Finlux FXR 90 A+ 84 Lt Büro Tipi Buzdolabı Yorumları

Finlux FXR 90 A+ 84 Lt Büro Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    ofisde kullanım için çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürün boyutuna göre oldukça iyi, soğutması iyi, küçük dolap bakanlar için oldukça ideal. Hatcback arabamın bagajına sığıyor, hafif olması sebebiyle de tek başıma kaldırabiliyorum.tşk

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2016
    birinin köşesi çökük.

    2 adet aldık şantiyede kullanmak için.Birtanesinin alt köşesinde hafif çöküntü vardı.Şantiye ortamı olduğu için dert etmedim kullanıyoruz.Ama yinde hoş bi durum değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    Yeterli

    Resimde daha küçük görünüyor bence büyüklüğü iyi iç rafı cam hijyen açışından güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2016
    bekara bile yetmiyor

    Arkadaşlar tek kişiyim bana yeter deyip alacaksanız bence aldanmayın. ben tek kişiyim yetmiyor sığmıyor.buzluk çok ince bişey koyamiyorsun.ancak ekmek sığdı.alt taraf sebzelik çok kuçuk.2 domates koyuyorsun doluyor. kalan tek rafa 1 peynir zeyrin kutusu attım doldu :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    şık ve kullanışlı

    Ürün güzel şık ve kullanışlı, ofis için fazla düşünmenize gerek yok alabilirsiniz. İç yapısı buradaki resim gibi değil ama bence daha şık buradakinden. Çünkü cam plastik değil. Vestel garanti kapsamına girmesi de önemli bir artı en azından sorun olursa başvurabileceğimiz bir servis var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    finlux

    Buzdolabini şantiye içerisinde konteyner içinde kullanilmak üzere satin aldim. Konteyner içi baya sicak olmasina rağmen, sicak ortam icerisinde soğutma performansi çok iyi. Isteklerimi karşiliyor. Bu nedenle satin alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum. Satiş fiyati da diğer rakiplerine göre indirimli olmasi baska bir artisi diyebilirim. Ürün nakliyesi biraz gec oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2015
    Resimden farklı

    Arkadaşlar ben dolabın iç görünüşüne aldanıp aldım kullanışlı geldi .Fakat dolabın içini gösteren resim hatalı.İçi aynen Vestel in 90 litrelik bürotip buzdolabının içi gibi.Bilginize.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Finlux FXR 90 A+ 84 Lt Büro Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Finlux FXR 90 A+ 84 Lt Büro Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat