Grundig GRND 5680 Buzdolabı Yorumları

Grundig GRND 5680 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.06.2020

    Hem kaliteli hem uygun zeten Arçelik'le aynı ve Arçelik Servisi kurulum yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA KAÇIRMASIN.

    ÜRÜNÜ HEPSİBURADA'DAN ALALI YAKLAŞIK BİR YIL OLDU. BU MODELİN AYNISININ İSMİ BEKO VE ARÇELİK OLANLAR 2.800 TL. İKEN BEN 2.200 TL.YE ALDIM. GENİŞLİĞİ, KULLANIMI, SESSİZ ÇALIŞMASI VE KALİTESİ BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ. UMARIM ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA BİR FAYDAM OLMUŞTUR. TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    güzel ama..

    dijital göstergesi sadece kapaklar açıkken çalışıyor.siyah bir ekran olmamış..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    işte kalite işte hepsi burada.com

    ürünü indirim zamanında sipariş verdim. 5 gün içerisinde kargo evime kadar sorunsuz teslim ederek arçelik servisi ücretsiz kurulum yaptı. kalite ve performans açısından piyasada marka ürünler içerisinde bulabileceğiniz en uygun fiyat ve kaliteli buzdolabı.5 kişilik bir aile için ideal bir ürün. teşekkürler horoz lojistik teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    Beş Yıldız

    güzel ürün.hızlı teslimat ve servis.teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    GUZEL ÜRÜN

    1 HAFTA GECMESİNE RAGMEN MEYVE VE SEBZELERİ İLK GÜNKÜ GİBİ KORUYOR(EKONOMİ TUSUNDA -18-4)..BİRDE UZUN SURE KULLANMAYACAKSANIZ ICINDEKILERI KORUMAK ICIN AYI BIR TUSU VAR ...İÇİ GENİŞ...CALISMA SESİ NORMAL....GARANTİ SÜRESİ ;KURULUMA GELEN ARCELİK SERVİSİNE 150 TL VERİP 4 YIL DAHA UZATTIM..7 YIL OLDU...DİJİAL OLUPTA SÖZDE DAHA TANINMIS PAHALI MARKALARDAN DAHA UYGUN....

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    buzdolabı

    hepsi burada. com a ve horoz lojistiğe teşekkürler. Düşünmeden alabileceğiniz buzdolabı. teslimat ve kurulum çok hızlı oldu. piyasasını araştırıp aldım. nerdeyse piyasadaki ürünlerle 500 lira daha indirimli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2017
    Dört Yıldız

    ürün gayet geniş.biraz sesli gibi çalışması.şimdilik memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2017
    Beş Yıldız

    selam ürün gayet başarılı artısı arçelik servis olması düşünmeye gerek yok düşünmeden alın güzel ve hesaplı ürün hb başarılar dilerim

  • Teknosa aracılığıyla, 20.04.2016

    Bir kere hacmi çok büyük. Ama gayet şık ve asil duruyor. A+ enerji sınıfı olmasıyla diğerlerine göre çok az harcar diye düşünüyorum. Ben onayı verdim almak isteyene hayrılı olmasını dilerim :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GRND 5680 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GRND 5680 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat