Electrolux EN3601MOX Buzdolabı Yorumları

Electrolux EN3601MOX Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 14.07.2017
    Bu fiyata alınabilecek en iyi dolap.

    Ürün son derece şık ve kullanışlı. O kadar sessiz ki çalışmıyor diye tereddüte düştüm. Uygun fiyat, uzun taksit ve hızlı teslimat için çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Şık, kullanışlı, tasarruflu

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum. Buzluğu alt kısımda olan bir buzdolabı istiyordum. Ve enerji sarfiyatının az olmasını. İç tasarımı sade, basit ve kullanışlı. Şık görünüyor. Buzluk bölümünde ışık yok, olsaydı da ancak daha havalı olurdu, yoksa karanlıkta buzlukta birşeyler arayacak değilim, bilgi olsun diye yazıyorum. Üst bölümün aydınlatması da hoş. Kapağında marka yok, markalı ve markasız şekilde üretiliyormuş, ayrı pazarlar için (veya tüketici tercihleri gereğidir). Hiç gürültüsüz çalışıyor. Sarfiyatı da çok düşük. Kargo, servis konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadık, sağolsunlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EN3601MOX Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EN3601MOX Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat