Vestel EKO NF480 A+ 480 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Vestel EKO NF480 A+ 480 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(353 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    VESTEL KALİTE

    BUZDOLABINI ALALI 1.5 - 2 YIL OLDU SORUSUZ

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    Vestel teknisyeni adlı kullanıcıya inanmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ada Shop+Vestel= Mükemmel Hizmet

    Ürün sessiz ve pratik, iç hacmi güzel, satıcı ise şahane, en ufak detaya kadar ilgilendiler alın pişman olmazsınız.Ada Shop 'a selam olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kaldım

    Ürünü satıcı -Elbey 'den 20 şubatta sipariş verdim dün elime ulaştı,bugünde yetkili vestel servisi gelip kurulumunu yaptı. Satıcı Elbey'e istediğim an telefonda ulaşıp kafama takılan sorularımı sorabildim ve ilgiliydi. Yorumlarda belirtildiği gibi horoz lojistiğin tek sıkıntısı bir gün veriyor ve o gün içerisinde hangi saat dilimi içerisinde gelecegi belli olmuyor.Ürünün dışında bir sıkıntı yoktu hiçbir zedelenme ezilme yoktu, mutfaga kadar getirdirler. Şuanlık bir sıkıntı yok çalışır ve sağlam durumda .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir ürün..Buzdolabı almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre performansı çok iyi!

    Ürün hemen teslim edildi ve kurulum süreci de çok kolaydı. İç hacmi geniş ve kullanışlı bir ürün. Performans / Fiyat değeri kesinlikle çok yüksek. 1 aydır kullanıyorum, her şeyinden çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bir kaç ay önce satın aldım. Teslimat ve servis hizmetinde herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak kurulum sonrası dolabın sağ ve sol kenarları belirli aralıklarla oldukça ısınıyordu, bu nedenle teknik servisle görüştüğümde bunun olağan bir durum olduğunu ve bir iki ay sonra bu sorunun (teknik olarak anlayamadığım açıklamalar yapılarak) kendiliğinden ortadan kalkacağını belirttiler ve dedikleri gibi oldu ısınma olayı yok artık, iç ve dış görüntüsünden, ayrıca kullanımından memnun kaldığım bir ürün...dolabımı seviyorum:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    mersin /anamur

    kargo henüz gelmedi geçikti/ürün gelince vereceğim notu

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet sessiz ve kullanışlı

    Beklentimin üzerinde bir buzdolabı. çok sessiz çalışıyor. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. iç hacmi 3-4 kişilik bir aile için yeterli. kapısı çok rahat açılıp kapanıyor. raf aralıkları yeterli yükseklikte. kahvaltılık çekmecesi oldukça derin ve kullanışlı. ilk defa vestel alıyorum ve buradaki olumlu yorumlar sayesinde bu dolabı almaya karar verdim. çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Dolap gerçekten çok şık ve geniş. 1 hafta içerisinde teslim aldık. İçi de gayet kullanışlı. 4 kişilik bir aileye rahatlıkla yeter. Satıcı firma hemen ilgilendi ve servis 1 gün sonra geldi. Hepsiburada ve satıcıya çook teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-performans buzdolabı

    Ürün 5 günde geldi. 2 gün sonra da servis gelip kurdu. Toplamda 7 günde çalışır vaziyete geldi. Başka markaların muadilleri 500-600 tl. daha pahalı. Hiç o kadar fazla para vermeye gerek yok. Ürün gayet iyi, sessiz, led aydınlatmalar hoş. Kapı rafları 6 tane. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Boş yere fazla para verip maceraya girmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ürün = hesaplı ürün

    480 litre gibi büyük bir hacime sahip vestel nofrost buzdolabı fiyat ve kalite olarak çok iyi. ayrıca ürünün LED aydınlatmaları çok başarılı. yüksek sogutma performansı ve az elektrik tüketimi de cabası

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi bir buzdolabı. Soğtma mükemmel ve sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uzun yıllar yabancı marka ürünler kullanan birisi olarak Vesteli tebrik ediyorum. Ve tabii ki Hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    öncelikle fiyatına göre çok mükemmel bir ürün ve kesinlikle cok sessiz.fakat biz köye sipariş verdiğimiz için epey sıkıntı yaşadık çünkü köye teslimat yokmuş,üstelik 80 tl kargo ücreti ödememize rağmen HOROZ lojistikte çalışan elemanlara çok çok teşekkür ederiz ricamiz sonucu eve kadar getirdiler tabi ürünü yeni aldık ileride ne olur bilemeyiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bayilere göre uygun

    Ürün iyi ve sessiz çalışmaktadır.Fiyatıda bayilere göre çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "."

    Olumlu yönleri: 5 kisilik bir aile için ideal Olumsuz yönleri: .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Teşekkürler elbey+ürün zamanında geldi. Bolu servisi aynı gün kurulumunu yaptı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel teknisyeni

    Bir vestel teknisyeni olarak aman bu seri dolaptan uzak durun derim . lânet bir dolap

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    urun fiyata gore cok güzel performansda.herkese tereddütsüz tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel EKO NF480 A+ 480 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel EKO NF480 A+ 480 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat