LG GC-B559ELQZ Buzdolabı Yorumları

LG GC-B559ELQZ Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    Ürün çok çok hızlı ulaştı ve kuruldu yalnız kullanmaya başlayınca anlıyorsunuz ki içi pek kullanışlı değil, Kapak kısmı çok kullanışlı,harika ama raflar dar ve düzen yapmak zor. Bu arada kapağı da bayağı geniş, Kapağını tam olarak 145 derece açmalısınız ki kayar sebzelik meyvelik kısmını kullanabiliesiniz, Dar alanda bu buzdolabını kullanamazsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    "SESSİZ"

    Olumlu yönleri: Sessiz ve soğutması çok iyi bir ürün, İç hacmi geniş. Aydınlatması ve soğutmasından memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "olumlu "

    Olumlu yönleri: alttan donduruculu inox renk güzel bir buzdolabı. Bayağı da genişmiş 463 lt hacimli no frost olması da ayrı bir güzellik. Çok beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "olumlu "

    Olumlu yönleri: 119 lt dondurucu net hacmi olan hızlı dondurma ve buzmatik özellikleri de olan no frost soğutma sistemli , 453 lt toplam net hacimli alttan donduruculu güzel kullanışlı bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Geçen sene buzdolabımız bozuldu tamir ücreti de çok yüğksek tuttuğu için babam bir araştır bakalım. Pyeni bir buzdolabı alalım dedi. Ben de nette ciddi bir araştırma yaptım. En sonunda iki buzdolabı seçeneği sundum annem ve babam da bunu seçtiler. Gerçekten de iyi bir buzdolabı almışız. Gayert kullanışlı. Geniş hacimli ve piyasaya göre bu kendi kategorisinde ki buzdolaplarına göre çok daha uygun fiyatlı bir buzdolabı.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.08.2019
    A good choice

    I bought this fridge and it seems super comfortable and elegant, at a great price and with guarantee. I am very happy with my new purchase and I recommend it 100% 😄

  • Teknosa aracılığıyla, 29.08.2019
    Bende aynisini kullaniyorum

    Bende ayni buzdolabini kullaniyorum cok memnunum herkese bunu oneriyorum guzel bir tasarimi var sessiz tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 22.06.2019
    mükemmel cihaz

    motoru sessiz ve elektrik faturasına etkisi az. aldığımız meyve sebze haftalarca bozulmuyor. koku yapmıyorideal genişlikte iç hacim. hiç sorun yaşamadım. boscha para vermeyin 1 kez alın yıllarca kullanın.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2019
    LG buzdolabı

    LG kalitesi ne söylenecek söz Yok zaten ürün sağlam geldi her şey yolunda teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.08.2018
    "İhtiyaçları karşılıyor"

    Olumlu yönleri: Uzun araştırma sonucu geçen sene bu aralar almıştım. İyi soğutuyor, içi kullanışlı, şık görünüyor. Hygiene fresh özelliği biraz pazarlama ürünü gibi, pek işe yaramıyor. Olumsuz yönleri: Tahminimden daha sesli çalışıyor. Açık mutfağım olduğu içi çok titizseniz biraz rahatsız edebilir. Mutfağınız ayrı oda ise hiç sorun olmayacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.07.2018

    Olumlu yönleri: güzel bir buzdolabı. sessiz, malzemesi kaliteli. şimdilik sorunsuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2018
    kullanışlıve geniş

    internette yapılan yorumlardan dolayı çekinerek LGbuzdolabı almıştım. Ama serviste dolapta gayet güzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2018
    Buzdolabı sonuçta ev almıyoruz.

    On beş gün oldu dolabı alalı genel olarak güzel en önemlisi çok sessiz, soğutma gayet iyi hacim olarak eski dolabımdan biraz daha küçük, ama bunu bilerek aldım, almak isteyenler olumlu olarak tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.01.2018
    Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün

    Avantajlar : Enerji tasarrufu
    Dezavantajlar : Dondurucu bölmesinde aydınlatma olmaması
    Alırken Samsung'un benzer ürününü mü alsam acaba diye tereddütlerim vardı fakat kullandıkça bu ürünü alarak ne kadar iyi bir seçim yaptığıma emin oldum. Kesinlikle yerli marka ya da Alman markası ürünlerle mukayese edilemeyecek derecede olduğunu düşünüyorum. Normal bir buzdolabında meyve/sebze/yeşillikler 1-2 hafta ancak dayanıyorsa LG'de en az 1 ay dayanıyor. Cam raflardan birisinin katlanabilir ve kaldırılabilir olması pratiklik açısından müthiş esnek bir çözüm sunuyor, böylelikle yüksek tencere ya da şişelerinizi rafa yerleştirebiliyorsunuz. Enerji tasarrufu konusundaki başarısı da cabası. Fiyat/Performans oranı konusunda çok başarılı bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2017
    Herşeyiyle çok güzel bir dolap

    Yeriniz uygunsa kaçırmayın fiyatı da güzel kendi de...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Lg kalitesi. düşük tüketim. geniş hacim. yorumbudur fiyatı. daha ne denilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2017
    güzel bir ürün

    hem sessiz hem kaliteli hem de şık bir ürün... tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    Piyasada satılan en iyi buzdolabı

    İçi inanılmaz kompact rafı çıkarmadan dahi büyük tencereniz için tek bir itme hareketiyle yer açabiliyorsunuz. Diğer modellerin aksine 2 büyük sebze çekmecesi var ve çok güzel yer kullanımı sağlıyor. Kapı malzemesi ve diğer iç malzemeler çok kaliteli. Dijital ekran sayesinde soğukluk ayarlarını yapabiliyorsunuz. Cocuk kilidi, express dondurma ve tatil modu var. Kalite açısından zaten lg üst segment bir marka. buzdolabı fiyatı diğer piyasadaki markalardan biraz daha fazla. Fiyatını sorun etmezseniz bu buzdolabı alan insanı asla pişman etmez. Önce kargo getiriyor, sonra siz servisi arayıp kurulumu gerçekleştirtiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Beş Yıldız

    Horoz Lojistikle iki günde geldi.Allah razı olsun üçüncü kata kadar çıkardılar.buzdolabını kulanınca onunla ilgili yorumları yaparım

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2015
    ÜRÜN FİAT ve KALİTE SÜPERR

    BU ÜRÜNÜ BULUNDUĞUM KONYA İLİ TEKNOLOJİ MARKETLERİNDEN GÖRSEL OLARAK İCELEDİKTEN SONRA N11 KAMPANYASI ve ADIMA ÖZEL İNDİRİM DEN YARARLANARAK YUKARIDA İLĞİLİ satışmatik MAGAZASINDAN  SATIN ALDIM MEMNUN KALDIM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GC-B559ELQZ Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GC-B559ELQZ Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat