Ariston NMTM 1921 F TK HA Buzdolabı Yorumları

Ariston NMTM 1921 F TK HA Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(101 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2018
    Hızlı gönderi

    Merhaba, ürünü çok hızlı gönderiyorlar. Geçen hafta perşembe akşamı satın aldık cumartesi sabahı teslim edildi. Pazartesi montajı yapıldı. Ürün göründüğü gibidir. 2+ kişi için çok ideal bir buzdolabı. Yumurtalık için delikli aparatı yok. Buzlukta buzluk kısmının yanında kapaklı bir bölme var. Fotoğraftaki gibi şişe koyma aparatı da buzdolabının içinde. Tek eksi yanı rafların ayarlanabilir olmaması. Uzun araştırmaların sonucu bu boyuttaki en uygun tek buzdolabı çıktı. Memnunum ve hepsiburadaya güvenebilirsiniz. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2018
    beş numara

    ürün çok iyi çok memnun kaldık tereddüt tettim ilk defa internet üzerinden beyaz eşya aldım ve çok memnun kaldık ve güvenli alışveriş adresi hepsiburada % 100 müşteri memnuniyeti güvenilir bi site teşekürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Kullanışlı

    Ürünü 2 günde teslim aldık. Horoz Lojistik bu konuda çok güzel çalışıyor. Yorumları okuduğumda sesli bir alet bekliyordum açıkçası hiç rahatsız edici bir sesi yok dolabın. Bir kaç yorumda bekar evi için yeterli tarzında yorumlar vardı. Standart hacimli ve aileye yeterli bir dolap bence. Fazla hacimli dolaplarda bütün maaşı market alışverişine veriyorsun gelip yerleştirdiğinde dolap bomboş kalıyor. Kapak rafının fazlalığı, sebze ve meyve çekmecelerinin ayrı oluşu, buz hanesinin ayrı oluşu, 0 derece gözünün kullanışlığını çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    Begendim

    Urunu genel anlamda begendim. Kargo cok hizliydi. Servis de ertesi gun gelip kurdu. Ayni markadan 3 beyaz esya aldim. Ucunden de memnunum. Fakat servis ucu icin de ayri ayri yok akim koruyucu yok kirec onleyici vs 90 ar liralik ek masraf cikardi ve bunlar takilmazsa su ve elektrik kaynakli arizalarin garanti kapsaminda olmayacagini belirtti. Cok hos olmadi. Sacma geldi bana yani. Bir de buzdolabiyla ilgili tek problem degisik sesler cikarmasi. Gecicidir diye umut ediyorum. Cok rahatsiz edici degil yine de. Evimin cogu esyasini buradan aldim. Hepsi buradadan cok memnunum. Tesekkur ederim ozenleri icin.

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2017
    Teşekkürler

    Beklediğimden çok erken geldi. Daha paketi açmadım yarın servis açacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre mantıklı seçim boyut olarak çoğu aileye yeter ayrıca kapılarında çok fazla göz var kullanışlı perşembe akşamı sipariş verdim pazartesi ulaştı salı günü de servis kurulumunu yaptı adres istanbul

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2017

    Ürün kesinlikle verdiğiniz paraya değer.. fakat Hotpoint servisleri ve genel merkezde çalışan müşteri hizmetleri beyaz eşya sektöründe görüp görebilecekleriniz arasında en kötüsü

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Yumurtalık yok

    Ürün gayet güzel, ama yumurtalık var yazmış yok bunda, koymayı unutmuşlar belkide dolabın içine:) iş görüyor gayet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    yeni evlenecekveya iki ve uc kisi icin ideal

    oncelikle sunu belirtmek istiyorum horoz lojistik getiriyor kapniza... o getirdigi icin subede bir gun bekletip ertesi gun gonderiyorlar buda neden oluyor subeye giren mal ertesi gun icin arac ayarlamasi yapilabiliyor kargolarla karistirmayin arayip da subeyi benim urunum sizde gozukuyor neden gondermiyosunuz diyipte kendinizi yormayin islem bu sekilde ilerliyor onlarinda yapacagi birsey yok....

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Yorumlara bakarak aldım

    Bir kaç gün içinde gayet güzel ve kibar bir şekilde getirdiler sağolsunlar. Türkiye'nin bir ucuna bile 5 günde teslim ettiler. Beklediğimden daha büyük geldi hacmi çok iyi 5-6 kişilik aileler bile rahat kullanabilir. Performans gayet iyi. Ben de buradaki yorumlara bakarak aldım diğer buzdolaplarında çoktan para fazla para vermenin hiçbir anlamı yok gerçekten bu şirketi teşekkür ederim bundan sonra bütün beyaz eşyaları buradan alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Telekkürler

    Ürünü bilmiyorum ama tedarikçiye tşk ederim köydeki eve aldım beni büyük bir dertten kurtardı

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre oldukça iyi. Çok pahalı buzdolapları ile çok bir farkı yok. Bu buzdolabını aldıktan sonra o kadar yüksek fiyatları ödememin gereksiz olduğunu daha iyi anlıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Memnunum

    Arkadaşlar ürünü alalı yaklaşık bir ay oldu iç hacmi gayet geniş kapısı oval oldugundan içindeki raflar çok genişlemiş iyi düşünülmüş seside fena değil normal seviyede fiyatına göre gayet iyi çok para vermeden işinizi görür tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Almak isteyenlere tavsiye ederim.

    Harika bir ürün , beklentimizin de üzerinde, pişman olmazsınız. Teslimat zamanında

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    kompresör arızası

    ürünü 3 yıldır kullanıyorum. garanti süresi biteli 20 gün oldu ve şaka gibi bugün kompresör arızalandı. 3'te 1 parasını istiyorlar tamir için. alacak olanlar mutlaka garanti uzatma yaptırsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Beş Yıldız

    merhaba; ürünü aldık ve şuan için bir sorunla karşılaşmadık.lojistik anlamında ürün hafta sonu ve akabinde bayram tatiline rastlamasına rağmen zamanında teslim edildi ve kuruldu.bu alışverişten çok memnun kaldık ve güvendik.emeği geçen herkese teşekkürler umarım sizlerde memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2016
    Şu an için memnunuz

    Ürünü yeni aldık. Şu an için herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Teslimat da oldukça başarılıydı. Tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    güzel

    Büyük ve kullanışlı noforst dolap beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    tam anlamıyla harika

    teşekkür ler hepsi burada gerçekten çok kaliteli ürünler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2016
    Beş Yıldız

    eksiksiz zamanında geldi.10 gündür kullanız şimdilik memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston NMTM 1921 F TK HA Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston NMTM 1921 F TK HA Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat