Beko B1 8459 SMN A+ 465 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Beko B1 8459 SMN A+ 465 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Köydeki ev için buzdolabı bakıyorduk. Memlekette ihtiyacımızı karşılayacak kadar olsun yeterdi. Eski model bir beyaz eşya gibi gözükse de kullanım olarak memnun kaldım. Soğutucu kısmı üst bölmede yer alırken, alt bölmede tüm sebze ve meyvelerimi, içeceklerimi yerleştirebiliyorum. A+ enerji kapasitesi sayesinde çok fazla çalışırken, elektrik harcamıyor. Bu sebepten güvenerek siparişinizi oluşturup satın alabilirsiniz. Hiçbir sorunla karşılaşmadık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İhtiyacı görür. Problem yasamadim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: A+++ enerjı tasarrufu ıle calısan bır buzdolabı. Tum gun elektrık tuketen bır beyaz eşya ıcın bence cok önemlı bır detay bu. Üst kısmında dondurucu bölmesı. Bu benı cok etkılemıyor ben her turlu rahat kullanırım bu dolabı. İçi de baya genıs ve kullanıslı. cok da ucuza satın aldımç yanı baya memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2015
    Gayet iyi

    Sessiz. İyi soğutuyor. No frost olmadığına dikkat etmek gerek. İç arka duvarında nemlenme ve buzlukta hafif karlanma oluyor. Bununla ilgili kapağında uyarı yazısı var. İç hacmi gayet geniş.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko B1 8459 SMN A+ 465 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko B1 8459 SMN A+ 465 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat