Regal RGL 3000 A+ 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Regal RGL 3000 A+ 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    beklentimi karşılamadı

    dolap beklediğimden küçük geldi.ayrıca iç fan motoru resimdeki gibi yok.fazla soğutmasıda yok.boyu çok kısa ve sebzelik bölümü çok ufak 1-2 kişilik aile için uygun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    eşsiz fiyat

    yaklaşık bir hafta önce arkadaşıma aldığımız gerçekten çok uygun fiyatlı ve performanslı soğutucuyu herkese tavsiye ederim arkadaşlar bu fiyata pahalı ürünlerden hiçbir eksiği yok gerçekten uzun yıllar kullanacağınız cebinize dost bir soğutucu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Boyutuna göre çok başarılı

    Öğrenciler ve bekar yaşayanlar için ideal bir buzdolabı. Çok şık ve kullanışlı, iç hacmi yeterli büyüklükte. Fiyatıda piyasaya göre uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    A ENERJİ SINIFI?

    20 GÜN ÖNCE ANNEM İÇİN ALDIM,GAYET MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLÜYOR.AMBALAJLAMASI İYİ YAPILMIŞ,FİYATIDA UYGUN.FAZLA ÖZELLİKLİ BUZDOLABI ARAMAYANLAR İÇİN BEYAZ EŞYA MAĞAZALARINI DOLAŞIP VAKİT KAYBETMEYE GEREK YOK.DİKATİMİ ÇEKEN HUSUS;ÜRÜN AÇIKLAMASINDA B ENERJİ YAZMASINA KARŞIN,GELEN ÜRÜNÜN A SINIFI OLMASI.

  • HepsiB. aracılığıyla
    siparişi 12.02.2013 de verdim

    siparişi 12.02.2013 de verdim ama daha siparişim hazırlanıyormuş acaba ne zaman hazır olur ve kaç ay sonra bana ulaşır. burada yapılmış olan yorumlardan 2 günde ürünün teslim edildiğini gördüm inandım ama hiç öyle inandığımız gibi değilmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnunum

    almadan önce şüphelerim vardı ama buzdolabımdan çok memnunum tavsiye ederim gayet iyi. çok kısa süre içinde soğutuyor . aldığım günden bir gün sonra elime ulaşmasıda ayrıca memnun edici.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gecikme

    ürün uzun bir zamandan sonra elime geçti.Ama kullanışı mükemmel özellikle yavru kedimiz için aldığımız mamaları çok iyi soğutuyor.Ürün küçük gösterebilir ama dizaynı çok iyi eşyalarınızı çok raha bi şekilde yerleştirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    regal fiyatta ideal

    Regal markası gerçekten uygun fiyata çok güzel ürünler sunuyor ben Regalin buzdolabını Anneme aldım hem fiyatta hem elektrik harcamada gerçekten ekonomik, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Küçük boyut ve harika soğutma

    Ürün boyut olarak küçük olmasına karşılık soğutma olarak harika bir buzdolabı. Yeri dar olanlar için tavsiye edilir. İç hacmi biraz küçük gelebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu paraya oldukça iyi

    öncelikle bu paraya oldukça iyi bir makine sessiz çalışıyor ve çift kapılı olması bir avantaj yalnız alt tarafın arka duvarı terleme ve buzlanma yapıyor.Buzdolabının içinden çıkan kağıtta bunun bir arıza olmadığı belirtilmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Merhabalar Efendim ben Regal marka buzdolabı satın almıştım Satın almış olduğum bu beyaz eşyadan çok memnun kaldım bu memnuniyetimi Dile getirmek istedim gerçekten motoru filtresi her şeyi ile çok iyi taze meyve sebzelerimiz günler boyu ilk günkü tazeliğinide kalıyor ben çok beğendim kapasitesi iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2021
    FİRMA ilgili

    Olumlu yönleri: Ürün güzel bu fiyata iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 14.11.2020

    Ürün kullanışlı ve güzel ofis için ideal

  • Trendyol aracılığıyla, 22.07.2020

    Tam ofis tipi bir buzdolabı ev için düşünüyorsanız küçük gelebilir

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2020
    Super kullanisli bir buzdolabi

    Urun cok cok iyi kucucuk konteynirda sesini bile duymuyorum cok az enerji harciyo gunes enerjisi kullaniyorum cektigi akim inverterde gorunmuyo bile :) ici cok buyuk sayilmaz tek kisi oldugum icin skinti cekmedim kargo olarak mugla vestel servisine teslim edildi onlarda ucretsiz gelip kurdular aylardir kullaniyorum ve memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2020
    "ilgisiz satici minicik dolap"

    Olumsuz yönleri: Urun hasarlı geldi. Degistirmek için günlerce ugrastim. Tavsiye etmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2020
    güzel ürün

    Ürün güzel, kalite güzel, hiç bir çizik kırıksız servis teslim etti. Çok memnun kaldık. Boyutları notmal dolaptan 15-20 cm dar, ama derinlik ve dolap boyu iyi. Küçük aileler, yazlıklar, ve öğrenciler için ideal

  • NI1 aracılığıyla, 02.06.2020
    No frost alınabilecek en uygun ve en compact ürün sanırım

    Kızımla yaşıyoruz ve ikimiz için bir dolap arıyordum. Tam ihtiyacıma göre çok aşırı geniş de değil. Geniş bir aile için küçük kalabilir ancak küçük bir aile için harika bir dolap bence. Tam aradığım ürün

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2020
    buzdolabı

    Urun cok guzel sessiz ...Yer kaplamıyor..memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal RGL 3000 A+ 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal RGL 3000 A+ 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat