LG GN-B559PLCZ Buzdolabı Yorumları

LG GN-B559PLCZ Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.09.2017
    Süper Teslimat

    Çok şık, sessiz ve kullanışlı. Siparişi vermemle, mutfağıma girmesi 24 saat bile sürmedi. Servis ağı özellikle şaşırttı. Aradığım günün ertesi, arefe günü olmasına rağmen gelip hemen kurdular.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.07.2017
    Şiddetle tavsiye edilir!

    Yeni nesil buzdolapları arasında f/p oranı en iyi olanlardan, uzun araştırma sonucu aldım. Gayet memnunuz, teşekkürler İstanbul Bilişim:)

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2017
    çok iyi

    hem ürün çok güzel hem fiyatı çok iyi lg yetkili servis geldi kurdu garantisini başlattı tşkler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.03.2017
    Ürünün ulaşımı hakkında

    Henüz kurulumu yapmadım ancak, ürünü getiren arkadaşlar çok iyiydi. Evde olmadığım halde neredeyse yarım saat kadar beklediler ve iletişimleri çok yardım severdi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.01.2017
    tavsiye ederim

    sesiz, ve düzgün çalışıyor. Getiren arkadaşlar ilgili mutfağınıza kadar düzgün bir şekilde teslim ediyor tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2016
    Çok iyi ve kaliteli

    LG beyaz eşyada da kaliteye önem verdiğini ve iyi ürün yaptığını göstermiş oldu. Buzdolabı sessiz ve kullanışlı. Ölçüleri gayet iyi ve geniş kullanım alanı sunuyor. Derin dondurucunun altda olması güzel. Raf sistemi iyi, belki biraz daha geniş kapasiteli olabilirdi ama alan daha çok buzdolabının içinde. Led aydınlatma çık şık ve aydınlık olmuş. Buzdolabının raf sistemi ve alanları pratik.

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2016
    Başarılı

    Gayette güzel kullanışlı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.04.2016
    Kargo bilgisi

    Ürün bina girişinde teslim mi yoksa daireye kadar çıkıyor mu? Ona göre sipariş vereğim. sonuçta ürünü bina girişinde kullamayacağım bu durumu bilip ona göre sipariş vermem gerekiupr

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.01.2015

    Kaliteli bir marka olması bakımından önemli buldum. Fiyatını da inceledim gayet de makul gözüküyor. Ayrıca bütün kartlara taksitlenebilmesi de birçok insan için kolaylık sağlamış durumda. LG, zaten müşteri memnuniyetini her şeyden önce tutar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2014

    Lg GN çok şık bir buzdolabı . Hem kullanışlı hemde dekorasyona çok uyumlu. Enerji tüketimi A ++ zaten. Kapı yön değiştirilebiliyor. Ekranı var, her türlü havalandırma sayesinde sorunsuz kullanılıyor. Her türlü erzak sığabiliyor, iç derinliği çok kullanışlı. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GN-B559PLCZ Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GN-B559PLCZ Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat