Grundig GKNE5050 Buzdolabı Yorumları

Grundig GKNE5050 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    yaşlı ve boyu kısa kişiler için çok uygun...

    annem hem yaşlı hemde boyu kısa. bu sebepten boyu kısa fakat yanlamasına ve içe geniş bir buzdolabı bakıyorduk. ayrıca kombi tipi olması şart idi. annemin belini koruması gerekiyordu. birkaç ürün bulduk ve bu ürünü seçtik. led aydınlatması diğer ürünler gibi üstte değil. iki tarafta da yukarıdan aşağı doğru. her yer aydınlık. digital göstergesi dondurucu kısmı vs. muhteşem. 2 aydır kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık. tavsiye ederim. Annemin mutluluğu ve sağlığı paha biçilemez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Boyu Yüksek Olmadığı için aldım.

    Boyu için aldım (1,72) içi gayet geniş ve kullanışlı. Bayanların boylarına göre ideal. Yüksek (1,85) dolaplarla iç hacmi aynı kapasitede bu boyda olup içi en geniş olan şimdilk bu. Ayrıca derin dondurucusu altta olduğu için eğilmeden tüm rafları çok net görebiliyorsunuz Çok memnunun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    birbirine karışmayan hava sistemi

    İç hacmi çok geniş zaten yazıyor 505 litre şekinde. no frost kısmı ile üst kısım havalandırmaları birbirinde ayrı olduğundan hava birbirine karışmıyor. Tavsiye ederim. Kampanyalı fiyattan almıştım ama şuan daha ucuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GKNE5050 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GKNE5050 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat