Samsung RT53H6100WW-TR Buzdolabı Yorumları

Samsung RT53H6100WW-TR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.04.2020

    Yaklaşık beş yıldır kullanıyorum ama sessiz diye aldım sesi cıktı idare ettik yüksek akım elektirikte hemen yandı servisiyle cok ugraşıyoruz bir türlü yapamadılar 5 kere geldiler ama yapamadılar haftada bir gelebiliyorlar kısacası servisinden memnun kalmadık müşterileriyle ilgilenmiyorlar bir aydır buzbolabım yok sıfır puan

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2015
    sağlam ve iyi ürün

    Güzel bi ürün çok güzel soğutma yapıyor ve neredeyse hiç ses yok Samsung gerçekten buzdolaplarında çok iyi . Artıları olarak hepsiburada fiyatı cok uygun , iç hacmi oldukça geniş (550 lt) , kullanılan materyal olarak sağlam, çok iyi ve çok hızlı soğutma yapıyor eski buzdalabınızla çok rahat kıyaslayabiliyorsunuz aradaki farkı, geniş olduğu için büyük tencere ve şişelerinizi rahat sığdırabiliyorsunuz, led aydınlatmada çok iyi akşamları mutfağın lambasını açmanıza gerek kalmıyor. Eksi olarak önde panel ve tuşlar yok (annem için artı) bazı modellerde altta bir tane küçük bir tane büyük olmak üzere iki tane sebzelik rafı var bunda bir adet büyük var sadece ayrıca normalde hiç ses olmamasına rağmen 10 saatte bir biraz motor ses yapıyor ama bu inverter motorlara özgü hafif bir ses. Cafcaflı buzdolapları yerine geniş düz bir dolap almak istiyorsanız kaçırmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT53H6100WW-TR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT53H6100WW-TR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat