Altus AL-370 ESY Buzdolabı Yorumları

Altus AL-370 ESY Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2013
    Yeni aldık Mükemmel

    Merhaba, Aslında yazlık diye uygun olduğu için aldık ama evimdeki daha pahalı bir üründen bile daha güzel ve geniş.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2009
    çok şık

    çok şık duruyor silver olması harika gri renge çok yakın neredeyse aynı sayılır.5 gün önce elime geçti.no frost kısmı çok büyük küçük bir restauranta bile yeter,ama dolap kısmı fazla büyük değil ama hacim olarak çok geniş.elektrik tüketimide biraz diğerlerine göre yüksek yıllık:620 ,640 gibi bir tüketimi var aynı büyüklükte bir profilo veya siemes buzdolabı 480 kw tüketiyor ben rengi gümüş olduğu için aldım gayet şık duruyor.kullandıkca görüşlerimi sizlerle paylaşırım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL-370 ESY Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL-370 ESY Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat