Grundig GRNE 4651 Buzdolabı Yorumları

Grundig GRNE 4651 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(124 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanım sonuçları

    Merhaba, ürün sipariş edildikten sonra direk kargoya çıkıldı ve kargo bir gün sonra eve kadar çıkardı. Aynı gün Arçelik servisi gelip güleryüzlü bir şekilde kurulumu gerçekleşti. Buzdolabı ergonomi bakımından gayet iyi ve kullanışlı rengide oldukça hoş görünüyor. Sadece alırken boyutların koli boyutlarını bilerek almak lazım. Koliden çıkınca hafif bir telaş oldu ama boyutları şuan bize yetiyor. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    ürünü hafta sonu sipariş ettik. salı günü elimize sorunsuz şekilde ulaştı. ertesi günde servis gelerek kurulumunu yaptı. yaklaşık on gündür kullanıyoruz. gayet memnunuz. sıradan düzgün bir buzdolabı isteyenler rahatlıkla alabilirler. üzüldüğüm tek konu aynı anda gri rengi indirimde olmadığı için beyazını satın aldık. 2 gün sonra gri rengi de indirime girdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Satın alınma aşamasından tutun eve gelene kadar her şey sorunsuzdu.Buzdolabı ihtiyacı olup da sadece buzdolabı almak isteyen sade kullanışlı bir ürün olarak bunu tercih edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo

    ürünü aldim bu kadar uzun teslimatmi olur niye olmadan önce teslimat süresini yazmiyonuz 15 gün yazık ya da ki yurtdışından geliyor bilseydim almazdim evde buz dolabı yok beni mağdur ettiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum tavsiye ederim.

    Buzdolabından memnunum, 2019 Nisan gibi aldım. Üyelikle almadığımz için yinede yorum yapmak istiyorum..Çünkü bende Yorumları dikkate alarak alışveriş yaparım. 2 günde teslimat oldu. Ben eski usul (buzluk üstte ve açıp kaparken kollu olması) sevdiğim için bu modeli tercih ettim. Rafları falan çok güzel ,Alt sebze rafında da yeşillikler uzun süre kalabiliyor.Soğutması güzel içiniz rahat şekilde alabilirsiniz .Buzmatik işlevi de çok çok iyi..Hayırlı uğurlu olur inşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Geçtiğimiz ay ürünü buradan satın aldım. Ürün, sipariş verdiğim gün de dahil olmak üzere, horoz lojistik sayesinde 4 günde elime ulaştı. Gelen arkadaşlar, ikinci katta olan evimize ürünü çıkardılar hatta içeri dahi yerleştirdiler ve aynı gün yetkili servisi aradım hemen gelip kurulumunu da yaptılar. Ürün de öyle ıncık cıncık özellikleri olmasa da, ve benim gibi fazla özellik aramıyorsanız tam olarak alacağınız ürün budur. Gayet kullanışlı, şık ve standart bir buzdolabı dostlar. Bazı yorumlarda gürültülü çalışıyor vs diyeler olmuş onun tam aksine oldukça bana oldukça sessiz geldi, baya sessiz bir ürün. Led aydınlatmalar sayesinde içi gayet ferah soğutma olarak ise baya baya iyi. Buzmatik kısmı ise çok hoş ve pratik olmuş. Bu arada ürünün gri modelini aldım. Alacak arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim çok hoş duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Yeni kullanmaya başladım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ÇOK İYİ TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    buzdolabını 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum çok güzel soğutuyor. Almak isteyene tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    şimdilik sıkıntı yok . mudanya Arçelik servisinede ayrıca teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Dun aldim bugun geldi jet hiziyla hepsi burada cok tesekkurler kurulumu icinde bugun gelcekler zaten cok guvenerek almistim daha kutusunu acmadim servis acacakmis acmasina gerek yok tahmin edebiliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklemediğim sen çok daha kaliteli

    Beklediğimden daha kaliteli Klasik sorunsuzca kullanılacak bir buz dolanı dijital ekran olmadığı için Arıza çıkma ihtimali az tek sorunu donduru kısmının ayrı ayarı yok tek ayar yeri ile ikisinde ayarlıyorsun. Led Işık’ları çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kipar bir buzdolabı

    Grundig&Arçelik adina layık ürünler ürettiği kesin.Cok begendik ailece kipar şık bir tasarım teprik ederim.Kulanimida gayet iyi,yer kapasitesi çok iyi.Alicilara tavsiye ederim memnun kalacaksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İşe yarar bir yorum arayanlara

    Öncelikle kargo hızlıydı, servis ise gayet ilgili. Yorumlara buzdolabıyla ilgili karar vermek için göz atanlara ise ; Ürün 185 boyunda, yani kendini gösteren bir ürün, bu ürün ile üstten kapaklı yeni tip grne 4800 arasında kalanlar için söylüyorum o buzdolabı 172 boyunda, yani yeriniz ortalama buzdolabı yeri olan 190 boylarındaysa küçük kalacaktır. İç hacmi 2-4 kişilik aileler için gayet yeterli. Led ışıklandırma güzel ve ferah. Mavi ışık sebzeliğe şık bir hava katmış. Kapı açık kalınca uyarı sesi var. Buzlukta buz haznesi var. Çevirip alabiliyorsunuz. Soğutması gayet başarılı. 4. derece yeterli. Malzeme kalitesi orta ve yeterli seviyede. Raf araları sizin beğeninize kalmış. Yumurta koyma yeri var. İçecek koyma aparatı yok. Siz alıp koyabilirsiniz. Peynir vs. şarküteri ürünleri için gözü kullanışlı. Dış yüzeyi iz bırakmaz tipte olanlardan. Sesi gayet normal. Fokurduyor vs. yorumlar binlerce liralık ürünlerde de var. Abartılı söylemlere bakmayın yani. Kullanım kılavuzunu üç- beş dakika okursanız, işe yarar bilgiler bulacaksınız. Dijital ekran, zamanlayıcı vs. gibi kendinizin yapacağı şeyler eklendiği zaman marka farketmeksizin fiyat iki katına çıkıyor. Sonuç olarak bu ürün fiyat/performans/şıklık arayan ve gereksiz fiyat artırıcı özelliklerden kaçınan insanlar için kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    üründen gayet memnunum düşünmeden alınmalı :) 7 yıl garantili aldım üstelik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gerçekten beklentilerimi karşıladı,mavi ışık teknolojisi işe yarıyor kulanımı kolay ihtiyacı karşılayacak iç hacmine sahip kendi katogorisinde iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    üründen memnun kaldım çok güzel soğutuyor 4-5 kişilik bir aileye çok rahat yetecek bir büyüklükte....ama grundig Türkiyeden daha da memnun kaldım ....şikayetim vardı anında hallettiler...çok teşekkürler...bu satıcı firmayı ve grundiği özellikle öneririm :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı teslimat & kurulum

    Grundig Arçelik’in Avrupa icin ürettiği bir ürün , çok şık ve kullanışlı , buzmatik de harika olmuş, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Parasını hakediyor

    Ürün gayet sessiz ve sorunsuz çalışıyor. Plastik ve cam kalitesi çok güzel. Mavi ışık güzel bir görüntü veriyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün. Soğutmasını beğendik. Malzeme kalitesi de yüksek.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GRNE 4651 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GRNE 4651 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat