet gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    tavsiye ederim

    hızlı teslimat teşekkürler hepsiburada tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    Harikaaaa

    Hiç tereddütsüz alabileceğiniz bir ürün. İçinde ihtiyacınız olabilecek her bölümü var. Kapısını açınca süper bir ışığı var. Dondurucusu harika. Aynı dolap başka bir markada ve mağazada bu fiyatın iki katı. Şiddetle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    güzel ürün

    Gayet kullanışlı bi ürün sonuçta samsung

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2016
    HIZLI GÖNDERİ, KALİTELİ HİZMET

    ÜRÜN ÇOK KISA BİR SÜREDE ELİME GEÇTİ, ALDIĞIM ÜRÜNÜN KALİTESİ HARİKA, YETKİLİ SERVİSTE HIZLI BİR ŞEKİLDE ÜRÜNÜ KULLANIMA HAZIR HALE GETİRDİ. ŞU AN İÇİNDE ALDIĞIM ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUNUZ... TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2016
    gayet başarılı bir ürün..

    Ürün piyasadaki diğer rakiplerine göre kalite bakimindan bu fiyata alanabilecek en iyi ürün diye düşünüyorum. diger yorumlarda oldugi gibi biraz sesli çalışıyor gibi geldi banada. baska olumsuz bir tarafını göremedik. horoz lojistik ve samsung yetkili servisinin ilgisi ve yardımları için de ayrıca teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    10 yıl garanti

    sırf 10 yıl garantisi var diye almıştım ama beklentimin üzerinde çıktı kenarları deri kaplama gibi çok şık bir ürün ama biraz sesli gibi geldi bana sharp tan daha sesli , 8 aydır kullanıyoruz eski bosch tan çok çok iyi sebzelerin tazeliği falan gerçekten iyi tutuyor, horoz lojistik te bir harika ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    mükemmel

    ürünü 1.5 ay önce aldım, yorum yapmadan önce kullanmak istedim. Ve gerçekten çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Ürün çok sessiz çalışıyor, servis aynı gün kurulumunu yaptı. Kargo hızı iyi. Hepsiburada bu işi biliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2015
    Çok kaliteli

    çok sessiz.aynızamanda kaliteli malzeme kullanılmış. içide yeteri kadar geniş

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2015
    Samsung RT50H6360SL/TR A+ 520 Lt Inox NoFrost Buzdolabı

    Horoz Lojistik harika iş yapıyor, zamanından önce teslim ettiler, 3. kattaki evime kadar çıkardılar, tüm zahmetlere katlandılar. Dolap tanıtımında verilen rakamlara göre geniş gibi ama uygulamada aynı izlenim vermiyor, Eski küçük dolaptaki malzemeler sığmadı. Gürültüsü de öyle çok az değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    Güzel

    Görüntüsü de soğutması da çok güzel,ayrıca sessiz.herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2015
    iyi

    10 aydir kullanıyorum sorunsuz.adamlar yapmış bence.avrupanın en cok satan markası zaten samsung

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2015
    İyi gbi şimdilik

    Ürünü yeni aldım servis çok hızlı ist bakırköy bölgesi için görüntü güzel hiç bir darbe ezik birşey çıkmadı benim ürünümde tek sorun bnce sesi brz fazla ürünün 5 yada 6 saat çalıştırdım şimdilik ama bana biraz yüksek geldi sesi tavsiye edermiyim etmeyebilirim bu fiyatlara çok model be marka var çnkü detaylı inceleyin derim herşeyini

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT50H6360SL Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT50H6360SL Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat