Samsung RT38FAJEDSA A+ 401 Lt Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Inox Yorumları

Samsung RT38FAJEDSA A+ 401 Lt Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Inox yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Üç Yıldız

    2 YIllık kullanım sonucu artık yorum yapabilirin.Soğutma muhteşem rah yükseklikleri tencereler için uygun değil. Bu büyük problem yaratıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Tavsiye ediyorum

    Ürün hem çok gecikmeden hem de iyi ambalajlanmış bir şekilde geldi ertesi gün de servis gelip kurulumu yapıp bilgilendirdi5-6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    Memnunum

    Gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    BU FİYATA DAHA İYİSİ YOKTUR

    Bir haftadır kullanıyorum çok memnunuz fiyatıyla kıyaslayınca üst düzey sipariş verdim iki günde kullanmaya başladık... Dış kaplaması gerçekten çok güzel iç hacmi de yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    Bu fiyata en iyisi

    çok kaliteli bu fiyata daha iyisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    başarılı

    samsung buzdolabi konusunda gercekten cok başarılı. 6 aydir urunu kullaniyorum. sogutmasi cok guzel. optimal seviyenin bile altinda calistiginda cok soguk oluyo. tek yasadigim icin cogu yiyecek uzun sure dolapta kalip tuketilmiyor. buna ragmen suana kadar hicbiseyim bozulmadi:) boyut olarak yeni evliler ve ya yalniz yaşayanlar icin ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    Alın alın

    Buzdolabını alalı 1 hafta oldu. 3 günde elime ulaştı. Servise ulaşmam zor oldu ama onuda bulduktan hemen sonra kuruldu. Görüntü itibariyle iyi. Ses çok aşırı değil sessizde değil.Kullanımı rahat. Buzluğundaki buz torbası ince düşünülmüş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    GAYET İYİ

    SAMSUNG BUZDOLABI GELELİ 2 HAFTA OLDU ŞU AN GAYET İYİ VE GÜZEL COK SESSİZ ÇALIŞIYOR AİLEME ALDIM İÇ HAÇMİ YETERLİ PİYASADAKİ EN UCUN NO FROS BUZDOLABI HEPSİ BURADAKİ FARKI

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2015
    Fiyat performans ürününe benziyor

    Ürünü henüz 1 hafta kadar oldu alalı. Almadan önce benzer fiyatlı ürünlerle ürünü henüz almadan; mağazalara giderek yerinde karşılaştırdım. Fiyatına göre benzerlerine fark attığını ilk anda söyleyebilirim. Fiyatı bana çok uygun geldi ve mağazalardaki ürünleri görünce hiç düşünmeden aldım. Umarım memnuniyetim böyle devam eder. İnternetten buzdolabı alacağım aklıma gelmezdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    Kafanız rahat Olsun

    Yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz hiç bir problem çıkarmadı. Bence 20 yıl daha kullanırız. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2015
    kalite şık tasırım

    kaliteli ve şık tasarım,zamanında kargo.uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2015
    güzel ürün

    Tasarım olarak iç ve dış yapı iyi ve kullanışlı.Kapılar inox kaplama diğer kısımlar füme renginde deri deseni verilmiş ve renk olarak güzel kapı kolları kullanışlı,ağırlık ve taşıma açısından hantal yapıda değil gezici memurlar için iyi bir seçenek olur,çekirdek ailelerin kullanabileceği bir dolap buzluk ve yiyecek haznesi yeterli bir alan sunuyor kapı çekmecelerini çok iyi yapmışlar geniş 2 kglik reçel şişesi bile rahatlıkla oturuyor yüksel boylu şişeleri,kutuları kapıda saklayarak dolabın raflarında yer kaplamamış olursunuz.Motorun soğutma performansı çok iyi ayrıca sessiz.Kargo sürecindeyse sıkıntı yaşamadım araya hafta sonu girdiği için 3 günlük sürede ulaştı,servis hizmeti çok seri randevu verdim dedikleri zamanda gelip taktılar ilçede olduğum için belli günlerde gelebiliyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    ,,,,

    ürün gözüktüğü kadar büyük değil raf araları çok dar. gönderi hızlıydı .

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2015
    Hızlı teslimat, hızlı ve nazik servis

    Pazartesi aldım, Çarşamba Boluya teslim edildi. Ayrıca Samsung serviside hızlı ve nazik. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2015
    hoş tasarım, optimum model

    Bu fiyata bu özelliklerde, üstelik güvenilir bir markadan buzdolabı almak isteyenler kaçırmasın. Gönderimi hızlı, servisi hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    marka belli ediyor kendini

    Deri şeklindeki görüntüsü çok hoş. horoz lojistige teşekkür ederim sapasaglam ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştırdılar. samsung servisi de 2 saat içinde gelip kurulumu yaptı. bu fiyata bu ürün kaçırılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    hızlı gönderim

    Perşembe günü verdiğim sipariş Cumartesi teslim edildi. Kurulması için Samsungu aradığımda iki saat içerisinde gelip kurdular. Tekrar telefon edilerek her şeyin yolunda olup olmadığı soruldu. Oldukça sorunsuz bir alışveriş oldu şimdiye kadar. Tek problem buzdolabının kapağında ufak bir ezilme olmasıydı geldiğinde, ama ücretsiz değiştirme önerdiler, kapının gelmesini bekliyorum. Buzdolabı da çok ekstra özellikleri olmayan ama kesinlikle iyi çalışan bir model. Çok kalabalık bir aile değilseniz rahat rahat kullanabilirsiniz, biz iki kişi olarak istesek de tam dolduramadık. Parasının karşılığını hayli hayli veriyor. İlk kez böyle bir alışverişi internetten yapıyorum ama çok memnun kaldım, düşünmeye gerek yokmuş. Hepsiburadaya ve Samsunga teşekkür etmek istiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2015
    mükemmel

    ben tek kişi yaşıyorum ve ürünün hacmi gayet yeterli. çok sessiz çalışıyor, çok iyi soğutuyor ve metalik rengiyle çok şık. tereddütsüz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2015
    KISA SÜREDE TESLİM

    ŞİMDİLİK KULLANMIYACAĞIM AMA ÜRÜNÜ KATALOĞDAN İNCELEDİM İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2015
    Fiyatinin hakkını veriyor

    Güzel kaliteli sessiz memnunum.tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT38FAJEDSA A+ 401 Lt Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT38FAJEDSA A+ 401 Lt Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat