Beko BK 7725 A+ 46 Lt Büro Tipi Mini Buzdolabı Yorumları

Beko BK 7725 A+ 46 Lt Büro Tipi Mini Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2020
    "Gayet Guzel"

    Olumlu yönleri: Bu boyut’ta gercek buzdolabi zor bulunuyordu. Piyasadaki otek minibari tipi urunler sogutmuyor. Bu cok guzel sogutuyor. Cok begendim

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2017
    Hızlı kargo

    Ürün ilanda anlatıldığı gibi sorunsuz şekilde elimize ulaştı.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    MÜKEMMEL BİR ÜRÜN

    Hiç düşünmeden alabileceğiniz bir ürün.Sessiz ve güzel soğutuyor.2-3 gün içinde kargonuz kapınızda..Kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Sorunsuz

    Ürün 3 günde eksiksiz elime ulaştı. Satıcının ilgisi için teşekkür ederim. Ürünün çok iyi soğutması, sessiz çalışması ve buzluğu oluşu. Beğendim !

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2016
    mükemmel soğutma

    Ürün ebatı tam kararında.Ne küçük ne çok büyük.Soğutması da çok iyi.Mağaza sorulara anında cevap veriyor.Paketleme de çok iyiydi.Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2016
    muhtesem kamp dolabi

    son derece sessiz ve hizli sogutma

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2016
    Biraz daha profesyonel alınabilir

    Urunu beğendim fakat eskiden kar yapan buzdolapları vardı bilmem hatırlarmısiniz. Bu urun onlarla aynı yanı kar yapıyor ve siz temizliyorsunuz. Bana gelen urunun sağ tarafı hep ezikdi nerde olduğunu bilmiyorum. Kargoda ezilmiş olabilir. O yüzden firma bunu boyle gönderdi demek istemiyorum. Dünya mali dünyada kalır. Benim boyle bi takıntım yok diyebiliyorsanız. Alınacak bir urun Bütün bunlara rağmen benim isime yarayacak bi urun olduğu icin ben sorun yapmadım. Ama siz alırken bunlarla karşılaşabilirsiniz bilginiz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    iyiki almışım :)

    hafif, buzluğuna beraberinde gelen bu kabını koydum, harika buz yaptı, sessiz, yani sesi az değil gerçekten sesiz :) iyiki almışım

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2016
    Tavsiye edilir

    Ürün hızlı ve sorunsuz elime ulaştı. Paketi orijinal ve kargosu sorunsuzdu. Ürün hem fonksiyonel hem de çok sessiz. Fiyat/performans oranı yüksek, tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2016
    hiç bir minibarda olmayan bir özelliği var

    SOĞUTMA ÖZELLİKLİ. daha önce aldığım hiç bir minibar buzdolabında bu özellik yoktu bu üründen 5 adet sipariş ettim artık soğutma özellikli minibarların devri geliyor !

  • Media Markt aracılığıyla, 26.04.2016
    tavsiye ederiim

    Ofisime aldım gercekten çok kullanışlı fiyat olarak da oldukça uygun tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2015
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

    ürün siparişi verdikten sonra 2. gününde geldi. Kendim kutusundan çıkarıp yerine koydum ve ayar düğmesinden çalıstırdım . Servis çağırmaya gerek yok çok basit . Minibar ı kapaklı ahşap dolabım var onun içene koydum. Dolabın içinde ekstra havalandırma olmamasına rağmen hiç bir ısınma sıcaklık yok . Ürün inanılmaz sessiz ve titreşimsiz . hacim olarak muhtesem bölmeleri cok kullanışlı. ayar 7 e kadar çıkıyor 4 de calıstırıyorum ve plastik cam içecek var hepside marketten aldıgımız soğukluktan daha iyi. şirin bi buzluğu var memnunum. Ürünü ofiste kullanıyorum. Bu kadar yazmamın sebebi de kendim almadan önce böyle yorumlar bulamamıs olmamdandır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BK 7725 A+ 46 Lt Büro Tipi Mini Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BK 7725 A+ 46 Lt Büro Tipi Mini Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat