Samsung RT46K6360BS Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46K6360BS Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Gayet başarılı bir ürün

    Sipariş verdikten 1 gün sonra teslim edildi ve kurulum için Samsung yetkili servis hemen geldi. Horoz lojistik ve Samsung yetkili servise öncelikle temiz iş yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. Tabi Hepsiburada'yı unutmamak lazım. Buzdolabına gelince... 1. Rengi mükemmel, siyahtan ziyade füme rengine daha yakın. Kapak parlak yan kısımlar deri görünümlü. İlk başta açık mutfak olduğundan renkte tedirgindim ama evime çok yakıştı ve hiç sırıtmadı 2. İç hacmi çok geniş, eski buzdolabım yanında ufacık kaldı. 3. Ses hiç yok, eski buzdolabımın sesinden çok rahatsız oluyordum. 4. Alttan tekerlekli olması temizlik açısından mükemmel, dolabı çek altını temizle ve tekrar yerine yerleştir. 5. Fiyatta cabası tabi ki. Almadan önce çok araştırma yaptım ve bu ürünü aldığım için gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    tavsiye ederim

    urun cok sik ve kullanisli. siparis ettigim gun kargoya verildi ve 2gun icinde servis kurulumunu yapip kullanmaya basladik. suphesi olanlar cekinmesin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46K6360BS Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46K6360BS Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat