Grundig GKNE 5300 Buzdolabı Yorumları

Grundig GKNE 5300 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 22.08.2019
    fiyat/performans ürünü

    ürün fiyatına göre çok iyi, arçelik tarafından üretiliyor. Boyutu emsallerine göre çok iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.08.2019
    Oldukça Kullanışlı

    Bu ürünü almadan önce daha önce hiç bu markayı kullanmamıştım ama herkes çok tavsiye edince ve fiyatı da bütçeme uygun olunca denemek istedim. Ürünü birkaç aydan uzun süredir kullanıyorum, 530 lt hacim çok kullanışlı. Hiçbir sıkıntısı yok. Kargo konusuna gelince kargoda hiçbir hasar, çizik, ezilme yoktu ve birkaç gün içinde evime teslim edildi.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Bundan önceki kullandığım marka bosch idi. Grundig markasını ilk defa aldım ve alırken çok tereddüt ettim. Uzun araştırmalarım sonucu Grundig aldım. yYaklaşık 3 aylık kullanım deneyimlerim ise 1. soğutması çok güzel hatta harika diyebilirim 2. dondurucu bölmesi işini gayet iyi yapıyor 3. bosch da bozulan sebze ve meyveler grundig de bozulmuyor bu çok güzel. 4. görüntü ve led ışıklandırması yeterli seviyede 5. enerji tüketimi orta düzeyde 6. içerisinde ilk aldığımız günden bu yana bir koku var ve bu kokuyu ne yaptıysak gideremedik çok rahatsız edici değil ama bizim Grundig den tek şikayetimiz bu sonuç olarak sessiz bir çalışmaya sahip olan bu buzdolabını gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    mükemmele yakın

    ben ekim ayında çok daha uyumlu bir fiyata almıştım dondurucusu altta olması kulplu olması iç aydınlatmanın çift led olması her şeyiyle çok kullanışlı bir ürün izlenimi verdi iç rafların dizaynı da mükemmel ayrıca içecek koymak için bile bir yer var dondurucu kısmında ortada buz aküsü, buz, dondurma vs gibi küçük şeyler dondurmak için bir raf var çok kullanışlı dizayn edilmiş yalnız ürünün 2 eksisi var benim gözümde ilki ürün belki de koku oluşumunun engellenmesi için bilemiyorum böyle plastiğimsi bir koku yayıyor dolap içine tam plastik değil ama böyle donmuş tuhaf bir koku çok mu rahatsız ediyor kısmen belki ikincisi A+ olması ve yıllık 400 KW elektrik tüketimi yapılan zamlar yüzünden elektrik faturanız bu dolap yüzünden en az 10 TL yüksek gelecektir (en az diyorum dikkat etin) sonuç olarak benim aldığım fiyatlara değer (3 binin altında bir rakama almıştım ben) ama bu fiyatlara belki başka markalarda da iyi dolaplar bulunabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Şık ve Kullanışlı

    Ürünü yaklasik 4 aydir kullaniyoruz. Hacim ve kullanim olarak gayet uygun, bircok gida urunu saklanabiliyor. Sesi ise normal, rahatsiz edici seviyede defil. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 20.02.2018

    bundan önceki kullandığım marka bosch idi. grundig markasını ilk defa aldım ve alırken çok tereddüt ettim. uzun araştırmalarım sonucu grundig aldım. yaklaşık 3 aylık kullanım deneyimlerim ise 1. soğutması çok güzel hatta harika diyebilirim 2. dondurucu bölmesi işini gayet iyi yapıyor 3. bosch da bozulan sebze ve meyveler grundig de bozulmuyor bu çok güzel. 4. görüntü ve led ışıklandırması yeterli seviyede 5. enerji tüketimi orta düzeyde 6. içerisinde ilk aldığımız günden bu yana bir koku var ve bu kokuyu ne yaptıysak gideremedik çok rahatsız edici değil ama bizim grundig den tek şikayetimiz bu sonuç olarak sessiz bir çalışmaya sahip olan bu buzdolabını gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    Çoook guzel bir ürün

    Dört kişilik bir aileyiz dolap bizim için idael ve bel ağrısı çekiyordum benim için çok kullanışlı bir ürün sessiz çalışıyo kahvaltılık bölümü koku yapmiyo yani tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2018
    Beklentilerimi karşıladı

    Kapasite ve sessizlik çok iyi... Işıklar çağdaş... İhtiyaçlarımızı karşıladı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    çok kullanışlı ve güzel

    Çok araştırmamın ardından bu modeli almaya karar verdim. Tasarım olarak şık, sesi eski dolabıma göre neredeyse duyulmuyor. İç aydınlatmasında iki tarafta boy led var birde sebzelikte mavi ışık yanıyor buda çok iyi olmuş. Sıcaklık ayar düğmeside şık. Arçelik servisi ücretsiz kurdu. İçi fotoda göründüğünden daha büyükmüş. Fiyat ve kalite olarak en mantıklı ürünlerden biri. Tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GKNE 5300 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GKNE 5300 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat