Beko D 9486 NEXK Buzdolabı Yorumları

Beko D 9486 NEXK Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.02.2022

    Hiç alakası yok bu dolabı 2018 yılında aldım şuanda kullanıyorum ilk 1sene güzeldi sonrası berbat çok yüksek sesle çalışıyor motor sesi insanın beynini kemiriyor 2025 yılına kadar garanti yaptırdım alırken servis geliyor bu ses normal diyip gidiyor buzdolabımı değiştirin demiyorum sadece bu motoru değiştirin yada bu sesi giderin diyorum sesin normal olduğunu nu söylüyorlar hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar Beko gibi büyük bir firma 7yıl garantisi olan dolabımı tamir etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2017
    Mükemmel kelimesi az kalır

    Bu ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. çok memnunum. Allah nazarlardan saklasın. Ürün hacim olarak çok yüksek yazıyor ama içi çekmece vb. ile doldurulduğu için daha az kullanım alanı var 500 lt bile değil. Ancak bu parçalar çıkabiliyor. onlarsız kullanırsanız istediğiniz hacmi elde edersiniz. ben kendim kesinlikle çıkarmıyorum ve çok memnunum. normalde buzdolabına koyduğum ürünler 1 hafta içinde bozuluyorlardı şimdi en az 2 3 hafta sorunsuz kalıyor. poşete koymazsanız çürüme bile olmuyor dolap içinde. açıkçası çok memnunum. Ürünü ben aldığımda 3bin TL idi kampanya ile %10 indirimli almıştım. Tanıdıklarıma da tekrar almak için sürekli bakıyorum ama fiyatı düşmüyor.

  • Koçtaş aracılığıyla, 27.12.2016

    Genis bir buzdolabi ariyorsaniz tam istediginiz bir ürün. Ayrica fiyati da cok uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko D 9486 NEXK Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko D 9486 NEXK Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat