Ariston NMTZH 821 F T Buzdolabı Yorumları

Ariston NMTZH 821 F T Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2015
    Kullanışlı ve geniş bir buzdolabı

    HESİBURDAya çok teşekkür ederim. Sipariş verdim hemen siparişimi onaylayıp Kargoya verdiler, Ama kargo üç gün sonra teslim etti. Servis gelip kurdu, sessiz çalışıyor. Almak isteyenlere bu buzdolabını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2015
    Istediğim gibi geniş.

    Cuma günü sipariş verdim pazartesi geldi. Salı günü de servis gelip çalıştırdı. Sessiz calisiyor ve içi de çok geniş. Fiyatı emsallerine göre çok ucuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2015
    Hotpoint Ariston NMTZH 821 F T A+ 526 Lt NoFrost Buzdolabı Yorumları

    beklediğim gibi geniş ve kullanılışlı ailecek çok beğendik. aynı zamanda hesaplı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2015
    Genişliğiyle özellikleriyle çok iyi

    Annem için aldım genişliği ve özelliklerinden çok memnun kaldı. Alınabilecek en iyi dolaplardan biri herkese tavsiye ederim.Buzdolabının kralı dense abartılı olmaz.Hepsiburada 2 günde teslim etti ki o da yarı bir teşekkür konusu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston NMTZH 821 F T Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston NMTZH 821 F T Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat