Grundig GKND 5300 A++ 440 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox Yorumları

Grundig GKND 5300 A++ 440 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(65 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı

    7 yıl önce Grundig markalı başka bir buzdolabı satın aldım. İlave garanti de aldım. Garantisi bittikten 2 ay sonra iflas edince servis tutanağı ile birlikte bu ürünü indirimli aldım. 4 aydır son derece sessiz bir şekilde işini yapıyor. Aynı ürünün Arçelik ve Beko markalı muadilleri de var. Ancak fiyat çok farklı.fiyat - performans oranı en iyi malzeme bu. Sebze ve kahvaltılık bölmeleri başarılı ama dondurucu bölme 2 büyük çekmece ve buzluk koymaya yarayan ince çekmece ile geliyor. Daha fonksiyonel tasarlanabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Indirimden almıştım beklediğimden daha iyi arçelik servisi ilgiliydi tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cumartesi gunu teslim edildi 2 gundur birsey yoktu bugun ses yapmaya başladı umarım kesilir amerikan mutfak olduğu için sessiz olması çok önemli 😒 onun dışında için şık ve geniş sevdim... ancak ses çok önemli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok sesli

    Olumsuz yönleri: içinden fokurdamaya benzer garip sesler geliyor. Ses konusunda üzdü. Servis de kapı yönünü düzgün monte edemedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2021
    😁

    Olumlu yönleri: çok güzel bir ürün. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2021
    Kırık Buzdolabı

    Kırık buzluk sepeti ile kurulan buzdolabımı, kullanıcı hatası diye değiştirmediler. İmkanınız varsa başka yerden alışveriş yapın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Bu Ürün bir haftada Sorunsuz bize ulaştı Harika bir Buzdolabı Arçelik Güvencesinde Arçelik servisi ücretsiz kurdu 3 yıl Garantili Grundig Harika Ses yok Herkese tafsiye Ederim Teşekkürler Teknosa

  • Trendyol aracılığıyla, 03.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok Parmak izi kalıyor sürekli silmek gerekiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 20.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre çok iyi .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2021
    grundik 5300 buzdolap

    Olumsuz yönleri: Tiraktor bundan sessiz çalışıyor hepsi yalan

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2021
    olumlu

    Olumlu yönleri: Memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2020
    Güzel ürün. Çok memnunum

    Güzel ürün. Çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2020
    Ürünü teslim aldım

    Ürün geldi gayet kullanışlı ve güzel teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2020

    Fiyat performans ürünü denebilecek kalitede. Muadili olan markalardan hiç bir eksiği yok. Ürün 4 günde geldi. Nakliye servise teslim edilmişti, bir gün sonra kurulumunu yaptılar. Dolabın raf dizaynını daha iyi yapabilirlermiş, en üstteki şaraplık bölmesi fazlaca ölü alan bırakıyor, o bölmeyi çıkarırsanız iç hacmi daha efektif kullanmak mümkün ancak bu sefer de şişelerinize yer bulmakta güçlük çekersiniz. Gürültülü çalıştığını yorumlarda sıkça okumuştum, genel anlamda sessiz ancak özellikle gece saatlerinde sürekli gelen şırıltı sesi Amerikan mutfaklı bir evde yaşıyorsanız rahatsız edici olabilir(başka dolaplarda bu ses var mı bilmiyorum). Tabiki ses eski tip dolaplarla kıyas edilmeyecek kadar düşük. Yan panellerin ısındığı şikayetini de çok okudum, aslında bu içerde yoğuşma olmaması için bilinçli yapılan birşey, normal yani. Dolabın ön cephesi inox ve parmak izi bırakmama konusunda gayet başarılı. İç aydınlatmalar ve kapak açık uyarısı güzel düşünülmüş. Ses ile birlikte iç aydınlatma da yanıp sönüyor. Dondurucu bölmesindeki raflar daha kuvvetli olabilirmiş, açıkçası pek güven vermiyor bu plastik yapı. Dondurucu kısmında ortada buzluk haznesi mevcut,6 tane buz kalıbını rahatlıkla aldı. Son olarak koku konusunda da başarılı, denemek için sarımsaklı köfte harcını açık olarak koydum ve yaklaşık 24 sonunda rahatsız edici bir koku yaratmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    yüksek ses

    Olumlu yönleri: Olumlu bir yanı yok Olumsuz yönleri: Ürün çok sesli çalışıyor sanki evde bir şelale var sürekli su şırıltısı sesi geliyor

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2020
    Süper

    Ürün güzel servis süper teşekkür ederim 🤩

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2020
    şahane

    Kendime almıştım. Arkadaşa da aldırdık. gayet güzel kullanışlı bir dolap. özellikle buz severler için ortada bir ince çekmecesi var ki. diğer ıvız zıvırdan ayrı bol bol buz stoklama imkanı sunuyor

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    Yerli, ucuz ve KALİTELİ

    Ürün Harika yalnız kapı yönünü değiştirince vida delikleri açık kaldı. Oraya uygun aynı renkte kapak talep ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    Bence kesinlikle fiyat performans ürünü

    Dolap asla ve asla küçük değil. Bir önceki dolabın dondurucusunu tek çekmecesine alabildiğini görünce daha iyi anladık. Görüntüsü oldukça şık iç aydınlatması güzel soğutma performansı oldukça başarılı. Grundig Türkiye direkt fabrikadan servise gönderim yaptı ve servis teslim aldığı gün gelip kurulum yaptı. Eve gelen servis ürünün kutusunun çöpünü bile kendi aldı götürdü attı. 11.11 indirimlerinde bu ürün özel üründü son 1.5 yılın en uygun fiyatına almış oldum indirim ve biriktirdiğim kuponlar sayesinde. Bu fiyata bu performans bir de yerli ürün bence oldukça başarılı emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Garanti uzatmak için kurulumdan önce arıyorlar verilen hizmetten memnun kaldığım için 5 yıla uzattım garantiyi istenirse 7 yıl da olabiliyor. Dolap sesli diye yorumlar görünce ölçme gereği duydum 36db çıktı katalogta yazan 44db idi onun altında. Bence çok sesli bir dolap değil hatta eskisine göre bizce hiç sesi yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kaliteli, fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Kapasitesi ve özellikleri güzel bir ürün. Olumsuz yönleri: Biraz sesli (Normal olduğu belirtilen su şırıltısı sesi, kimi zaman kompresörün hızlanmasına ait ve dururken çıkardığı sesler ) ve çok çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GKND 5300 A++ 440 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GKND 5300 A++ 440 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat