Samsung RT50K6200WV-TR Buzdolabı Yorumları

Samsung RT50K6200WV-TR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.03.2021

    Selamlar dostlar canlar Samsung buzdolabı yorumlara bakmadan aldım sessiz sedasız soylediler cat cat cat cat cat sesler çıkarıyor servisi aradım dolap motoro oturacak yer arıyor verdiğim para hak etmiyorlar 📞bilgisi olan lütfen arasın

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2017
    beklediğimden daha iyi geldi

    ürün çok güzel fotoğraflardan daha güzel düz sade değil dışı deri kaplamalı gibi bişy, servisten çok memnun kaldım, çok iyi ilgilendiler, ürünü alırken bir kaç soru sordum hb.com a hiç bi şekilde cevap alamadım, alırken emin olmak istedim sadece mesajlara cevap vermemesi üzdü beni ama ürün harika herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Ürün harika, kaliteli

    Ilk defa internetten ağır eşya alıyorum ve tedirginlik yaşadım. Tabi Hepsiburada saolsunlar güvenimi hiç boşa çıkarmadılar. Ürünü indirimdeyken aldım. Şuan ki fiyata bakınca çok çok kardayım. Ürüne gelecek olursak kargo yetkilisi horoz lojistiğe cok çok teşekkür ederim. Teslim aldıktan hemen sonra kurulum için yetkili servisi aradım ve kurdular. 3 aydır kullanıyorum. Harika bir ürün. 10 dk dondurucuya bir bardak su koydum ve buzlanmaya başladı. Ürün çok sessiz buna laf yok. Içindeki raflar çok sağlam. Elektriği de fazla harcamıyor tasarruflu. Tabiki de boyutu unutmayin. Son olarakta 4 veya daha fazladan kişiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Hızlı teslim , fiyat performans çok iyi....

    Fiyat Performans olarak çok iyi , annemlerin buzdolabı çok eskimişti , kargo çok iyi , 1 günde geldi , servis biraz yoğundu ertesi günü gelebildiler, horoz kargo eve kadar çıkarıyor , çok da ilgililer, 2 defa aradılar, sabah ve eve yaklaştıklarında... soğutması iyi , ses yok.... motor 10 yıl garantili zaten , elektronik aksam içinde 130liraya 7 yıla uzatabiliyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    Teşekkürler..

    Teşekkürler, ürün sağlam olarak ve tam zamanında teslim edildi. Teşekkürler Samsung kısa sürede kurulumunu yaptı ve buzdolabımızı memnuniyetle kullanıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Paranızın karşılığı

    Ürün mükemmel gözüküyor, alalı yaklaşık 1 ay oldu, sorun yok, soğutması çok güzel, geniş hacim oldukça yeterli. Tavsiye ederim. Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2017
    Beş Yıldız

    Ürünün sevkiyatı ile ilgili hiçbir sorun yaşamadık. Horoz lojistik çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ürün eski dolabımıza göre gayet iyi. Ama aynı sınıftaki diğer dolaplarla kıyaslamayı sadece fiyat olarak yapabilirim. Gayet iyi bir fiyatı var. kısa süre içinde elimize ulaştı ve kullanmaya başladık. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Guzel ürün

    Ürünü begendim 3 gün oldu kurulalı ilk gün garip garip sesler geliyordu aradı ama şuan ritminde çalışıyor horoz kargo ile geldi ve memnunum isteyenler alabilir tabi inşallah sonra sorun çıkmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Beş Yıldız

    Nakliye ve garantisinde kesinlikle bir problem yaşamadım. Ürün de çok güzel bir ürün. Buzdolabı almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Tek kelimeyle muhteşem ötesi...

    Fiyat ve performans açısından puan vermek gerekirse 10, genişlik uzunluk derinlik 10, kullanışlılık 10, enerji tasarrufu 10, iç ve dış dizayn 10, kısacası herşeyiyle 10 puanlık bir buzdolabı. Alacaklara hiç düşünmeden almalarını tavsiye edebilirim. Kargolama süresi de harika. Herşey için çok teşekkür ederim HEPSİBURADA ailesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2017
    Beş Yıldız

    Ürün iki günde elimize ulaştı. Çok güzel harika soğutuyor içi gayet geniş ve sessiz. En Uygun Fiyat (Hepsiburada) da.Herkeze tavsiye ederim Hepsiburada 'ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    Dört Yıldız

    Ürün siparişten hemen sonra ikinci günde teslim oldu. Horoz Lojıstik gerçekten çok iyi. Ürünü eve kadar çıkardılar. Çok anlayışlı davrandılar. Özellikle teşekkür. Bir diğer teşekkür de Samsung servise. Aramamızdan sonra hemen randevu verdiler. Gelip cihazları kurudular ve çalışır durumda teslim ettiler. Ürün de çok güzel. Gerçekten sessiz. Hepsiburada.com 'a da teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    güzel ürün

    Ürün gayet iyi soğutuyor, hepsiburada ya çok teşekkür ederim, herkonuda yardımcı oluyorlar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Dört Yıldız

    Guzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Dört Yıldız

    Ürün 3 günde elimize ulaştı. İçi gayet geniş ve kullanışlı tavsiye ederim.. Sakarya

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Beş Yıldız

    Gayet güzel geniş ve sessiz bir buzdolabı..Alacaklara tavsiye edilir...Kargolama ve teslimat sorunsuzdu

  • Media Markt aracılığıyla, 15.03.2017
    Fiyat Performans Ürünü

    Ürünü almadan önce diğer markaların aynı boyuttaki diğer ürünlerine de baktım. Çoğunda 10 yıl kompresör garantisi yok. Olanlar ise fiyat olarak Neredeyse iki katı. 3 Aydır kullanıyoruz özellikle çabuk bozulan yeşil sebzeler 1 aydan fazla kalsa dahi bozulmuyor. İçi çok geniş ve ferah tencereler rahatlıkla sığıyor. Sessiz çalışıyor buz kırma sesinide hiç duymadık . ben memnun kaldım alan kişide kesinlikle memnun kalır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Vaktinde teslim, iyi hizmet.

    Hepsiburada organizasyonu ürünü çok vakitli teslim etti. Takip kolaydı. Ürün anlatıldığı gibiydi. Ürünün Samsung servisi tarafından kurulup, çalışır halde teslim edilmeside ufak bir sıkıntı yaşandı, çözümü bulup uygulamak bana düştü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    ÇOK GÜZEL BİR ALIŞ VERİŞ

    umdugumdan çok hızlı bir şekilde geldi TABİKİ SERVİSTE ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE GELDİ herkese iyi bir alışveriş yapması için HEPSİBURADA yı öneriyorum. HEPSİBURADA çalışan bütün personele ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDİYORUM. .....

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Beş Yıldız

    Kısaca ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT50K6200WV-TR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT50K6200WV-TR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat